Seuraa 
Viestejä42

Moino jos nyky yhteiskunnassa ei ole aaeita ja Väkivaltaa, miksi sitten on pelko tästä ? Laureliuksen yhteiskunnassa olisi Rauhaa ja Rakkautta ja pieni Barbaarius kun olisi Colosseum ja pieni aseistus Tuntematonta uhkaa vastaan ja Panisin Laureliusta joka päivä edestä ja takaa niin että rasva Billussa lentelisi ja Filosovisesti Anna Rakkaus Käteen, Paimen johdattaa loppumatkan Laureliuksen Motto minun kauttani Moino

leo pajunen

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (1)

Tokilogi
Seuraa 
Viestejä5595

Moino tarkottaa moi ja Laura Turkia Eduskuntaan Edustajaksi 2023 Aatteella anna Suomen kansalle hyvä Sydän eli ajaa lasten asiaa tavalla ottaa lapsen syliin ja opettaa uusia kävely askeleita ja

http://leopajunen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/269703-laura-turkia-eduskunta...

Riippumatta siitä haluaako Laura eduskuntaan, äänimäärä ei näillä samansisältöisillä avauksilla tiedefoorumiin ainakaan lisäänny, kun ihmiset pitävät toimintaasi häiriköintinä.

Voisitko laittaa nämä samalla tavalla otsikoidut viestisi yhteen ketjuun, kiinnostuneet löytävät ne parhaiten yhdestä paikasta.

Laura vaikuttaa hyvältä ihmiseltä ja olisi varmasti hyvä kansanedustaja.   Vaalit 2019 on pitämättä, joten 4 vuoden päästä vasta olisi tarpeellista aloittaa vaalikampanja, jos haluaa eduskuntaan 2023.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat