Kommentit (3)

Käyttäjä18200
Seuraa 
Viestejä2

Edistystä!
Jutun alusta kuitenkin haluan kysyä, että miksi joku aivastaisi reaktionomaisesti käsiinsä? Opettaako joku niin? Melkein lattiaan aivastaminenkin on parempi vaihtoehto. Eiköhän kaikki osaa aivastaa kainalon ja hartian alueelle, josta pöpöt ei ihan ekana ole leviämässä minnekään, eikä kimpoakkaan tai pääse läpi toisin kuin vaikka lattiasta tai sormien välistä. Siitä pääsee sitten jo puhtain käsin vessaan paperilla pyyhkimään jos jotain näkyvää jää ja kotona paita pesuun. Ei tarvitse levittää pöpöä pisaraakaan.

Nalle pUh
Seuraa 
Viestejä1410

Tokihan pinnan pitää olla likainen että siinä voi pöpöjä kasvaa, jutussa ei tarkalleen kerrottu, mutta härveli näyttää melko varmasti myös kaiken muun orgaanisen jäämän, esimerkiksi rasvan. Juttuhan on niin että kaikki pinnat mihin ihminen koskee on poikkeuksetta rasvassa, vaikkei niissä varsinaisia taudinaiheuttajia olisi määräänsä enempää, eihän sormenjälkiäkään muuten jäisi.

En ymmärrä miksi siivoamisen toteamiseen pitäisi olla joku laite, kun voi huoletta olettaa että yleisesti käpäiltävä pinta on saastunut joka tapauksessa, ja on säännöllisen puhdistuksen tarpeessa.

Tietysti moisella vehkeellä voi tarkastaa onko pinta puhdistettu riittävän hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tokilogi
Seuraa 
Viestejä5595

"Kun oven kahvassa olisi jälkiä flunssaisen ihmisen aivastuksesta, hälyttimet kertoisivat, että kahva pitää puhdistaa heti.

Koivisto visioi, että tulevaisuudessa esimerkiksi työpaikkojen ovenkahvoja seurattaisiin Autodet-menetelmän avulla reaaliaikaisesti. Kun kahvassa olisi jälkiä vaikka flunssaisen ihmisen aivastuksesta, hälyttimet kertoisivat, että kahva pitää puhdistaa heti."

Tässä nyt yritetään ratkaista ongelmaa typerällä tavalla.

Jos työpaikan ovenkahvaa nykii useampi ihminen, voi 100 % varmuudella kertoa että siihen on tarttunut patogeenejä.

Ei siivoojat voi juosta ympäri taloa pyyhkimässä ovenkahvoja aina kun joku on niitä käyttänyt.

Halvempi ratkaisu on tehdä ovista liiketunnistimella tai muuten itsestään aukeavia tai sitten ihmiset vain pesevät kätensä ennen ruokailua tai nenän kaivamista paperin kanssa.

Myös ovenkahvaan suunnattu UV-valo olisi halvempi vaihtoehto, vaikka kahvan pinta kuorrutettaisiin esim. titaanidioksidilla.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat