Seuraa 
Viestejä1

 
Jalkapallo, tuo urheilulajeista kenties suosituin, ei tietenkään ole ainoastaan miesten juttu. Mikäli olet aikaisemmin viitannut jalkapalloon kintaalla tai ehkäpä vain olkien kohautuksella, voit vielä yrittää motivoida itseäsi kiinnostumaan tästä yllättävän hauskasta lajista.  
 
Yleistäminen ei ole lähtökohtaisesti mukavaa. Tästä huolimatta voidaan kuitenkin todeta, että monissa tapauksissa miehet ovat naisia kiinnostuneempia jalkapallosta. Kuitenkaan vanhanaikaiset käsitykset siitä, että kaikki naiset olisivat aina kiinnostuneempia jalkapalloa hengellisemmistä ja häilyvämmistä asioista eivät tietenkään pidä millään muotoa paikkaansa.  
 
1. Se on jännittävää 
 
Kun jalkapalloon pääsee sisälle tarpeeksi hyvin, muodostuu peliin ja oman joukkueen pärjäämiseen todellinen tunneside. Erilaiset sattumukset, läheltä piti -tilanteet, rangaistuspotkut ja rangaistukset luovat peliin samankaltaista dramatiikkaa kuin vaikkapa suosituissa saippuasarjoissa - ero jalkapallon ja saippuasarjojen välillä on kuitenkin se, että jalkapallossa asiat tapahtuvat ihan oikeasti. 

2. Se on helppoa 
 
Jalkapallon perussäännöt on helppo oppia suhteellisen nopeasti. Väittämä ei tietenkään tarkoita sitä, että peli itsessään olisi yksinkertaista. Päinvastoin, pelaajat tarvitsevat pärjätäkseen valtavan määrän sisua, harjoitusta ja hyvän strategian. Kentän laidalla pelin seuraaminen on kuitenkin melkoisen helppoa ja jännittävää ajanvietettä, joten pelin säännöillä ei tarvitse vaivata päätään aivan liikaa. Kannattaakin tämän sijaan nauttia pelin ja vauhdin huumasta. 
 
3. Se yllättää  
 
Vaikka peli saattaisi päällisin puolin näyttää jo ratkaistulta, riittää jalkapallossa yllätyksiä viimeisiin minuutteihin asti. Pienikin virhe voi maksaa koko joukkueen häviön, ja lopputulos voi näin ollen olla mitä tahansa yhteisen riemun repeämisestä kollektiivisen surun alhoon joutumiseen. Tästäkin huolimatta yllätyksiä voi aina juhlistaa (tai surra) vaikkapa lasillisella kuohuvaa, kentän laidalla sijaitsevasta kioskista ostetulla hodarilla tai jopa liian pitkäksi venähtäneellä baari-illalla. Yllätykset ovat hauskoja, vaikka ne eivät aina johtaisikaan oman joukkueen voittoon. 

Nyt, kun olet vain pikkuruisen ajallisen panostuksen päässä jalkapalloekspertin tittelistä, voit alkaa jo kuvitella mielessäsi kasvaneen jalkapallotietoisuutesi tarjoamat mahdollisuudet. Uutta ja vakuuttavaa tietouttasi voit hyödyntää myös kukkaroasi täyttävällä tavalla esimerkiksi Parhaat nettikasinot parissa sekä keräämällä yleistä uskottavuutta erityisesti kaksilahkeisten keskuudessa. Mitä siis odotat, sinä tulevaisuuden jalkapalloekspertti? 
 

  • ylös 4
  • alas 3

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat