Seuraa 
Viestejä45973

Todellisuus on:
1. ikuinen, aika ei lopu
2. ääretön, ei pienene

Näin esiinnouseva teoria vastaa paljon, paljon, kysymyksiimme. Ohjaa, näyttää miten. Ja iloksemme huomaamme, että vanhassammekin on paljon oikein, joskaan ei kaikki.

Todellisuuden osa voi olla lyhytikäisempi, kuin todellisuus. Se voi olla myös pieni ja pienetä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (16)

Todellisaatio on todellisuus-tietoisuuden yleistymistä, siis tämänpäiväinen todellisaatio.

Menneisyyden todellisaatio on ollut olla alemman-asteista.

Tulevaisuuden todellisaatio voi olla korkeamman-asteista.

Paratiisisaatio etenee todellisuudessa samalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei ole ääretöntä. Matka sille reunalle on pitkä mutta tulee vastaan jossainvaiheessa eikä sinne pääse koskaan kun se on niin kaukana. Sillon tulee kuori vastaan ja jos sitä havannoi niin tämä maailmankaikkeus on vain pallo muiden joukossa joka on jonkun eliön tai kiven rakennuspalikka. Ja tämän eliön tai kiven maailmankaikkeus on sen toisen eliön tai kiven rakennuspalikka jne

Edit: Niin, se loppuu sitten siihen kun tämä kaikki on sen ensimmäisen nenästä tippuva vihreäräkä. Ja se ensimmäinen syntyi tyhjyydestä koska tyhjyys oli musta ja se sekosi koko tyhjyyden käsitteeseen ja synnytti ensimmäisen hiukkasen ihan väkipakolla hulluuttaan.

Helo Crowmoor !

Alkuosa tekstistäsi lienne ollut romantisoivaa huumoria.

Viivan jälkeen, loppuosa oikein hieno ja oikeaan ohjaava elämän-asenne. Helppotajuinen, pieni, kätevä, ja silti kykenevä antamaan suuria arvokkaita hedelmiä.

Globalisaatio, todellisaatio, paratiisisaatio. Paratiisi.

Aikamatkailu on mahdollista. Sitä vaan ei ole vielä keksitty. Tulevaisuudesta ei tänne kukaan voi tulla, koska tulevaisuutta ei ole vielä tapahtunut. Menneisyys sen sijaan on jo tapahtunutta, joten jollain tavalla voisi olla mahdollista palata sinne. Tosin sitten en olisi lainkaan varma onnistuuko paluu omaan aikaan. Todennäköisesti ei, koska tätä hetkeä ei menneisyydessä vielä ole tapahtunut.

1. Menneisyys-ikuisuus, ääretön, ikuinen
2. Nykyhetki-ikuisuus, (nykyhetken tasossa) ääretön ikuinen rajaton
3. Tulevaisuus-ikuisuus, ääretön, ikuinen
4. Ikuisuus (1+2+3-ikuisuudet kaikki), ääretön, ikuinen

1. Kompastuskiven voittaminen on älyn avulla, kanssa, mahdollista.
2. Suuren kompastuskiven voittaminen on suuren älyn avulla, kera, mahdollista.
3. Äärettömän kompastuskiven voittaminen on äärettömän älyn avulla mahdollista. Koska äly on positiivempaa per yksikkö, kuin kompastuskivi.

Moni mahdoton, lopulta jokainen, tulee älyn lisäämisen avulla mahdolliseksi.

Ne ovat silti täysiä mahdottomuuksia, jos pidetään kiinni siitä, että älyn aloitustasomäärää ei koroteta. Kestäviä mahdottomuuksia ovat.

Älyn kysymys ei olekaan se, että mitä kaikkea pitäisi, voisimme, tehdä. Vaan älyn kysymys on se, että millaiseksi meidän tulisi laittaa, laitella, todellisuus, kaikista vaihtoehtoisista tulevaisuuden ja jo nykyhetken todellisuuksista.

Ateistinen uskonnoton liikkuva evoluutiossa etenevä paratiisi on hieno tavoite ja paras tämänpäiväisen käsitteenmuodostuksen, käsite- ja kielianalyysin, sekä ajattelun valossa.

Suomisaatio, eurooppasaatio, globalisaatio, Linnunratasaatio, näkyvämaailmankaikkeussaatio, todellisaatio, paratiisisaatio, paratiisi. Siinä hyvä sisäkkäis-integraalis-mielihyväsuuntais ohjelmasto. Laajenna vaan sitä, jos saat hyviä tai sitä parempia ideoita.

Pride
Seuraa 
Viestejä604
juhakorkee
Todellisuus on:
1. ikuinen, aika ei lopu
2. ääretön, ei pienene

1. Todellisuus on ikuinen, mutta suhteellinen, eikä koskaan ääretön havaitsijalle.

2. Koska todellisuus on ikuinen, on myös aika ikuista - ja toisinpäin. Mutta myös aika on suhteellista, eikä koskaan ääretön havaitsijalle.

Ugh! Olen puhunut.

Omaan kirjoitukseeni tuohon ylle parannelma.

Materianseutu ei ole pallomainen näkyvä maailmankaikkeus, vaan muun muotoinen ja suurempi. Molemmat totuudet täyttyvät.

Voidaan siis puhua näkyvätodellisuussaatiosta ja siihen verrattuna erimuotoisesta ja suuremmasta materianseutusaatiosta.

On ilmeistä, että näkyvätodellisuus on eksaktisit pallomainen ja sitä laajempi materianseutu sitten vaikkapa hieman litteä, vaikkapa pyörimisen seurauksena, tai muuten epämuodostuneempi kuin säännöllinen pallo.

tiäremies
Ikuisuushan on vain pysähtynyt nykyisyys.

Tuo on staattinen kaikkeuskäsitys. Ja melkoisesti myös entisaikojen uskonnon. Lienet ortodoksi?

Nykyisyys päinvastoin on pieni osa jatkuvasta ikuisuudesta. Olinpaikkamme on pieni osa äärettömyydestä.

Ikuisuus on sama molempiin suuntiin. Maailmankaikkeudessa kaikki on jatkunut ikuisesti ja tulee jatkumaan ikuisesti.

Teorianseudulla liikkuu, liikuskelee, tältä osin parhaiten se, jolla on paras ulottuvaisuuskyky kaikille etäisyyksille, kauaskin, sekä joka liikkuu vapaimmin muutenkin, vapautneimmin kenties, tai alkuperäisesti vapaimmin. Sellaisen liikkuma-alueen laajuus on suurin ja liikkumissuuntien ja nopeuksien valinta esteettömintä, vapainta. Sekä mielikuvanmuodostus rajoittumattominta, rajoittumittominta.

Teoria on siis vapauden suure, valtava, valtava. Se on sfääri, jossa niin paljon, niin monet, asiat ja asinatilat, ovat mahdollisia, todennäköisiä ja aivan helppojakin.

Teoreettinen ajattelu helpottaa siis ajattelua, tekee sen nopeatuloksisemmaksi, hedelmällisemmäksi. Teoreettinen ajattelu(tapa) siten hoitaa ajattelijaa virheettömällä hoidolla, sekä hoidettavien persoonan myhkyröiden osittaishoitosuorituksina, että niiden kokonaishoitosuorituksina. Kun ajattelee lisää teoreettisesti, tulee enemmän sairaudettomaksi, haitallisestymättömäksi, pääsee enemmän eroon rajoittumistaan. Se on: todellisuuden löytäminen ja hallinta lisääntyy, minkä kokee palkitsevaksi ja alkaa haluta enemmän todellisuudenhallintaa, jota onnistuu saamaan teoreettisella ajattelulla hedelmineen.

Todellisaatiossa eteneminen, edistyminen käy hyvin päinsä teoreettisesti ajattelemalla. Rakennelmat voivat olla minkäkokoisia yksityiskohtapaljoutena mitattuna, tahansa, alkaen alkeellisista ja yksinkertaisista, mutta selväpiirteisistä ja paljastavista, salpa-, luukku-, ja vipumekanismeista ja niiden, edelleen teoreettisentasoisista sovellutuksista, ja edeten, ekosysteemi, todellosysteemi, paratiisisysteemi(johon kaikkeen ekosysteemiteoria kyllä hyvin yltää, kunhan teoriaa kulloinkin käsittelevä ihminen vaan yltäisi).

Vanha isä aina sanoi, että jokainen menestyksen pöydältä pois työnnetty ei täytä päiviään juomisella, tupakoimisella, korttipelillä, tappelemisella ja linnnoissa kiertelemisellä. Hän halusi sanoa, että menillään on isojako, jossa henkilön rahallisella varallisudella on hyvin vähän mitään merkitystä. Että ajattelijat jakavat kakun.

Pride
juhakorkee
Todellisuus on:
1. ikuinen, aika ei lopu
2. ääretön, ei pienene
1. Todellisuus on ikuinen, mutta suhteellinen, eikä koskaan ääretön havaitsijalle.

2. Koska todellisuus on ikuinen, on myös aika ikuista - ja toisinpäin. Mutta myös aika on suhteellista, eikä koskaan ääretön havaitsijalle.

Ugh! Olen puhunut.

1. Aikaa ei ole, Nykyisyys on vain Ajaton Hetki.

2. Todellisuus ei ole tietoisuus, ja meidän tietoisuus on rajallinen käsite.

Todellisaatio on todellisuusrealismin runsastumista, ja sen alkamista kattamaan todellisuuden. Tietoisuus on todellisuusrealismin osa.

Ääretön tietoisuus ja todellisuus yhtenevät (ovat yhteneväisiä). Sellainen tietoisuus voi olla myös älykäs, jolloin se on pakottanut todellisuuden älykkyyteen. Ja huippuälykäs, jolloin se on pakottanut todellisuuden huippuälykkyyteen.

Aika on sopimus, fiktio, laskentamenetelmä. Objektuaalisesti luonnonolejana aikaa ei ole. Tämän alueen asioista olemassaolevia ovat vain:
- paikka(kat)
- liike(kkeet)
- sijainti(nnit)
- etäisyys(syydet)
- välimatka(t)
- muutosta(ksia)

Todellisuusrealismin osia:
- tietoisuus
- taitoisuus
- paikallaanolo(isuus)
- nopeauisuus
- hitaisuus
- ylipäätään liikkuminenen (hievahtaminen(telu))
- äly
- korkealentoisuus
- älyn ja korkealentoisuuden fantasia kyvykkyyden ulottuvuutena ja kyky luoda loistavaa halutessaan

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat