Seuraa 
Viestejä9124

Kuva: ~ https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/al-qaida-1989-96-bin-ladenin-ensimma... -

...
Kausaliteetti - syyn ja seurauksen laki

Herää vääjäämättä kysymys miksi al-Qaida perustettiin, kysymys miksi iskettiin kiistatta väärin ja raukkamaisesti 9/11 USA' han - herää vielä sekin kysymys missä maissa näitä ISIS-kaltaisia lännessä nimettyjä terroristijärjestöjä perustetaan, ylläpidetään ja toimintaa tuetaan sekä keiden ryhmittymien toimesta.

Suoraviivaisin tapa poistaa lännen pelko iskuista omia kansalaisia kohtaan, omissa läntisissä maissa - on yksinkertainen:

Vetäytyä läntisinä yhteiskuntavaikuttajina ja jopa - manipulatiivisesti määrääjinä ja läntisen ylivertaishegemonian ylläpitäjinä. Samalla voidaan siirtyä rehtiin kauppatapaan, jossa maksetaan sellaisia summia raaka-aineista, joiden myötä usein entisissä eurooppalaisten kolonialistien alusmaissa - usein nykyisinä kehitysmaina, tultaisiin kohtuudella toimeen.

Oleellista olisi poistaa läntinen sekaantuminen näihin mielestämme "väärän yhteiskuntamallin" maihin, joita syytämme ja osin tiedämme olevan terroritekojen lähtömaita. Annettaisiin heidän elää omaa elämäänsä, mutta käyden kauppaa ehdoin, jotka ovat reiluja puolin ja toisin.

Terrori tuomitaan, samoin vieraiden sisäisiin asioihin sekaantuminen - varsinkin sellaisten asioiden osalta, jotka eivät millään lailla liity lännenmiehen omiin yhteiskuntamalleihin. On hyvä muistaa syyn ja seurauksen lait. Sen sijaan jos pyydetään, niin tällöin voimme opastaa, jos niin tahdotaan.

Maailma ei ole enää läntisen miehen ylihegemoniaa - jo pelkästään siksi, että heidän/ meidän osuus on vähemmistössä nykymaailmassa - ihmispopulaationa.

Kun emme sekaannu muiden enemmistöisten sisäisiin asioihin ja lopetamme yksipuolisen hyödyntämisen - pilkkahintaisina raaka-aineina yms. - on odotettavissa terrori-iskujen loppuminen läntisissä maissa, vieläpä nopeasti.

Maailmallinen yhteiskuntamalli ei ole vain läntinen, vaan kukin itsenäinen ja tavallaan järjestäytynyt yhteiskunta valitsee itse mallinsa elää ja toimia.

Kannattaisi kokeilla sekaantumattomuutta - eikö?

...

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat