Seuraa 
Viestejä9182

Kuva: ~ https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201801272200685962 -

...
Kouluista kuuluu hätähuuto!

Opettajat ovat ihmeissään mitä tehdä, kun jo 8-vuotiaan tekoset vaativat poliisin kutsumisen paikalle |5. Tai opettajan viesti vanhemmille, että ostakaa uusia vaatteita, kun lastanne kiusataan. Näin opettajien keinovalikoima on supistettu minimiin. Ei ole mahdollisuuksia, kun jo koululaisetkin sanovat, ettette te meille mitään voi, ette voi tehdä meille mitään. Opettaja - auktoriteetti on kuristettu olemattomiin, vain vahvimmat pärjäävät yhdessä yhteiskuntamme tärkeimmissä tehtävissä.

Koulukiusaaminen lisääntyy,

… tai sitten media käy herkempänä kuin ennen. Nyt kohoaa uutisointiin jopa opettajakiusaaminen, jota tosin oli jo 1970 – luvulla. Koulukiusaaja usein jatkaa työpaikkakiusaajana ja uutena ilmiönä nettikiusaajana.

Missä olemme menneet metsään? Mihin on jäänyt kasvatusvastuu? Tässä korostan, että edelleen enemmistö soljuu mukavasti yhteiskuntaan ja näin syntyy tehdyn työn myötä tulontasausta valtion ja kuntien kukkaroihin vastaisuudessakin.

Eduskunta voi oikeasti tehdä nyt jotain – ja kerrankin ohi puoluepolitiikan

Mitä jos eduskunta puhaltaisi nyt yhteen hiileen ja rakentaisi pelastusohjelman. Näyttäisi siltä, että yksityistä rahaa olisi tarjolla, kun valtion kassa toimii ulkomaalaisella velalla. Ministeriaitioon olisi hyvä ilmestyä oikea perheministeri, joka koppaa virkaministerinä – ohi puoluekoneistojen – kokopäivätyön vain ja ainoastaan perheiden hyvinvointia, yrittämistä, tulevaisuuden uskoa ja me – henkeä vaalimaan ja raivaamaan kaikki turhat esteet pois.

Tavoite on palauttaa ajautuneet lapset ja nuoret raiteille,

.. joista itse nuoret voisivat ammentaa tulevaisuuden uskoa ja välittämisen osaamista itselleen ja muille. Olemme verkostoitunut yhteiskunta, joka ei voi hukata yhtään syntynyttä jäsentä. Kaikkia meitä tarvitaan, kukin omalle oksalleen omien kykyjen, valmiuksien ja tarpeiden mukaisesti |6. On tekojen aika.

...
9114

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Kommentit (3)

Vierailija

Lapset eivät ole järin fiksuja. He matkivat näkemäänsä ja silloin pitää olla sitä mitä muillakin. Se on ikävää että Jennerit vievät siinä fyrkat samalla, mutta minkäs teet?

Toinen vaihtoehto on ostaa tontti Itä-Euroopasta ja opettaa muksut juttelemaan siiselien kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Keijona
Seuraa 
Viestejä14577

Lainaus:
Lapset eivät ole järin fiksuja. .

Joten täytyy kyllä  ihmetellä niitä ihmisiä jotka haluavat olla nuorekkaita tai näyttää nuorelta. 

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat