Seuraa 
Viestejä4

Pari päivää sitten tuossa kohdassa oli kärpäsen/paarman näköinen otus jonka jälkeen alkoi kutista tuosta. Jälki on ihan kova plus siinä on kuumotusta...

Kommentit (3)

Minijehova
Seuraa 
Viestejä13486

Paarma taitaa viedä ihan silminnähtävän siivun läskiä.

Jepajee analysoi: "Minijehovan tapauksessa menetät kaiken. Sen takia hän etsii ihmisiä joilla ei ole mitään menetettävää. Normiguruilua. Gurut ovatkin kaikki psykopaatteja.

Pitää alistua parin vuoden intensiiviaivopesuun jotta kykenee edes etäisesti ymmärtämään hänen ylivertaisuuttaan. Hän ei anna mitään. Hän listaa tarpeesi."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Neutroni
Seuraa 
Viestejä32548

Minijehova kirjoitti:
Paarma taitaa viedä ihan silminnähtävän siivun läskiä.

Tuo on perätön kansanuskomus. Paarma viiltää ihoon pienen viiltohaavan, erittää siihen veren hyytymistä estävää kemikaalia ja imee sitten haavasta tihkuvaa verta pinnalta kärpäsmäisellä imukärsällään.

Joskus paarma ei saa tarpeeksi verta, jos se ei osu ihossa olevaan verisuoneen, ottaa askeleen ja tekee uuden haavan.

Tuollaista paarman pistoa kannattaa tarkkailla borrelioosin varalta. Sen on todettu tarttuneen paarman pistosta, vaikka se on hyvin harvinaista. MInä jouduin aikanaan lopettamaan lemmikkimuurahaisille syöttämieni paarmojen ravintoarvon korottamisen, kun sain tuollaisen tiedon (saan pistosta pahimmillaan vain vuorokauden lievästi kutisevan pienen paukaman).

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat