Seuraa 
Viestejä379

ennen oli "Esko Kivikoski" ja nyt on ....

Onko yleissivistys pinta julkkis /nyt esillä -tietoa, vai yhteiskunnalista keskustelua ja siitä tietävyytensä osoittava.

Kun katsoo kaupallista tv-tuotantoa, tulee mieleen sumuttaminen, eli kerrotaan kaikkea kivaa, että ihminen ei ala ajatella, vaan tyytyy siiihen osaan mikä hähellä on.

Mutta missä on toinen vaihtoehto, Tuotanto, joka olisi analyyttistä, hauskaa ja tarkkaa analyysia myös vaikeista asioista.

Nyt tv on nyyhky-itke-tunne teeveeta, eli aitoja tunteita, mutta mitään järkeä näissä tv-ohjelmissa ei ole.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

ID10T
Seuraa 
Viestejä13427

Ei yleissivistyksen luonne ole minusta muuttunut mihinkään, sen arvostus vain on heikentynyt. TV ei ole nykyään enää se tiedon alttari,  mitä se aikoinaan oli, vaan se joutuu kilpailemaan olemassaolostaan suoratoistopalveluiden, YouTuben, entistä koukuttavampien tietokonepelien ja elokuvateatterien kanssa. Kaikkein tehokkain vaste saadaan ilmeisesti tällä nykyisellä tunteisiin vetoavalla tosi-TV-hömpällä. Niissä on myös kohtalaisen alhaiset tuotantokustannuksetkin, koska esiintyjät ovat vapaaehtoisia (ilmaisia?), eikä käsikirjoitusta tai lavastustakaan tarvitse vaivaksi asti miettiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
loimulumo
Seuraa 
Viestejä379

"Aurinkolasipäinen mies pitää käsissään kahta pilleriä, punaista ja sinistä. Miehen nimi on Morpheus ja hän esittää kaksi vaihtoehtoa:

”Jos otat sinisen pillerin, heräät sängystäsi ja uskot, mitä haluat uskoa. Punaisen pillerin avulla pysyt Ihmemaassa ja minä näytän, kuinka syvä kaninkolo on.”

Kumpi vaihtoehto? Elää elämäänsä tyytyväisenä mutta tietämättömänä, vai sukeltaa suoraan ”kaninkoloon” – nähdä siis karu totuus ja maailman oikea laita. (HS -lyhennetty)

Jostain tällaisesta voisi olla kyse, kun valitaan hömppä asian tilalle. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat