Seuraa 
Viestejä82

Median määrä on nykyään valtava. Uusia, vanhoja ja ikivanhoja nostetaan koko ajan lisää esiin. Osa on aivan oikeita ja osaa uutisista nostetaan esiin siksi että yritetään vaikuttaa ihmisten ajatuksiin. Tehdään kuten jesuiitat aikoinaan että "tarkoitus ...
Itselleni jäi muutama uutinen mieleen.
1. Ylen uutinen että lyhytkin kynttilänpoltto aiheuttaa pienhiukkasia sisäilmaan. Pienhiukkaset tappavat ihmisiä. Päätös. En polta enää itsenäisyyspäivänä kynttilöitä ikkunalla.
Päästän muutkin muistelemaan viikon uutisia ja miten ne vaikutti kunkin elämään. Vahvistiko uutinen omaa kantaa vai tekikö vastareaktion, kuten minulla. Antakaa palaa.

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (10)

Deimos
Seuraa 
Viestejä13398

JepajeeMerlinmikälie kirjoitti:
Meltsissä puukotettiin hoitsua. Hyvä homma. Soisi lisääntyvän.

Sun kanssa välillä. Mut mut ...

Einstein:Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
Einstein:The most beautiful experience we can have is the mysterious.It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Deimos kirjoitti:
JepajeeMerlinmikälie kirjoitti:
Meltsissä puukotettiin hoitsua. Hyvä homma. Soisi lisääntyvän.

Sun kanssa välillä. Mut mut ...


Mitä sä nyt sössötät siinä? Et ole tainnut olla laitoksissa? Toisaalta sulla on kieli niin pitkällä että sopisit mainiosti suljetulle.

Vierailija

Tantat kauhistuivat lasten Voimatiinin käytöstä.

Mitä helvettiä taas. Itse olisin jättänyt leivät pöydälle ilman Voimariinia, kuten teinkin kun faijapuoli yritti säästää salaa laskussa.

Noikin kaksi idioottia pitäisi vaan reilusti teloittaa.

Vierailija

Ja kolesterolini on loistava. Lisäksi käytän nykyään margariinia. Lapsilla on vähän parempi makuaisti kuin aikuisilla. Lisäksi nämä proteiinipaskat maistuvat paskalle, joka saa minut epäilemään että kaikki kuntosaleilla on psykopaatteja. He kun eivät karvasta kavahda.

miilu
Seuraa 
Viestejä850

Olen alkanut seuraamaan yhteiskunnallisia asioita täältä Tiede lehden keskustelupalstalta. Historia, kulttuurit  ja yhteiskunta osiossa on mukana myös politiikka, joka ei varsinaisesti kuulu yhteiskuntatieteisiin.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Yhteiskuntatiede
Keskustelun taso on varsin kattava. Pitkien tutkimusraporttien lukemiseltakin välttyy, kiitos lyhyiden hienostuneiden kommenttien.

Juuri nyt ei ole jäänyt mitään merkittävää muistiin viikon tapahtumista.

Pseudohippi
Seuraa 
Viestejä19991

Venezuelan tilanteen kärjistyminen.

When an educated, influential person tweets something he knows is a lie, he is announcing his contempt for the general public. He’s saying he considers you so stupid that you’ll believe the lie.
Andrew Stroehlein

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat