Seuraa 
Viestejä13176

Kertokaas jotain vinkkejä että millä sen ajan saa kuluun?

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (33)

tiäremiäs
Kertokaas jotain vinkkejä että millä sen ajan saa kuluun?

No täällä sitä vaan surffailen, vaikka pitäisi opiskella

Deadline lähestyy, mutta aika rientää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Justus8
pohtimalla maailman syntyteorioita samaan aikaan kun maailma on repeämässä liitoksistaan

Tai vaihtoehtoisesti masturbaatio

Masturbaatioon pitää turvautua vain hätätilanteessa. Kyllä seksi (oikean henkilön kanssa) on paljon parempi tapa viettää aikaa. Ja nukkuminen sen jälkeen, sekä parhaus-, että aikajärjestyksessä.

Edit: ..Ja EGOtecille: "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." - Douglas Adams

2. Edit: Enkä voi kuin ihmetellä tiäremiehen ongelmia. Itselläni on kyllä ihan päinvastainen ongelma. Joku viisas saisi keksiä lisää tunteja vuorokauteen.

3. Edit:Muutin kohdan: "(oikean naisen kanssa)" muotoon "(oikean henkilön kanssa)", ihan vain tasa-arvon vuoksi.

Petu
Seuraa 
Viestejä2289

Mortonki! Pienenä poikasena ,kun oli oikein tylsää , katsoin kelloa taukoamatta .Siinä aika kului kuin siivillä ,noin 1 minuutin ajan

Juu, tuon kellon tuijottaminen on oikein viihdyttävää.. ja sitä voi muuttaa vieläkin hauskemmaksi erinäisillä tavoilla. Samalla kun tuijotat herkeämättä kelloa, pidätä vielä hengitystäsi. Se saa ajan kulumaan yhä vain nopeammin.

On myös eräs toinenkin tapa kuluttaa turhaa aikaa - tarvitset vain TV:n ja videonauhurin + tyhjän mediumin. Nauhoitat vain pari tuntia TV:n lumisadetta, ja sen jälkeen voit katsella sitä videolta pysäytyskuvina.

Lisäviihtyvyyttä ja -haastetta saat tekemällä em. aktiviteetista seurapelin, vaikkapa muutaman kaverin kesken. Jokainen voi vuorollaan etsiä yhdestä pysäytyskuvasta jonkun piilotetun kuvion. Ellei satu olemaan seuraa, tätä peliä voi pelata myös yksin.

Ehdottomasti nopein tapa kuluttaa aikaa on juoda viinaa hauskassa seurassa. Vuorokausi hujahtaa hetkessä, ja harvojen kokemusteni mukaan joskus useampikin. Siitä ei ole kokemusta, että meneekö useamman viikon juomaputki juojan mielestä hetkessä. Sama vaikutus voi olla muillakin huumeilla.

Nukkuminenkin on hyvää ajankulua, mutta sitä en jaksa yhteen putkeen juuri yli kymmentä tuntia pitempään.

Oikein mielenkiintoisen kirjan äärellä aika kuluu myös nopeasti, kuten minkä tahansa muunkin kiinnostavan ja mielekkään tekemisen äärellä. Esim. ohjelmoinnissa ja shakkia pelatessa ajantajuni hämärtyy lähes tyystin.

Ja tärkein meinas unohtua: Naisen kanssa peuhatessa ei kelloon tule vilkuiltua eikä aika tunnu pitkältä

Oikein kiivasti saat aikasi kulumaan kun vain lähdet vaikkapa avaruusmatkalle relativistisella nopeudella. Hyvässä lykyssä palattuasi kotiin, niin siellä on matkasi aikana tuhansia vuosia vierähtänyt. Eli tavallaan aikasi on kulunut tosi nopeasti.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643
tiäremiäs
Kertokaas jotain vinkkejä että millä sen ajan saa kuluun?

Jos eivät työkiireet veisi viikonloppua ja iltoja, ajaisin nurmikkoa. Myös jyrsisin savisesta multakasasta multaa mansikkapenkkejä varten. Tukkeja pitäisi pyörittää kasalle sahuria varten 30 kpl sekä rankoja 15 kpl. Tosin vielä noin 10 kpl niistä on vinssaamatta sieltä risukosta nurmikolle. Myös taloon pitäisi listat asentaa. Ja hiukan ulkovuoria. Kaari-ikkunan vuoraus on tekemättä ja sokkeli kivittämättä osittain. Kiristinlaakeri pitäisi irrottaa moottorista, kun sitä ei kannata ostaa kokonaisena. Laakkonen myy kaikki osat laakerin ympäriltä noin 1m2 alueelle samassa paketissa. On parempi irrottaa laakeri ja ostaa uusi 2 eurolla laakerimyymälästä kuin 200 eurolla turhia osia Laakkoselta.

Eli minulla on ainakin täksi illaksi tekemistä kun pääsen joskus 20 tietämissä kotio.

Lisättäköön, että iso lahnakin kutsuu verkon laskuun. Hommaa tiäremiäs vene! Opettele kalastamaan. Kehität kalaherkkuja ja tarjoilet kavereille snapseilla ja ilman snapseja. Ohjeita voi kysellä ruokakeskusteluista ja minäkin annan auliisti käteviä ohjeita.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Irvistele peilin edessä. Viritä tuoli peilin eteen, että voit istua niin ei paikat puudu. Hauskaa riittää ja aika kuluu.

Tekemättömien töiden miettiminen on helvetin huonoa ajankulua ja kivaa se on korkeintaan masokistin mielestä.

Onnellinen ihminen on se, joka pystyy levollisesti nukumaan tekemättömät työt päänalusenaan. Minä olen onnellinen ihminen. Jotkut yrittävät vesittää onneani nimitelemällä minua laiskaksi, mutta sitä en suostu myöntämään

Voi kunpa voisikin olla kotona ja miettiä mitä kivaa seuraavaksi tekisin! Lukisin, tekisin käsitöitä (miehetkin voi! opettele kutomaan, kirjomaan jne! rentouttavaa ja luovaa ja valmiiden mallien mukaan jopa helppoa! Virkkaus sun muuhan on jopa muotia nuorten miesten piireissä), piirtäisin, kirjoittaisin kirjeitä, siivoaisin muutaman ikuisuuskohteen, katselisin luontoa, pyöräilisin, söisin kaupungilla jäätelöä, kiikaroisin lintuja, kitkisin porkkanapenkkiä...

Ja jos olisi OIKEIN paljon aikaa (=työtön tms.) alkaisin tukihenkilöksi vaikka pakolaisperheelle, auttaisin tuttava- ja sukulaisperheitä vaikka ruuanlaitossa ja lastenkaitsemisessa jne.

Jopa TOIVOISIN olevani vähän aikaa pakkolomalla... Siis kauemmin kuin kesäloman verran, joka sentään alkaa kohta. Haluaisin muutaman kuukauden lorviaikaa.

Kuuleppas tieremies, hanki elämä, ei se tule sieltä kämpästä sua hankkimaan. Jos et pysty normaaliin palkkatyöhön etkä opiskelemaan, hanki tuki- tai suojatyö, selvitä työkeskukset joissa on vajaatyökykyisiä. Äläkä sano että nehän on niitä hulluja ja vammaisia. Niillä sentään on elämä, ja se on voi voi jos ei tavallisilla työmarkkinoilla pärjää.

Pienehkö oma-aloitteisuus voisi auttaa! Tule vaikka pesemään mun ikkunat.

Tee jotain luovaa, piirrä, maalaa, tee veistoksia, jotain sellaista, mihin voit keskittyä täysin. Ei niiden tarvitse olla mitään galleriakamaa, vaan omaksi iloksesi.

Tai opettele soittamaan jotain instrumenttia.

Kun tekee jotain sellaista, ei enää edes toivo, että aika kuluisi, vaan toivoo, ettei tulisi keskeytystä, jotta voisi saada jonkun idean toteutettua.

Henkilö, jolla on psyykkisiä ongelmia, kysyy ajanviettotapoja ja te ehdotatte nukkumista, ryyppäämistä ja masturbointia.

Armitagelta tuli hyvät ehdotukset ja sen päälle suosittelen yleissivistävää lukemista. Jokin taitopohjainen urheilulaji ei myöskään ole pahitteeksi. Itselläni kuluu aika footbagin kanssa liian hyvin, kun itsekseen alkaa temppuilemaan kotipihalla.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä42770

Minäkin suosittelen tiäremiähelle jotain harrastustoimintaa. Ellet halua pakottaa itseäsi sosiaaliseen toimintaan, voit tehdä käsitöitä. Niissä voi kokea saavansa aikaan jotain todellista. Materiaaleja ja aiheita on miljoonia, kirjastoista löytyy kirjoja eri materiaalien käyttöön tai esineiden tekemiseen. Monella materiaalilla käsityöharrastuksessa pääsee taloudellisesti alkuun hyvinkin pienillä panostuksilla, jopa nollapanostuksella.

Jos käsityöt eivät kiinnosta, voit myös opetella ohjelmoimaan tietokonetta, rakentamaan elektroniikkaa, alkaa kerätä hyönteisiä ja mitä nyt haluatkaan. Noita minä olen itse aina harrastanut, ne sopivat erinomaisesti epäsosiaaliselle ihmiselle ja niissä pääsee hyvin alkuun alle satasen budjetilla (oletan, että tietokone sinulla on jo).

Greta
Voi kunpa voisikin olla kotona ja miettiä mitä kivaa seuraavaksi tekisin! Lukisin, tekisin käsitöitä (miehetkin voi! opettele kutomaan, kirjomaan jne! rentouttavaa ja luovaa ja valmiiden mallien mukaan jopa helppoa! Virkkaus sun muuhan on jopa muotia nuorten miesten piireissä),Noin miesnäkökulmasta sanoisin, että miehille sopii vaatehommista paremmin kankaan ompelu. Se on paljon monipuolisempaa ja tuotannollisempaa hommaa kuin tappavan tylsät kutominen ja virkkaaminen. Ne sopivat vain sellaiselle, joka pitää jonkin yksinkertaisen perusliikkeen suorittamisesta tuhansia kertoja, ja sitten koko homman purkamisesta, kun jossain vaiheessa keskittymisen herpaannuttua on tehnyt virheen.


Jopa TOIVOISIN olevani vähän aikaa pakkolomalla... Siis kauemmin kuin kesäloman verran, joka sentään alkaa kohta. Haluaisin muutaman kuukauden lorviaikaa.

Onhan niitä olemassa kaikenlaisia sapattivapaita.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat