Seuraa 
Viestejä73

Kommentit (4)

MooM
Seuraa 
Viestejä8021

Voi ihan omasta kokemuksesta kertoa, että tuossa vaiheessa viikot ja päivät on hyvin mielessä. Veikkaan, että luonnon keino hillitä synnytyspalkoa on tuo loppuraskaudessa tapahtuva täydellinen kypsyminen sen pallomahan kannatteluun ja kuljetteluun.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Sudenjälki
Seuraa 
Viestejä73

Tutuille vielä tiedoksi että viikolla 39 älkää tulko käymään. Käymme koko viikon aamusta yöhön"aikuisten aikaa" ja "päiväunia" ja "rauhoitumme yhdessä" ja "keskustelemme" ja "suunnittelemme tulevaisuutta" ja "hieromme niskaa" ja "luemme" ym.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minijehova
Seuraa 
Viestejä10474

Käynnistäminen on paljon parempi kuin sektio, koska harva asia tappaa yhtä paljon ihmisiä kuin lääkärin puukko.
Sektiolla syntyneillä on iso kasa ongelmia sen lisäksi että meinasi mamma kuolla puukotukseen.

Sektion välttely olisi ensiarvoisen tärkeää aina kun se on mahdollista.

Jepajee analysoi: "Minijehovan tapauksessa menetät kaiken. Sen takia hän etsii ihmisiä joilla ei ole mitään menetettävää. Normiguruilua. Gurut ovatkin kaikki psykopaatteja.

Pitää alistua parin vuoden intensiiviaivopesuun jotta kykenee edes etäisesti ymmärtämään hänen ylivertaisuuttaan. Hän ei anna mitään. Hän listaa tarpeesi."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat