Seuraa 
Viestejä11236

- mistä sitä johdetaan ja mitkä ovat motiivit ?

Kiinalainen Huawei informaatiologistiikan monialayritys on alallaan maailman suurin. Aikanaan Huawei tarjoutui ostamaan koko Nokian, jo ennen amerikkalaista Microsoftia. Nokia koki Microsoftin tarjouksen itselleen paremmaksi |1. Voimme vain arvailla miten tilanne olisi nyt, jos Nokia olisi tarttunut Huawein ojennettuun käteen.

Joskus Nokian menestysvuosina Kiinan Pekingin kunniakansalaiseksi nimitetty Jorma Ollila kertoili kiinalaisille, ettei sitä tiedä, vaikka joskus Nokian toimitusjohtaja olisi kiinalainen. Nokia teki suurimmat voittonsa juuri Kiinasta ja nyt yhtiötä johtaa intialainen.

Huawei on siis alallaan maailman suurin, ja sille olisi saatava suitset – hevonen (kiinaksi 'ma') on saatava aisoihin, jottei se 5G' n myötä nouse liian voimakkaaksi, sillä 5G muuttaa kaikkia yhteiskuntajärjestyksiä, ihmisten henkilökohtaista eloa sekä sotilaspoliittisia asetelmia – kaikkialla maailmassa. Lännen mielestä itä – eli Kiina ei voi olla tien näyttäjä, vaikka kiinalaisia on enemmän populaationa kuin kaikkia lännenmiehiä yhteensä ---


Suojelupoliisi varoittaa kiinalaisista yhtiöistä: Kytkökset valtiovaltaan otettava vakavasti
[ ~ https://www.hs.fi/talous/art-2000005992750.html - ]

Ilkka Luoma kommentti ylläolevaan linkkikirjoitukseen: 7.2.2019 – 14:06:

Muistamme erinomaisesti ajan jolloin maamme tuolloinen vahva presidentti Urho Kekkonen huolehti, että valtiolla oli omaisuutta - vaikkapa osakeyhtiöitä, oli metsä- ja metalliteollisuutta - unohtamatta energiaa ja kemiaa. Ei tuolloin ulkomailta huudeltu, että varokaa noita "Kekkosen yhtiöitä" - ovat valtiollisia ja voivat vakoilla teitä!

Kekkonen halusi pitää reservinä huonoja päiviä varten suuren valtio-omaisuuden, myös yhtiöinä, joilla oli merkittävä työllistämistehtävä ja -vaikutus ... Kekkoselle työ oli kaikki kaikessa ja tuohon aikaan työ olikin "valtion erityisessä suojeluksessa".

Valtion yhtiö oli kuin puskuri, jonka tehtävä oli taata työtä ja toimeliaisuutta, vaikka oltaisiin menty väliaikaisesti tappiolla - hallitun ajan. Tuolloin kansakunta ymmärsi mitä merkitsi valtio-omaisuus - nyttemmin tuo omaisuus on paljolti myyty pois, se ei ole tänään modernia liiketoimintalogiikkaa, sanotaan.

Kiina on noin 1400 miljoonan kansakunta ja valtio. Kiina on myös maailman vanhimpia jatkuvia korkeakulttuureja |2 ja heidän yhteiskuntajärjestys on erilainen kuin meillä – ollen jo ”vientituote” |3.

Kiina edustaa maapallollisesta kokonaisuudesta populaatiollaan enemmän kuin koko lännenmiehen yhteisö - yhteensä. Kiinassa työ on merkittävä ominaisuus, ihmisillä pitää olla työtä - muutoin he ovat levottomia yhteiskuntajärjestystä häiritseville ilmiöille.

Kiinassa käydään maailmanhistorian suurinta muutosprosessia - rauhallisesti. Kiinassa vakaus ja järjestys ovat etusijalla, ja tuohon vakauteen kuuluu vahva valtio- eli keskushallintokeskeisyys; sen tarkoittaessa kansalle turvaa ja suojaa, kun joskus menee vääjäämättä huonomminkin.

Nyt Huawei antoi West trolling manipulation -ilmiölle |4 alaviitteen: West trolling technical manipulation -viestinnän, jolla koetetaan kaikin keinoin - jopa ilman todisteita - torpata kiinalaista menestystä.

Huawei on kasvanut liian ylivoimaiseksi, ja se on siksi padottava pois - lännenmiehen yhtiöt ovat hävinneet sille, ja näin on otettava käyttöön arveluttavat manipulaation keinot. Odotamme väitteille vankkoja todisteita |E.

...
Jatkuu

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

  • ylös 1
  • alas 1

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat