Seuraa 
Viestejä45973

Nuoria maahanmuuttajia pitäisi rohkaista yrittää enemmän menestyä elämässä. Menestyneitä maahanmuuttajia voisi palkata tähän tehtävään.
Et opiskele -> No money -> No honey - > No bling bling
Opiskelet -> $$$ > Lot's of honey - > BLING BLING

Tuollainen kamppanja voisi jopa onnistua ja saisimme enemmän nuoria
kaidalle polulle lavean sijaan. Tämän muutoksen pitäisi olla kuitenkin pitkäaikainen ja menestyviä maahanmuuttajia pitäisi raahata ympäri Suomea
kouluihin kertomaan miten massia saadaan. Niin ja jos henkilö on terve ja alle 60-vuotias, niin sossun pitäis olla välitämättä henkilön rahanhimosta.

Työttömät voisivat putsata vaikka metsiä ja kaivaa ojia ja näin ansaita rahaa. Työkoneet vaativat bensiiniä, mutta ihmiset tarvitset vain soppatykkiä.
Öljy loppuu joskus, mutta soppatykit jäävät.

Ihmiset oppisivat näin ahkeruuden ja nuhteen pariin. Työnjohtajalla pitäisi olla kaukosäädin ja työntekijöillä kaulapanta. Aina, jos joku ei tee kunnolla töitä, niin saa sähköiskun kaulapantaansa.

Tämmönen iskulause "Työ vapauttaa" muotikuteiden mainostuksen sijaan.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Et opiskele -> No money -> No honey - > No bling bling
Opiskelet -> $$$ > Lot's of honey - > BLING BLING

Jos ei työtä tee, niin se on oma valinta.
Jos tietoisesti jättäytyy sosiaaliturvan varaan, pitäisi laittaa pakkohoitoon.

Tuo sähköinen kaulapanta oli todella oiva keksintö. Työttömät voisi myös kuskata kerran viikossa torille ihmisten töllisteltäviksi. Siellä niiltä ajettaisiin pää aivan klaniksi, jos se ei olisi sellainen jo ennestään. Jokin raidallinen vaateparsikin olisi ehkä paikallaan. Kaulassa niillä roikkuisi mukavia lappuja, joihin olisi piilotettu vakavampikin sanoma, kuten Ei saa ruokkia tai Olen hulttio tai Antakaa anteeksi. Tällaisen menettelyn luulisi pikku hiljaa kannustavan paatuneimmankin työttömän työnetsintään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hieno provo. Suoraan työnsankareiden sydämmeen. He vain ovat niin työnsä parissa etteivät ehdi tällaisille foorumeille.

Tällaiset ryhtiliikkeet eivät ole ennenkään korjannee perus-syytä eli yhteiskunnan vinoutumia, joiden tulosta epätasa-arvo on. Se on kaikenlaisten vastaavien työn huonojen jakautumisilmiöiden takana. Moniko notkuisi kadulla, jos toivotettaisiin tervetulleeksi yritykseen ja tarjottaisiin keskipalkkaa. Tähän tilanteeseen johtavat syyt ovat kovin monimutkaisia.

Eipä siellä työttömyyden takana ole juurikaan muuta kuin saamattomuutta.
Kyseessä siis normaali ja terve ihminen <- miten toi nyt sit määritelläänkään.

Ihmiset ovat ronkeleita työtä kohtaan. Ei kelpaa kuin se unelma-ammatti mistä on haaveiltu pikkutytöstä asti ja jos sitä ei saada, niin ei sitten.
Tai sitten tilanne on se että ollaan joskus saatu joku vakipaikka, niin ollaan tyydytty siihen ja unohdettu kaikki muu. Myöhemmällä jos ja kun hommat loppuu, niin ei osata kuin se yksi juttu ja töitä ei löydy ja taas syytetään muita omasta saamattomuudesta.

Joker
Työttömät voisivat putsata vaikka metsiä ja kaivaa ojia ja näin ansaita rahaa.

Ei hän silloin mikään työtön enää olisi, jos kerran ojaa kaivaa palkkaa vastaan. Työttömyyskorvaus maksetaan henkilölle joka hakee töitä. Ei siitä, että tekee sitä.
Ihmiset oppisivat näin ahkeruuden ja nuhteen pariin. Työnjohtajalla pitäisi olla kaukosäädin ja työntekijöillä kaulapanta. Aina, jos joku ei tee kunnolla töitä, niin saa sähköiskun kaulapantaansa.Tämmönen iskulause "Työ vapauttaa" muotikuteiden mainostuksen sijaan.

Hyvä idea. Mä voisinkin ryhtyä sun työnantajaksi, niin pääset nauttimaan vapaudesta oikein kunnolla.

ImmoTee
Eipä siellä työttömyyden takana ole juurikaan muuta kuin saamattomuutta.

Väität siis, että töitä kyllä riittäisi kaikille,
mutta kaikki eivät vain viitsi niitä tehdä?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat