Seuraa 
Viestejä9544

HS: Kiina rakastaa Kimiä, ja nyt Long Yiru kertoo, miksi

~ https://www.hs.fi/urheilu/art-2000006069145.html -

....
Ilkka Luoma 13.4.2019 - 8:02:

Erinomainen nosto uutisvirtaan! Kiinalainen on uskollinen ystävyydessään, jos et petä häntä. Kiinalainen on vilpitön rakkaudessaan, jos et petä häntä ja kohtelet "sääntöjen mukaan". Säännöt ovatkin jo konsultaation arvoinen asia, ja jätämme sen myöhemmäksi. Kimi Räikkönen on ihanne fanituksen kohde kiinalaisille, sillä Kimi on eleetön, luottamusta herättävä - ei vaahtoa, vaan käyttäytyy stoalaisen vakaasti ja rauhallisesti. Kimiin voi luottaa, hän pitää linjansa. Kiina on niin valtava maa, että siellä linja ei voi muuttua kuin "hitaasti" - poikkeuksena Pitkä marssi puhemies Maon varhaisaikana, kun alkoi reformin perusmuutos. Kiinassa edetään hitaasti kiiruhtaen.

Kimi on vaalea, se on kiinalaisten tyttöjen mielestä jotain ainoalaatuista. Kiinalaiset kun ovat aina tummia, hiuksiltaan, silti ratkaisevasti erilaisia kuin oikeat tummat. Jos vaalea suomalainen tekee yhdessä kiinalaisen kanssa rakkauden hedelmän - on tulos aina tumma (hiuksiltaan). Sanotaankin, että viimeinen aitosuomalainen blondi kuolee sukupuuttoon Ilomantsin korvessa vuonna 2150 (puolihuumorilla, lakoonisesti).

Kiinalaiset nuoret fanittavat läntistä kulttuuriedustajuutta; niin myös formula.kuskeja ... kerrottiin jo aiemmin, että Mikä Häkkinen oli Kiinassa aikanaan tunnetuin suomalainen - nyt se ympäristöheränneessä Kiinassa emer. professori Eero Paloheimo, heti Kimin jälkeen ;-) ... Eikä kiinalaisfanitus jää F-1 ympyröihin, vaan kiinalaiset - varsinkin nuoremmat - ovat hyvin uteliaita mitä muualla tapahtuu, siksi fanitetaan yllätten USA' ta, Englantia, Ranskaa ja mieluisasti nyt jo Suomeakin - sillä me ymmärrämme luontoa, ympäristöä ja osaamme elää mielentyyneydessä [!] liki tyhjässä maassamme. Aivan oikein - "tyhjässä maassa". Saimaan Puruvesi on ollut aina kiinalaisille jotain aivan käsittämätöntä!

Kimi on mahtava suomalaisuuden lähettiläs - hänen panos maamme tunnetuksi tekijänä on jo ylivertaista luokkaa. "Kimi ei kehuskele, puhuu vähän -ajattelee enemmän" -ajattelevat kiinalaiset!

...
88 - 8746

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat