Seuraa 
Viestejä45973

Tuntuuko elämä potkivan sinua päähän?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Kaikki on suhteellista", sanoi Einstein. Ja se oli ilmeisesti viisainta mitä kukaan ihminen on koskaan sanonutkaan!

Meillä Suomessa köyhyys tai "elämän päähän potkiminen" on suhteellinen käsite, mutta maailmassa on maita ja yhteiskuntia, joissa nämä käsitteet ovat absoluuttisia.

Sukulaiseni kävi pari vuotta sitten kahden viikon luxuslomalla Thaimaassa ja hän asui viiden tähden (*****) länsimaisessa hotellissa.
Kun hän läksi vaimoineen aamulla turistikierrokselle, hän katsoi hotellinsa parvekkeelta, kun paikallinen nuori mies onki pieniä kaloja muovipussiin hotellin rannalla.
Kun sukulaiseni kävi illalla nukkumaan vaimonsa kanssa luxushotellissaan, hän samalta parvekkeelta näki, että sama nuori mies onki yhä pieniä kaloja muovipussiinsa samalla paikalla...

Että kyllä tässä elämä tosiaan potkii päähän meitäkin, joilla on mahdollisuus lähettää viestejä tällekin foorumille!!!

Hienosti menee!

Eilisen testin mukaan esikoinen olisi ainakin muovitikun mukaan tuloillaan. Ei se päivä siitä parane, vaikka karu arki tuleekin iskemään pian taas päin kasvoja.

Rahat kanssa aika heikoilla tiliä odotellessa, keuhkot kipeät, univelkaisena töissä. Silti menee lujaa:) Ainakin tuntuu siltä nyt.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643
Mummo
Oih, uusi palstavauva???? Onnea Hakku

Jos oikein käsitin se on vielä täplä muovipinnalla. Mutta on se ihme silti.

Äänestystulos osoittaa, että kysymys on asetettu väärin. Olisi kai pitänyt kysyä potkiiko elämä päähän keskimääräistä enemmän sekä sille vaihtoehtoja.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

Ei se vielä mitään, jos päähän potkii. Mutta jos rupeaa munille tähtäilemään...

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Vierailija

Potkii päähän, tekisin itsemurhan jos olisi keksitty kivuton konsti. Mutta nyt täytyy vaan kitua loppuun asti. Muuten tämä on ihan perseestä koko elämä.

Hirvikiväärillä päähän, aivot soseena sadasosasekunnissa, en usko että ehdit tajuta että laukesi. Mutta älä tee niin, en toivo sitä kenellekään(paitsi huonoina hetkinäni kaikille ).

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat