Seuraa 
Viestejä8864

Radiohäirintä kehittyy huimaa vauhtia – nyt ujutetaan sotilastietojärjestelmiin haittaohjelmia – langattomasti ---


New York Times: Yhdysvallat kiihdyttää salaista häirintäohjelmaa Iranin ohjuksia vastaan
~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006000588.html -

Ilkka Luoma kommentti ylläolevaan linkkikirjoitukseen 14.2.2019 – 15:08:

Mobile-Stuxnet*? Yhdessä Israelin Mossadin kanssa? Miten olisi, jos vastaavasti Iran tai jokin muu maa sabotoisi Israelin ohjuslähetyksiä, esimerkiksi silloin, kun se on hyökkäämässä Syyriaan?

* ~ https://www.techspot.com/news/68098-type-fileless-malware-related-stuxne... -

Venäläisten mahdollinen syy ”hajurakoon sisääntulosta” |1 - Meiltä jää selvittämättä ja tietämättä se syy, miksi venäläiskone tuli ilmiselvästi "hajuraon sisään" - joka ei ole normaalitilanteissa diplomaattista, eikä hyväksyttävää. Aikanaan oli mahdollisuus keskustella asiantuntijoiden kanssa Pietarissa – tuolloin kävi selville, että sotalaivojen, jotka tulevat lähemmäksi kuin 100 mpk - suuntivan ja vakoilevan elektronisesti kaikkea, ja tämä näkyy vastapuolen peilauslaitteissa.

Nytkin saattoi olla kyseessä yhdessä puolalaisen helikopterin kanssa elektroninen tiedustelu, ja tämä näkyi ehkä poikkeuksellisen voimakkaina vasteina venäläisten Kaliningradin peilaus- ja "vastasisältölaitteissa".

"Hajurakoon sisääntulo" saattoi olla tarkoituksellinen teko, jolla vastaelektronisella toiminteella häirittiin amerikkalaislaivan suuntaus- ja lähetys-/ vastaanottolaitteita. Tuo puolalainen helikopteri kielii, että saattoi olla käynnissä elektroninen tiedustelu - ehkä jopa hakkerointi!

Samoin venäläisen helikopterin yhdysvaltalaislaivan ympärillä lento kertoisi, että suoritettiin elektronista vastatointa. Hakkerointia - niin, sillä tuo osaamisalue on kehittynyt huimasti - vrt. Stuxnet (Iran.

Lisäksi saattoi olla, että amerikkalaisten tiedustelusignaalitasot eivät olleet enää kirjoittamattoman suurvaltahyväksyttävyyden rajoissa – vaan poikkeuksellisen voimakkaat.

Kansalaisenemmistön puolesta toivoisin vilpittömästi ja esitänkin, että niin tuolloinen HS-toimittaja Kari Huhta kuin HS-mediajohto analysoivat, tutkivat ja selvittävät vastaisuudessa tarkemmin mitä todella eri asiayhteyksissä tapahtuu. Kiitän etukäteen toimintamuutosta. Kansalaisten harhauttaminen johdattelevilla kirjoituksilla ei ole asiallista – ei edes journalismia, vaan manipulointia.

Kyseessä oli USS Donald Cook.


|1 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/04/venalainen-signalointikone-tuli.... -


Ilkka Luoma
https://ilkkaluoma.blogspot.fi

DOC mobile_stuxnet_14022019.doc – OpenOffice Writer
PVM 14022019 MS03

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Kommentit (1)

QS
Seuraa 
Viestejä5288

Ilkka luomalle tiedoksi, että palkanmaksajasi Putinin virustehdastuotteet jylläävät ainakin 45 maassa.

Putin on jostain syystä kiinnostunut myös lääketeollisuuden vakoilusta, jota muut eivät niinkään harrasta. Putinin kohdalla olisin jonkin verran huolissani tuosta droppikiinnostuksesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat