Seuraa 
Viestejä1787

Nyt on saatu esiteltyä Karhisen raportti maatalouden kannattavuuden parantamiseksi. Keinona on että mm. alle 20 000 euron edestä myytävää tuottavilta tiloilta otetaan tuki pois ja siirretään se suurempaa liikevaihtoa tekeville.

Luultavasti tämä autioittaa maaseudun lopullisesti. Ehkä se on kuitenkin hyvä asia, miksi jonkun muun kuin suurviljelijän pitäisi asua maalla? Suurissa yksiköissä kaikki on tehokkaampaa, vanhustenhoitokin.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/karhisen-maatalouden-kannattavuuden-...

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (3)

Goswell
Seuraa 
Viestejä17059

Kovin on surullista tämä maailman meno, ainut mikä on tärkeää on (muka) tehokkuus ja raha, toisessa järjästyksessä vielä.

Tärkeää pitäisi olla ihminen ja sen pärjääminen. Maaseutu oli loistava paikka aikanaan, oli ihmisiä ja palveluita, nyt ei ole kumpaakaan, joten ehkä tuo on parasta mitä voi tapahtua, kerrasta nirri pois maaseudulta eikä kiusata loputtomiin.

Oli onnea että sain nähdä elävän maaseudun.

Tulevaisuudessa tullaan kysymään miksi suomi ajettiin tälläiseen jamaan, muutamien ahneitten kravattiidioottien toimesta.

Minun mielestä noin.

Kaapelijehu
Seuraa 
Viestejä390

No kaupungistuminen on megatrendi vaikka Suomessa sitä on yritetty poliittisesti vastustaa siirtämällä rahaa kaupungeista maaseuduille. 1970-luvulla tuossa kohtalaisesti onnistuttiinkiin jopa niin että väliaikaisesti Helsingin väkiluku oli jopa laskusuunnassa, mutta väistämättä kaupungistuminen etenee. Sen vastustaminen vain johtaa suurempiin ongelmiin ja suureen rahan haaskuuseen kun aikoinaan verorahoilla rakennetut koulut, kunnantalot ja kaupat tyhjenevät eikä ostajia niille juuri löydy. 

Kaapelijehu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Keijona
Seuraa 
Viestejä21189

Kansalaispalkkan avulla maaseutu asuttuu jälleen, Maaseudulla asuminen on kallista.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat