Seuraa 
Viestejä1554

Lueskelin ILIAS eepposta muutama vuosi sitten ja siinä oli kohta tai säe, jossa annettiin ymmärtää: KOSKET aina rakentuvat raudan päälle, jotta ne eivät kuluisi virran vieminä pois kovan virtauksen tähden. Tämä on melkoisen arvokas kohta ILIAS eeppoksessa: Oikea miljardin dollarin säe.

Olen nyt vähän pohtinut muita mahdollisia analogioita asian tiimoilta:

1. Voiko olla myös niin, että JÄRVIEN pohjissa on metalleja, jotta ne eivät kuivuisi pois?
2. Voiko olla jopa niin, että kaikki jokien uomat rakentuvat metallien päälle; Metalliuomat
3. Onko niin, että jokien ja järvien kohdalla on maan sisäosista purskahtanut metallia maan pintakerroksiin. Tämä voisi tapahtua esim. napamuutosten yhteydessä.
4. Onko niin, että Napamuutokset ovat luoneet koko maapallon ja muidenkin planeettojen joet ja järvet siinä tapauksessa jollakin mekanismilla?
5. Koskeeko tuo ILIAS eeppoksen miljardin dollarin säe itse asiassa kaikkia virtoja ja paikkoja joihin vettä kokoontuu. Siis kaikkia sellaisia asioita kun jokin neste tms. kiihdyttää kulkuaan uomassaan?

Vielä tuosta ILIAS eeppoksesta, että kun luetaan takaperin tuo sana saadaan Koraanissa mainittu profeetan nimi SALIH. Liekö siis tuo SALIH ollut kreikkalaisten profeetta?

Miljardin dollarin säe se on sen tähden, että sen soveltaminen saattaa auttaa löytämään malmeja ja metalleja maapallolta tai muiltakin planeetoilta? Ainakin itse soveltaisin tätä säettä malminetsinnän apuna, jos omaisin tarvittavat pääomat ja uskalluksen.

Kommentit (5)

Titanic
Seuraa 
Viestejä1554

Tuo seikka, että napamuutos nostaa maan uumenista pintaan magmaa tms. perustuu puolestaan erääseen Psalmin kohtaan, jossa kerrotaan auringon saavan mustia pilkkuja napakäännösten seurauksena. 

Voi olla, että olen väärässä, mutta kuvittelisin, että napamuutoksilla on jokin yhteys siihen kuinka pinnassa ovat maan sisällä olevat metallit? Näen silmissäni vision 700000 vuotta sitten tapahtuneesta napamuutoksesta ja kuinka se muka olisi nostanut maan pintakerroksiin metalleja tai magmaa maapallon sisäosista. Sitten olisi myöhemmin alkaneet muodostua järviä ja jokia ja KOSKIA niihin paikkoihin joihin napamuutoksen seurauksena olisi kertynyt metallia maan pintaosiin. Tämä on pelkkää visiota ja luultavasti täyttä puppua ja satua kenen tahansa Geologin asiantuntemuksen perusteella pääteltynä.

Tahtoisin tutkia kuitenkin kaikki maapallon joet ja etenkin kosket tätä hypoteesia tai puppua hyväksi käyttäen. Mutta se vaatisi liikaa pääomia ja osottautuisi aivan turhaksi työksi? 

En jaksa Googlella etsiä mitään tutkimuksia siitä :

1. Millaisia ovat jokien , koskien ja järvien pohjakerrostumat

2. Onko napamuutosten aikana esim. 700000 vuotta sitten ollut geologista aktiivisuutta. (Yellowstone esim.)

3. Voidaanko jonkun joen syntyajankohta ajoittaa? Ja mihin aikaan sijoittuu tuo synty?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Titanic
Seuraa 
Viestejä1554

The rate of reversals in the Earth's magnetic field has varied widely over time. 72 million years ago (Ma), the field reversed 5 times in a million years. In a 4-million-year period centered on 54 Ma, there were 10 reversals; at around 42 Ma, 17 reversals took place in the span of 3 million years. In a period of 3 million years centering on 24 Ma, 13 reversals occurred. No fewer than 51 reversals occurred in a 12-million-year period, centering on 15 million years ago

https://en.wikipedia.org/wiki/Geomagnetic_reversal#History

24 milj. v = Yangtze (China)

42 milj. v = Indus

54 milj. v = Thames

72 milj. v = Colorado, Niili

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_rivers_by_age

Keijona
Seuraa 
Viestejä14182

Parhaat kiuaskivet löytyy jokien pohjasta. Painavia=Paljon rautaa, mutta hapettomassa eivät ruostuneita=Varaavat paljon lämpöä. 

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Titanic
Seuraa 
Viestejä1554

Tuo järvien ikä on yllätäen se, että ne ovat melkein kaikki sangen nuoria. Alle 10 miljoonaa vuotta vanhoja.

Baikal tosin on syntynyt noin 24 milj. vuotta sitten eli samoihin aikoihin Yangtze (China) joen kanssa.

Karkeasti voisi esittää arvion, että kun vielä ottaa huomioon Yellowstonen purkaukset, jotka sijoittuvat suurin piirtein napamuutosten tienoille? että ainakin JOKIEN SYNTYMISEEN saattaa napamuutosten tiheys ja keskiajankohta jollakin tavoin vaikuttaa. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat