Kommentit (4)

Käyttäjä4499
Seuraa 
Viestejä5901

Mua motivoi aikaansaaminen. Kun ajattelen, että liikkumisella tuotan hyödyllistä jälkeä. Parempi kunto ja kauniimpi vartalo on hyviä sivutuotteita, ne tuo paljon lisämotivaatiota... mutta ei jostain syystä yksin riitä. Osan vuodesta en harrasta ollenkaan liikuntaa, osan olen erittäin aktiivinen.

Deimos
Seuraa 
Viestejä4531

Musa, treeni, ihmiset ja juttelu niiden kanssa. Liikunta ehdottomasti, en voisi elää ilma sitä ja sitä on nyt liian vähän. Cycling trivialities soi taustalla ja ihmettelen maailman menoa. Taide ja tiede, nuo erottamattomat kaksoset. Universumin mysteeri.

Sömnö:"Olkoon siis sopimus: jos sinä et häiritse minua, minäkään en häiritse sinua."
Eppur si muove !!!
A.N. Whitehead:Filosofia alkaa ihmettelystä. Ja lopulta, kun filosofinen ajattelu on tehnyt parhaansa, ihmettely jää jäljelle.
Einstein:Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
Einstein:The most beautiful experience we can have is the mysterious.It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science.
Nalle pUh: Joskus tuntuu käyvän niin, että nallekarkkikin ylittää filosofina itseään pitävän henkilön ajatuksen.
Sakarjan aivopieru: Ateistin elämää hallitsee koko ajan Jumalfobia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Käyttäjä4499
Seuraa 
Viestejä5901

Sorasta puhtat tiet ja uudet lenkkarit on inspiroiva yhdistelmä... tosin en juokse, kävelen. Ja pyöräily on ikilajini. Kävelyä ja pyöräilyä harrastan välillä, koska se on virkistävää. Aivot tuulettuu. Useammin voisi kyllä tuulettaa..! :) Lukioaikoina oli tapana tehdä joka päivä 1,5 tunnin lenkki, satoi tai paistoi, se oli helppoa kun ei edes miettiny viitsiikö vai ei. Lähti vain. Nyt liikunnan käsite on ehkä turhan kunnianhimoinen tai jotain. Tiedän että tulen liikkumaan paljon seuraavat 7 kk, joten toistaiseksi minut saa liikkumaan lähinnä ruuan hakeminen ja kotityöt.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat