Seuraa 
Viestejä45973

Tunnistaako kukaan?

Vastatkaa, ennen kuin lunttaatte.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Nukkumatti
Tunnistaako kukaan?

Vastatkaa, ennen kuin lunttaatte.

Minun kuvaani ei ainakaan esitelty, eikä se ole levityksessäkään. Jos ei
Venezuelan presidentti, varmaan Kazakstanin. Maa on laukaissut ensimmäisen oman satelliittinsa, joka tosin oli valmistettu Venäjällä. Vastaisuudessa Kazakstan, sen presidentti, aikoo öljytulojensa varassa luoda omankin öljyteollisuutensa.

Ilmoitettu linkki kuitenkin viittaa jalkapalloon. Oisko tuollainen pärstä Argentiinan valmentajalla, tai kenties Meksikon; tai jonkin varsin eksoottisen maan palkkaama latino. Olen myös aika harvoin deuranut noita kisoja, a. koska futis ei erityisemmin kiinnosta, ja b.
koska TV2 näkyy töllöttimisestäni vain toisinaan. - Enkä lunttaa linkistäkään, sillä ilmoitettujakin linkkejä käytän erittäin harvoin. Ei ole rahaa eikä aikaa.

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265
Nukkumatti
Tunnistaako kukaan?

Vastatkaa, ennen kuin lunttaatte.

Yritin luntata, mutta en osannut. Kuinka kuvalla luntataan?

Vastaus on tietenkin Ukrainan päävalmentaja Oleg Blohin.

Sepille voisin kertoa, että lunttaaminen tapahtuu varsin yksinkertaisesti. Klikkaa hiiren oikealla korvalla kuvaa ja valitse "Copy Image Location". Se antaa seuraavan tuloksen:
[size=75:1fm3o1nh]http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/urheilu/arvokisat/mmfutis/valmentajat/3...

Tästä osoitteesta huomataan kuvan sijaitsevan MTV3:n sivuilla, MM-futiksen alla, valmentajissa. Seuraavaksi menet googlen kuvahakuun osoitteeseen:
http://www.google.fi/imghp?hl=fi&tab=wi&q= ja kirjoitat sinne hakusanoiksi "site:mtv3.fi valmentajat" ilman lainausmerkkejä.

Haku etsii MTV3:n sivuilta sanalla "valmentajat". Tällä hetkellä kolmannen sivun neljäs vaihtoehto vastaa kyseistä etsittävää kuvaa.

Näin siis luntataan kuvasta, ei kuvalla, jos ei muuten tiedetä kyseistä miestä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat