Seuraa 
Viestejä45973

Olen tutustunut erääseen naispuoleiseen ihmiseen, jonka tapasin
internetissä. Hän lainasi eräältä palstalta erilaisen mielipiteen:

Mufloni:

Jo varmaan kymmenettä kertaa plärätessäni ihanaisen Hemulin blogia, sattui silmääni teksinpätkä joka varmaan kiinnostaa teitäkin:

"Feministit väittävät ajavansa tasa-arvoa ja nimenomaan käytännön tasa-arvoa. Teoreettinen tasa-arvo ei riitä feministeille. Feministeille ei riitä toteamus, että "jos haluatte yhtä hyvää palkkaa kuin miehillä, niin hankkikaa paremmin palkattuja töitä ja jos haluatte johtopaikoille enemmän naisia niin menkää sinne". Teoriassahan naisilla olisi noiden tavoitteiden saavuttamiseksi samat mahdollisuudet kuin muillakin. Ongelma on vain käytännössä.

Perusvirhe feministien tasa-arvohakuisuudessa on se, että naisia verrattaan AINA ylempitasoisiin miehiin. Miehiin joilla on hyvä palkka ja johtoasema. Tuollaiset miehet ovat kuitenkin miesten pieni vähemmistö.

Kaikki elämän tärkeät asiat ovat kuitenkin naisilla käytännössä paremmin kuin keskivertomiehillä tai alempitasoisilla miehillä. Feministien pitäisi verrata naisia heihin, niin he näkisivät, mikä tasa-arvon todellinen tila on.

Suurin naisten etu keskivertomiehiin verrattuna on se, että naisilla on paljon enemmän VALINNANVARAA elämän suurten ratkaisujen suhteen. Valinnanvara on VALTAA. Keskivertomiehillä ei ole tuollaista valtaa.

Lista asioista, joissa keskivertonaisilla on suurempi valinnanvara elämän suurten ratkaisujen suhteen:

1. Naiset voivat mennä armeijaan halutessaan tai olla menemämättä. Miehiltä riistetään vähintään 6kk heidän elämästään.

2. Naiset voivat hankkia lapsen halutessaan tai olla hankkimatta. Mies voi päästä vanhemmaksi vain saatuaan naisen suostuteltua äidiksi.

3. Naisilla on täysi valta päättää abortista. Nainen voi abortoina isän tulevan lapsen isän mielipiteestä välittämättä.

4. Naisilla on mahdollisuus saada seksiä niin paljon kuin he haluavat, ilmaiseksi. Keskivertomiehelle riittävän seksimäärän saaminen on usein mahdotonta tai vaatii ainakin huomattavasti työtä, aikaa tai rahaa.

5. Naisilla on mahdollisuus hankkia seksillä rahaa tai muuta etuuksia. Nainen voi vaikkapa saada asunnon vuokralle hyvin vähäisellä rahallisella panostuksella tai edetä opinnoissaan seksin avulla.

6. Naisilla on parisuhdekumppania valitessaan paljon suurempi valinnanvara kuin keskivertomiehillä ja lisäksi naisilla on valintaprosessissa valta-asema.

7. Naiset elävät pitempään ja heille sattuu paljon vähemmän työtapaturmia. Miehen velvollisuus on olla MIES ja tehdä raskaat ja vaaralliset työt.

Feministit väittävät ajavansa tasa-arvoa, mutta eivät kuitenkaan suostu ajamaan noiden mainitsemieni asioiden tasa-arvoistumista. Feminismi on mielestäni HUUHAATA siksi, että he väittävät yhtä ja tekevät toista. Päästäkseen huuhaa-leimasta eroon feministien pitäisi myöntää, että feminismillä ei ole mitään erityistä tekemistä tasa-arvopyrkimysten kanssa. Feministit ajavat vain omaa etuaan. "

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Sukupuolten välinen tasa-arvo on aika huonolla tolalla myös näissä asioissa:

-Miehet tekee enemmän itsemurhia kuin naiset
-Vankiloissa on enemmän miehiä kuin naisia
-Jos avioero tapahtuu, nainen saa asunnon ja lapset ja mies kustantaa lastenhoidon

Keksikää lisää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat