Seuraa 
Viestejä45973

Ufot kuvataan usein lautasen muotoisiksi.

Mitä hyötyä avaruusalukselle on lautasen muodosta?

Hiukkanen joka pyörii vinhasti akselinsa ympäri, muodostaa itselleen magneettikentän.

Ajatukseni mukaan kaikki hiukkaset ovat kolmiulotteisesti laajenevia energiakeskittymiä. Kun hiukkasissa/energiakeskittymissä oleva energia työntyy aina poispäin energiakeskittymän keskustasta, niin silloin keskittymän ulkopinta pääsee laajenemaan/avautumaan vähemmän tiheäksi sektorin laajentumisen takia tehokkaimmin ja näin pinnalla olevan energian vauhti kiihtyy kunnes kolmiulotteisesti laajenevasta keskittymästä avautuu energia-aalto. Ja näin kolmiulotteisesti laajenevista energiakeskittymistä avautuu samalla energia-aaltoja koko ajan.

Jos hiukkasen/energiakeskittymän pinnalle pääsee ulkoapäin energiaa, niin silloin hiukkasen pinnalle syntyy paine, joka saa keskittymän pinnan laajenemaan/palamaan voimakkaammin ja näin siitä avautuu tiheämpi energia-aalto jne.

Jos energiakeskittymä ei pyöri akselinsa ympäri juurikaan, siitä avautuvat energia-aallot pääsevät työntymään keskittymästä poispäin suoraviivaisesti.

Jos keskittymä pyörii akselinsa ympäri vinhasti, niin silloin avautuvat energia-aallotkin pyörivät keskittymän ympärillä. Aaltoihin syntyy erillisiä pieniä energiakimppuja, kun ulospäin avautuvat energia-aallot hankautuvat ulkoapäin tuleviin energia-aaltoihin.

Ja näin keskittymän ympärillä pyöriikin energiakimppuja, jotka avautuvat omilla energia-aalloillaan kohti keskittymää ja poispäin keskittymästä.

Näin ulommalla radalla keskittymän ympärillä pyörivät energiakimput hankautuvat lähempänä keskittymää pyörivien energiakimppujen avautuviin energia-aaltoihin, taipuvat sen takia niin että työntyvät edelleen poispäin kolmiulotteisesti laajenevasta energiakeskittymästä kaarevalla radalla.

HYVÄ ESIMERKKI

Esim. galaksi on hyvä esimerkki tällaisesta kolmiulotteisesti laajenevasta energiakeskittymästä, josta avautuu energia-aaltoja joista syntyy energiakimppuja eli tässä tapauksessa tähtiä, joista avautuu energiaa kohti galaksin keskustaa ja poispäin galaksin keskustasta.

JA SITTEN UFOJEN NOPEUTEEN

Kun tavan avaruusalus puskee eteenpäin avaruudessa samalla laajentuen kolmiulotteisesti, se kohtaa vastaan tulevia energia-aaltoja ja niissä olevia kolmiulotteisesti laajenevia/palavia energiakimppuja, jotka pääsevät aluksen atomien ytimiin aina vain tehokkaammin, mitä nopeammin alus etenee avaruudessa.

Ja näin aluksen atomien ytimissä oleva energia alkaa avautua/laajentua/räjähtää aina vain nopeammin auki vähemmän tiheäksi energiaksi, jonka seurauksena kolmiulotteisesti laajenevat aluksen atomit tönivät toinen toisiaan aina vain voimakkaammin poispäin toisistaan.

No aluksen kokohan alkaa näin kasvaa ja kasvunopeus on suhteessa aluksen nopeuteen ja aluksen nopeuden kasvaessa, kasvaa myös kolmiulotteisesti laajenevan aluksen vastaan tulevien energiakimppujen määrä, koska alus laajentuessaan laajenee myös leveytensä osalta ja näin se kohtaa aina vain enemmän ja enemmän vastaan tulevia energiakimppuja, jotka pääsevät aina vain tehokkaampina atomien ytimiin, mitä nopeammin alus liikkuu eteenpäin.

Jossakin vaiheessa alus luhistuu mustaksi aukoksi eli yhdeksi isoksi kolmiulotteisesti laajenevaksi energiakeskittymäksi ja tämä tapahtuu paljon ennen valonnopeutta.

Jos alus jostakin syystä voisi saavuttaa valonnopeuden niin että etenee perinteisellä tavalla suoraviivaisesti, niin silloin se keräisi kaiken maailmankaikkeuden energian itseensä ja näin EINSTEIN oli tavallaan oikeassa, sanoessaan että valonnopeuteen tarvitaan kaikki maailmankaikkeuden energia.

Vaan miksi lautasen muotoinen ja akselinsa ympäri vinhasti pyörivä alus voi saavuttaa valonnopeuden ja ehkäpä paljon nopeammankin vauhdin?

Savor

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (41)

Einsteinin kuuluisan kaavan E=mc^2 mukaisesti antimateriaalista (antihiukkasista) vapautuisi energiaa hyvin paljon, joten pienikin määrä antiainetta riittäisi avaruusalukselle erinomaisesti. Antimateria ja tavallinen materia johdettaisiin yhteen, josta energia purkautuisi sähkömagneettisena säteilynä. Oikeanlaisella tekniikalla siitä syntyisi valoa, josta voitaisiin tuottaa sähköä.

Antimateriahiukkasia voisi tuottaa teoriassa kun protoneja kiihdytetään ennen kuin ne törmäytetään metallilevyyn (kohteeseen). Metallina käytetään pääasiassa kuparia tai iridiumia, koska niiden jäähdyttäminen on helppoa. Protoneja törmäytetään, jonka tuloksena saadaan antiprotoneita, jotka suunnataan antiprotonin hidastimeen (AD). Kun antiprotonit on hidastettu valonnopeuden kymmenesosaan, ne johdetaan hidastimesta tutkittavaksi.
Positroneja saadaan vety- ytimen emittoituessa positroniksi ja neutriinoksi: p--> n + e + + υ

Tässä kaaviokuva antiprotonin valmistamisesta:
http://www.netholist.net/portaali/pages ... mistus.jpg

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Entäpä miten vinhasti akselinsa ympäri pyörivä lautasen muotoinen alus saa kerättyä energiaa vastaan tulevista energia-aalloista?

Savor

UFOt kulkevat etäisyyksien välin säie-reittejä pitkin, jolloin valon nopeutta ei tarvita liikkumiseen.

UFOt eivät kiidä halki avaruuden, vaan siirtyvät viereiseen ulottuvuuteen, joista siis meillä immeisillä ei ole VIELÄ fyysistä kokemusta.

risat
UFOt kulkevat etäisyyksien välin säie-reittejä pitkin, jolloin valon nopeutta ei tarvita liikkumiseen.

UFOt eivät kiidä halki avaruuden, vaan siirtyvät viereiseen ulottuvuuteen, joista siis meillä immeisillä ei ole VIELÄ fyysistä kokemusta.

Älähän ala vouhkaamaan mistään ylimääräisistä simsalapim tilaulottuvuuksista.

Jos pystyt todistamaan nämä ylimääräiset tilaulottuvuudet joita mielestäni ei ole olemassa, niin skeptikot maksaa sulle miljoona dollaria.

Savor

Savor
Mitäpä oletatte?

Mihin lautasten muotoisten alusten ylivoimainen nopeus perustuu?

Savor


Sen lautasen muotoisuuteen..!?
Eikö pallo olisi parempi?

Missäs ohjaamo sitten olisi, jos alus olisi pallon muotoinen?

Kun alus on lautasen muotoinen ja sen keskellä oleva ohjaamo nousee aavistuksen ylemmäksi kuin aluksen reunat, niin että ohjaamo ei pyöri vinhasti akselinsa ympäri, niin silloinhan ohjaamossa olevien pää ei mene sekaisin.

Kun ohjaamon ympärillä on sopivasta materiaalista lautasen muotoinen jutska, joka pyörii vinhasti ohjaamon ympärillä, eivät vastaan tulevat energia-aallot pääse itse aluksen atomien ytimiin aluksen ympärillä pyörivän magneettikentän ansiosta ja näin alus ei ala kohtaamaan koko ajan enemmän ja enemmän vastaan tulevia energiakimppuja, koska se ei laajene samassa suhteessa kuin vanhanaikaisesti suoraviivaisesti etenevä alus, joka ei pyöri vinhasti akselinsa ympäri.

Molemmat alukset muuten laajenevat samassa tahdissa silloin kun pysyvät paikoillaan suhteessa ulkoapäin tuleviin energia-aaltoihin.

Ja kun perinteisellä tavalla etenevä alus hidastaa vauhtiaan, se hidastaa laajenemistaan kunnes saavuttaa suhteellisesti saman koon kuin ennen vauhtinsa kiihdytämistä eli sen koon mikä sen luontainen koko on suhteessa muihin kappaleisiin.

Savor

Vierailija

Lautasmaisen avaruusaluksen ilmanvastus olisi suuri, joten se soveltuisi hyvin kaasukehäjarrutuksiin.

Entäpä mikä merkitys yleensäkin aluksen pyörimisellä on planeetan pinnalta nousuun?

Jos kannat painavia kasseja selkä vääränä ja alatkin pyöriä, jolloin säkit nousevat sivuillesi, et tunne säkkien painoa samalla tavalla kuin kantaessasi niitä normaalilla tavalla sivuillasi.

Luulisi, että jos maapallo vetää kasseja puoleensa jollakin voimalla samalla kun säkit pyrkivät jatkamaan liikettään poispäin sinusta, pyöriessään ympärilläsi suorien käsiesi jatkona, tuntisit kassit paljon normaalia painavampina.

Ja kuitenkaan et tunne kassien painoa normaalin suuruisena, vaan kassit tuntuvat kevyemmiltä.

KOKEILE!

Savor

Niin, eihän sitä painovoimaa ole olemassa.

Ilmakehän molekyylit tönivät kasseja poispäin maapallon keskipisteestä tehokkaammin, kun kassit hankautuvat niihin, kassien pyöriessä ympärilläsi.

Savor

Teille, jotka olette kiinnostuneet " UFO:ista tai muista paranormaaleista ilmiöistä " suosittelen teille Teijo-Kalevi Lusan kirjaa " Avaruuden Terroristit ".

Lainaan seuraavaa Lusan kirjasta Avaruuden Terroristit:

"Nykyaikainen ufoilmiö sai syntynsä 24. kesäkuuta 1947 USA:ssa. Pienkoneella lentämässä ollut liikemies Kenneth Arnold näki Mount Rainierin lähellä oudon, tunnistamattoman ilmiön: yhdeksän pallomaista esinettä lensi vuoriston yllä peräkkäin n. 3km:n korkeudessa. Aurinko heijastui esineiden kiiltävältä pinnalta, ja niiden nopeus oli kaikkien tuolloin tunnettujen lentokoneiden ulottumattomissa.

Arnold kuvaili esineiden liikkumistapaa samanlaiseksi kuin "lautasen, jos se heitetään pitkin veden pintaa". Tämän pohjalta toimittaja Bill Begrette keksi ilmauksen lentävä lautanen."

nonih nyt on kokeiltu toi kassien pyörittely...
testi meni näin...

tarvikkeet:minä(105kg)2xkäsipainot(25kg/kpl)ja lava vaaka

eli eli menin vaalle punnukset kädessä ja 155kg näytti.
rupesin pyörimään ja käet nousi mutta vaaka näytti edelleen 155kg
joten savor...hulluu hommaa toi sun kolmiulotteisesti avautuva limittäin hinkkautava jatkuvasti laajentuva savolainen teoria

Tuo lautasen muoto tulee siitä, että jenkeissä 1930 -luvulla kun H.G. Wellsin "Maailmojen sota" radiokuunnelmana oli kuumimmillaan ja laajaa paniikkia aiheuttaen, niin siinä esiintyi mainittu lautasmuoto. Lisäksi tämän jälkeen huomattiin myös, että lautasmuotoinen esine lentää todellakin nätisti ja hitaasti ilmaan heitettynä (frisbee), eli sitä saatiin hyviä feikkikuvia hypen lisäämiseksi. Tämän jälkeen "ufoihin" on miltei aina yhdistetty lautasmuoto.

Muodon suhteen on se ristiriita, ettei avaruudessa ole muodolla mitään merkitystä (paitsi keinopainovoiman tuottamiseen). Virtaviivaisesta muodosta on vai ilmakehässä hyötyä. Viihdenikkarit eivät sitä ajatelleet, vaan keksivät lentokoneista poikkeavan muodon, jonka voi helposti kuvitella lentävän.
Koko juttu on pelkkää viihdettä, koska millään aluksella ei noita etäisyyksiä matkusta. Se on jotain, mitä ei ihmisen teknisellä ajattelulla saavuta. Valon-nopeudet eivät asiaan liity, vaikka näppärä vakio täällä onkin.

Mutta näitä UFOja on havaittu vain kaasukehässä (?), joten oletettavasti alukset on suunniteltu liikkumaan siinä. ilaiho sanoi hyvin että avaruudesta kaasukehään tultaessa lautanen toimisi hyvänä muotona jarrutukseen. Lautasen liitteys helpottaa pintaan nähden kohtisuoraa liikkumista pienen ilman vastuksen takia. Pyöriminen pitää yllä magneettikenttää.

Veikkaisin, että tälläisillä vekottimilla ei niinkään lennellä sitten "ulkoavaruudessa". Joko kulkevat oikopolkuja pitkin tänne tai sitten toisten alusten kyytiläisinä.

PS: tietenkin tämä on viihdettä. Hyvää sellaista. On hyvä pitää mielikuvitusta yllä.

Kyllä niitä kasseja on helpompi kantaa kun pyörähtelee koko ajan kuin piruettia tekevä taitoluistelija.

Tietysti siinä menee pää sekaisin, mutta eipähän tarvitse kantaa selkä vääränä.

Savor

MIIHKALI
nonih nyt on kokeiltu toi kassien pyörittely...
testi meni näin...

tarvikkeet:minä(105kg)2xkäsipainot(25kg/kpl)ja lava vaaka

eli eli menin vaalle punnukset kädessä ja 155kg näytti.
rupesin pyörimään ja käet nousi mutta vaaka näytti edelleen 155kg
joten savor...hulluu hommaa toi sun kolmiulotteisesti avautuva limittäin hinkkautava jatkuvasti laajentuva savolainen teoria

Kokkeileppa niin että otat helikopterin ja punnitset sen ensin niin ettei sen rupelit pyöri ja sitten pistät ne pyörimään ja mittailet sen jälkeen, että miten se paino muuttuu mitä nopeammin rupelit pyörii.

Savor

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat