Seuraa 
Viestejä45973

ssssss

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (157)

Oi, tästäpä tulee kaikkien aikojen pisin thread!

- Miehet saavat erilaisia kansia auki. ilman että siihen täytyy käyttää saksia (= yleistyökaluni kaikkeen)

- Miehet ylettävät ylähyllylle.

- Miehet on ehtymätön keskustelunaihe ystävättärien kanssa.

- Miehiltä saa

Mummo

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mies on selkeästi edistyksellinen Sveitsin armeijan linkkuveitsi. Joka asiaan löytyy tarkoitukseen sopiva vipu ja vempain.

Scylla
Mies on selkeästi edistyksellinen Sveitsin armeijan linkkuveitsi. Joka asiaan löytyy tarkoitukseen sopiva vipu ja vempain.

Olen myös parkettien linkkuveitsi.

Aihe on erinomaista parempi. Kunhan nyt vain muistetaan käsitellä aihetta myönteisessä hengessä, kunnioittaen, syvällisesti hyväksyen tuon uljaan olennon pikku virheetkin, joita monillakaan kaltaisillani uroilla ei edes ole.

Mieshän on luomakunnan kruunu, jolle taivaallinen pääinsinööri rakensi muutamien kokeilujen jälkeen varsin kelvollisen pikku apulaisen, jota esimerkiksi anglo-amerikkalasittain kutsutaan kunnioitusta herättävästi rouva James Browniksi. Saa hän olla rouva Jorma Tahvannainenkin, ei nimi rouvaa pahenna, ehei.

Miehen pääsääntöinen käyttötarkoitus on tuottaa läheisilleen onnea. Tämähän näyttäytyy jo synnytystilanteessa, jossa kätilö huudahtaa ilahtuneesti: "Voi ihanaa, se on poika!" Jos syntyy tyttö, on kätilökin vaisumpi: "Täältä tulikin äidille pikku apulainen."

Jos jätetään monet "pojat on poikia" tokaisut välistä pois, päädymme tilanteeseen, jossa mies täydessä testosteronitämmingissä tapaa neitosen, joka pellavaisessa kukkamekossaan kirmaa kukkaniityllä. Litistelyään sadan neliömetrin alueelta kaikki luonnonkasvit pari poistuu käsi kädessä kohti paikallista pappilaa, jossa apupapin papupata porisee.

Täst edemmäs on periaatteessa turha jatkaa; onko olemassa onnellisempaa ihmistä kuin neitonen, joka on saanut puolisokseen Miehen, tuon jalon otuksen, joka ikäänkuin silhuettina - tässä kohden - nyt kuvastuu auringonlaskua vasten.

Lisää hyviä puolia miesolennoissa:
- halutessaan laittavat oikein hyvää ruokaa
- korjaavat erilaisia kohteita tietokoneista pyöriin
- vaihtavat autoon kesä- ja talvirenkaat
- ovat kivoja pienien kokeilujen ja testien kohteena
- ovat aina valmiita sanomaan, kuinka hyvältä näytät

Vaari
Seuraa 
Viestejä3335
Repa^
Jotenkin tuntuu, että tässä alennetaan miehet sylikoiran tasolle... .

Kuka alennetaan, kuka ylennetään sille tasolle!

"Etenen, sillä muistini lyhyempi kuin kehä, jota kierrän." (Markku Envall)

Etkö sinä Repa haluaisi tulla kohdelluksi sylikoirana?

Ajattele nyt: Päästetään joka ilta ulos, ruokitaan makkaralla, rapsutetaan mahasta ja aina pääsee syliin!

Mummo

Mummo
Etkö sinä Repa haluaisi tulla kohdelluksi sylikoirana?

Ajattele nyt: Päästetään joka ilta ulos, ruokitaan makkaralla, rapsutetaan mahasta ja aina pääsee syliin!

Mummo

Sylikoiraksi haluavat miehet huutakoot Hep! HEP HEP!

Ehkä kohtelu sylikoirana voisi olla ihan mukavaa, mutta sylikoirasta tulee jotenkin mieleen pähkinän kokoiset aivot. Haluan mukavuutta, mutta en halua olla tyhmä.

Sylikoirana olo voisi olla mukavaa... Ainakin vähän aikaa. Mieleen tulee mainitsematon käyttötarkoitus: halaaminen.

Mikä miehessä kiinnostaa naisia? En kertakaikkiaan ymmärrä, koska olen itse mies en osaa laittaa miehiä komeusjärjestykseen. No laitan tässä linkin sivulle, missä puhutaan paljon epätotuuksia jalosta tiedemiehestä, mutta siellä on hyvät kuvat hänestä. Siis kyseessä on Auschwitzin enkeli, Josef Mengele, joka sai liikanimen enkeli juuri komeutensa tähden. Kysynkin naisilta, pidättekö te häntä komeana?
http://www.mengele.dk/new_page_2.htm

Loptio
Seuraa 
Viestejä1187
Gideon
Mikä miehessä kiinnostaa naisia? En kertakaikkiaan ymmärrä, koska olen itse mies en osaa laittaa miehiä komeusjärjestykseen.

Tätä kysymystä olemme vaimoni kanssa empiirisesti tutkineet, laajentaen kysymyksen koskemaan kumpaakin sukupuolta. Ulkonäön perusteella laitamme molemmat, sekä miehet että naiset, suurinpiirtein samalla tavalla komeus-/kauneusjärjestykseen. En tiedä, onko tämä yleistä vai ei.

Miehen käyttötarkoituksista mainitsisin kauniinpaa sukupuolta sielullisesti täydentävänä kumppanina olemisen ja tukkeutuneiden likaviemärien avaamisen.

No ei ollu kovin erikoisen näköinen, vaikkakin tummat viehättävät. Harvemmin tummahiuksisia sanotaan enkelimäisen näköiseksi...
Miestä ei kannata verrata sylikoiraan siinä mielessä, että mies on kyllä (ainakin suurimmassa osassa tapauksia) huomattavasti älykkäämpi. Mutta toisaalta. Naiset rakastavat miehiä ja koiria samoista syistä. Siksi, että on joku söpöläinen, jota voi helliä ja halia, jutella ja viettää aikaa sen kanssa. Tässä suhteessa miehestä saa kyllä paljon enemmän hupia (ja olen ennemmin kissaihminen) mutta ajatus on sama. On joku jota rakastaa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat