Seuraa 
Viestejä4

Tavalliselle viihdelukijalle avaruusjutut ovat liian abstrakteja. Tietäjälle ne taas ovat pinnallisia.

Jos avaruusjuttuja kirjoitetaan, niin sitten vaikka jonkin laitteen tekniikan kautta.

Kommentit (7)

Titanic
Seuraa 
Viestejä1388

Sähköpurje vs PLT , Photonic Laser Thruster niin kun väittävät Mars planeetalle pian päästävän kolmessa päivässä laserin avulla on se vasta alkua. Tekniikkaa tullaan käyttämään Faust II kirjan mukaan myös nanomaailmassa aina dna korjauksia myöten. PLT on seuraava suuri juttu ja sähköpurje on vähän eli vuosikymmeniä liian myöhään tuleva juttu.

Engl. Wikipediassa on artikkeli Photonic Laser Thruster.

Tokilogi
Seuraa 
Viestejä1762

Avaruusaiheista on keskusteltu tänä vuonna n. 50 ketjussa, kun esim yhteiskunnallisia aiheita on ollut n. viisinkertainen määrä. Jos sukuvolvokokemus haluaa lukea jotain muuta, eikä tästä foorumista mieleistä asiaa löydy, on hyvä mennä etsimään kiinnostavia asioita myös  jostain muualta.

Laittakaa lisää avaruusaiheisia keskusteluja, niitä kun on suhteessa muihin keskusteluihin erittäin vähän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minijehova
Seuraa 
Viestejä10435

Sukuvolvokokemus kirjoitti:
Tarkoitin lehteä, en foorumia. Foorumilta voi etsiä haluamansa, mutta lehdestä avaruusjuttuja pitäisi vähentää. Mieluummin vaikka luontoon liittyviä juttuja lisää.

Mielestäni avaruus kuuluu luontojuttuihin.

Jepajee analysoi: "Minijehovan tapauksessa menetät kaiken. Sen takia hän etsii ihmisiä joilla ei ole mitään menetettävää. Normiguruilua. Gurut ovatkin kaikki psykopaatteja.

Pitää alistua parin vuoden intensiiviaivopesuun jotta kykenee edes etäisesti ymmärtämään hänen ylivertaisuuttaan. Hän ei anna mitään. Hän listaa tarpeesi."

Titanic
Seuraa 
Viestejä1388

https://curiosmos.com/scientists-have-just-found-sound-waves-can-carry-mass/?fbclid=IwAR0auz7cLDWbM5ZcepsDFYChXRd7YUpAA9sCdp3IPyk4EKd2UPhqwPHJ_sI

Scientists had discovered that photons would interact with a gravitational field forcing them to carry mass along as they moved through the material.

https://curiosmos.com/scientists-find-bacteria-that-eat-and-breathe-electricity/?fbclid=IwAR3dCauM6TgaWp77sxxwPtUtMasf4U5S0Dfc83gtKrf3DSQY_Wdta6FeBwI

Tämä jälkimmäinen linkki vähän sivuaa luontoa, mutta on kuitenkin äärimmäisen teknillinen vielä. Ehkä joku toinen voisi laittaa jotakin luontoa koskevaa juttua, joka ei olisi niin teknistä ja fysiokraattista.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat