Seuraa 
Viestejä13176

[size=150:1j50nvtl]Sarjavaras menetti hameensa valtiolle[/size:1j50nvtl]

Moottorisaha, sähkötyökoneita, öljykanistereita, makkaraa, voita ja lihaa. Siinä tavaroita, joita nainen on anastanut liikkeistä kansallispuvun alle kätkemällä.

Reilun vuoden länsirannikolla rötöstellyt 31-vuotias nainen tuomittiin menettämään hameensa rikoksentekovälineenä valtiolle Porin käräjäoikeudessa.

- Rikos on tehty laittamalla anastettuja tavaroita vastaajan päällä olleen hameen sisään. Kyseiseen hameeseen oli tehty muutoksia muun muassa siten, että hameeseen oli syntynyt pussi, jonne tavaroita on voitu laittaa, oikeuden päätöksessä perustellaan.

Asiasta uutisoineen Satakunnan Kansan mukaan päätös on ainutlaatuinen.

- En ole aiemmin kuullut Suomessa päätetyn, että kansallispuku olisi tuomittu valtiolle menetetyksi - ainutlaatuinen käräjäoikeuden päätös, Romaniasian neuvottelukunnan pääsihteeri Sarita Friman-Korpela luonnehtii SK:ssa.

- Taktiikka on ollut sellainen, että muut aiheuttavat kohtuullisen hässäkän, millä kiinnitetään henkilökunnan huomio, ja yksi kiertää hiljaa ja kerää tavaraa. Tämä on se toimintatapa, komisario Reima Lajunen Porin poliisista kertoo.

Poliisi ei ole kokeillut, kuinka painavia saaliskasoja takavarikoidun hameen saumat kestävät. Satakunnan Kansan mukaan kahdessa hameessa on ollut 76 kahvipakettia ja yhdeksän nelilitraista öljykanisteria.

Lisää aiheesta tiistain Iltalehdessä

ERKKI MERILUOTO

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2006061 ... 7_uu.shtml

Tätä samaa konstia mannet käyttivät, minun äitini työpaikalla, varastelivat kaikenlaisia kodinhoito ja ja hygieenia tuotteita. Myös jonkin verran vaatteitakin.

Yleinen konsti on, ilmeisesti nyt on saatu tieteellinen todiste mustalaisten taktikoinnista.

kyllä se on tiedetty että hameen alle on tunkettu, mutta ei sitä vielä ole julkisesti tiedotettu. Luin myös aamulehdestä, saman jutun kuin iltaledestä.

Itse en ainakaan manneja päästäisi sisälle jos minulla olisi joku myymälä tai yritys.

keksisin jonkun jutun, että mannet eivät pääsisi sisälle. Ja muut varkaat. Myymälä maailmassa yleensä samat varkaat varastavat samasta liikkeestä jatkuvasti, niillä on joku tarve kokoajan samasta myymälästä varastaa.

Minun äitini ja sen työkaverit eivät enään jaksaneet edes poliiseille ilmoitella. Koska varastaminen jatkui siitä huolimatta ja he olivat kyllästyneet siihen varasteluun.

Varkaat saivat varastella ihan mielinmäärin. Työntekijöitä oli vähän ja sitten piti vielä kaiken muun päälle kytätä varkaitakin. Niin valvomeinen on tieroriassa mahdotonta.

Mustalaiset ja muut varkaaat olivat aina samoja ihmisiä jotka varasteli. Ei ollut uutta kasvoa.

Ainoo epärehelliseten ihmisen käräytteleminen kannatti kuin, joku maksoi sellaisella kortilla joka ei ollut henkilökohtainen tai sitten kortti oli varastettu.

Soitti pankkiin niin pankki sulki kortin ja kortista sai 150 euron palkkion aina Kun varastettuja kortteja ilmoitteli poliisille ja pankille.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Herra Tohtori
Seuraa 
Viestejä2613

Tieteellinen todiste iltalehdessä? Jo on aikoihin eletty.

Millähän tasolla Peer Review on ollut?

Capito tutto, perchè sono uno
Persona molto, molto intelligente...

-Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

If you stare too long into the Screen, the Screen looks back at you.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat