Seuraa 
Viestejä14

En tiedä onko tämä oikea alue kysymykselleni, mutta aloitan nyt täältä. Haluaisin saada selityksen tälle oudolle ilmiölle, toivottavasti jollakin leikkaa..

Eli miten tämä voi olla mahdollista: yöllä päin ikkunaa lentäneen isohkon linnun ”negatiivi” (hyvin yksityiskohtainen kuva sulkineen, luustoineen päivineen) saatiin pestyä lasista pois, mutta linnun pyrstön luurankokuvio vaan oli ja pysyi - kunnes tajusimme, että se olikin ikkunan sisäpuolella! Eikä siis tuplaikkunoiden välissä, vaan oikeasti sisäpuolella ikkunassa, olohuoneessani! Selittäkää tämä minulle, kiitos... Täällä sisällä kun ei yhtään lintua ole lennellyt.

(Ihmettelen myös sitä pyrstön luurankoa, kärkeen päin ohenevaa ”rengasputkiloa” - millä linnulla tällainen on? Pyrstörangasta osoitti ylöspäin sen peilikuva, kai selkäranka.)

Linnunraatoa ei näkynyt, ehkä citykettu tai huoltomies korjasi. Asun kaupungin keskustakerrostalon ylimmässä kerroksessa (6.). Asuntoni ikkunat ovat suurikokoiset ja niissä on tuplalasit, joiden välissä on täytekaasua. Voisiko esim. kovan tärähdyksen, täytekaasun, lasipinnan mahd. sähköisyyden sekä huonepölyn yhdistelmä jotenkin aiheuttaa tällaista? Eiköhän tämä johonkin fysiikan ilmiöön perustu.. Anyone?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat