Seuraa 
Viestejä5090

Hesarin pääkirjoituksessa kerrottiin rahanpesun taustoista. Kerrottiin että Venäjältä on alkanut virrata laillista ja laittomin keinoin hankittua miljardöörien rahaa länteen sen jälkeen kun Putin järjästi poliittisen vastustajansa ja miljardööri Mihail Hodorkovskin vankilaan. Rikkaat alkoivat pelätä että Venäjällä oleva omaisuus päätyy vallanpitäjien suosion loppuessa karhun kitaan. Näyttää siltä että Putin on ampunut itseään jalkaan eliminoidessaan liian tehokkaasti Hodorkovskin poliittisen toiminnan. Nyt Venäjällä kipeästi tarvittava pääoma virtaakin länteen sijoitettuna kiinteistöihin ja rikkaiden leluihin.

Tästä taustasta ymmärtää myös läntisen rahajärjestelmän haluttomuutta tutkia rahansiirtoja. Nehän päätyvät lopulta kuitenkin sijoitusmaan hyväksi.

Kommentit (3)

Aslakki
Seuraa 
Viestejä243

Nordean on kuulemma pahoillaan, luulevatko tosissaan että tämä riittää.

Meiltä tivaavat pakolliset rahanpesukysymykset jotta voivat sitten oikeesti ja isosti laittaa pesukoneen päälle. Pankit on aina ollut syvältä.

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä6866

Suomessa ei valvota missään mitään. Jos rahat häviää pierusaharaan, niin aina saa veronmaksajien rajattoman luoton käyttöön. Me luotamme suomalaisiin, kuten äärieliittimme toistaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Lyde19
Seuraa 
Viestejä5090

Jos viet Nordean konttoriin 600e käteistä niin tivataan mistä rahat ovat peräisin.
Jos venäläinen raksan apumies siirtää tilille 100miljoonaa niin ei kysytä keltään mitään.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat