Seuraa 
Viestejä7484

Nyt alan uskoa että hulluudesta on myös mahdollisuus parantua. Voisin jopa kuvitella että olen jossain vaiheessa lääkkeetön. Viimeisestä akuutista psykoosista on nyt jo yli vuosi. Lääkitys on kohdillaan ja elämä sen suhteen kunnossa. En usko että nyt saisin diagnoosia F20.0. Todennäköisesti toipuva. Vaikka ajoittaisia masennusjaksoja vieläkin esiintyy ne ovat lyhyitä eivätkä kovin syviä. Joskus tulee kuitenkin vieläkin sammakoita suusta tai näppiksestä. Huomisen ohjelma on suunnisteltu. Aamupäivästä treeni, sitten ruohonleikkuu, ruokailu ja sauna.

Uskon että myös maaninen puoli on nyt aisoissa. Se näkyi myös täällä palstalla. Viestimäärä oli aika kova. Lithiumista kokemuset ovat positiivisia. Ei pahemmin haittavaikutuksia. Terapia alkaa syksyllä. Siellä koitetaan parantaa traumoja ja niitä on monia. Kyseessä on kognitiivinen psykoterapia ja valitsen terapeutin itse.

Ainut mikä vaivaa on ajoittainen depressio ja itsesääli. Itsesääli on jo sairaus sinänsä mutta siitäkin voi parantua. Näillä eväillä kohti syksyä ja uusia seikkailuja. Nautitaan kaikki vielä kesän viimeisistä viikoista. Syksyn kunniaksi voisi pelata Life Is Strangen jo ties monettako kertaa (50? 100?).

Eppur si muove !!!
Einstein:Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
Einstein:The most beautiful experience we can have is the mysterious.It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat