Seuraa 
Viestejä8991

https://youtu.be/FtSd844cI7U
Hämmentävä spektaakkeli. Ensin outo mielleyhtymä Katti Matikaiseen taiteellisella hipsuttelulla ja puolieroottisella venyttelyllä, sitten mukaan tunnelmaa "Thriller meets Moulin Rouge". Varmaan pakko käydä katsomassa.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Kommentit (2)

asdf
Seuraa 
Viestejä12619

Musikaalit ovat taiteenlaji, joka ei ole ikinä sykähdyttänyt. Miltei ällöttävät. Ainoat, joista todella pidän, ovat The Blues Brothers ja South Park -leffa. Jonkin verran myös Team Americasta. Noiden älyttömään maailmaan sopii, että jengin mielestä on  hyvä idea ruveta yhtäkkiä laulamaan ja tanssimaan. Ja nuo ovat rehellisesti hölmöilyä. Muuten musikaalit ovat minulle jotain, joka voisi olla kitschin määritelmä.

Kissatäti
Seuraa 
Viestejä262

Les Misérables, Mamma Mia!, Moulin Rouge! , Herrat pitävät vaaleaveriköistä ja  Evita ja onhan niitä hyviäkin. Tilasin La la Landin mutta se on katsomatta ja se aika uusi A Star Is Born on näkemättä.

Kukka ja lintu ovat ilon opettajia. (Søren Kierkegaard)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat