Seuraa 
Viestejä7563

https://yle.fi/uutiset/3-10940725
"Herlin vaatii päätöksentekijöiltä kovia toimia, jolla hiilidioksidipäästöille pantaisiin kova hinta. Korkean hiilidioksidiveron tai päästökaupan lisäksi kaikki keinot on Herlinin mukaan nyt otettava käyttöön. Se pakottaisi ”kapitalistit” pohtimaan asioita uudesta näkökulmasta. Huoltoasemille pitää saada myyntiin polttoaineita, jotka sitovat hiiltä.
– Me tarvitsemme meitä kapitalisteja, tarvitsemme tutkimusta, julkista valtaa ja kuluttajia, jotka hyvin ymmärtävät, että pitää siirtyä päästöttömiin ja päästöjä sitoviin tuotteisiin, Herlin sanoo.

– Jos tahtoa löytyy, niin bensiinimoottori on hyvin halvalla muutettavissa kaasuautoksi. Periaatteessa se on koko kansan ratkaisu verrattuna siihen, että koko liikennejärjestelmä yritetään sähköistää."

Miljardöörimiehet elelevät kansan kukkarosta vaatien, että kaikki laittavat pakolla rahansa heidän businestensä edistämiseen. Heräsin aiemmin jo siihen mitä Herlin on. Silloin se lobbasi 50 miljoonaa€ Itämeren suojeluun, jonka hoiti hänen yrityksensä.

Kommentit (5)

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä7563

Kansa vaatii Herliniltä kovia toimia. Laittaisi vaikka 500 miljoonaa €:a metsien istuttamisiin jonnekin kehitysmaihin. Mutta kun ei, kun se koko juttu on perustella höpöyrityksiä, jotka veronmaksajat kustantaa Herlinin kääräistessä hillot.

Vierailija

Herlin ei vastannut lainkaan kun pyysin apuja vallankuomoukselliseen tuulivoimalaani..jolla oikeasti pelastetaan maailma.

Nyt saan sitten neuvotella viikosta toiseen erilaisten kuntien elinkeinovastaavien kanssa ja koettaa järkätä tilaisuutta päästä jotenkin niitä pusaamaan laajemmassa mittakaavassa. Eräs kunta olisi heti ostanut niitä..jos olisi ollut jotakin myydä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Brainwashed
Seuraa 
Viestejä13258

Herlinin kasvattaman Hereford karjan sisäfilee maksaa 50-70 eur kg.
Kiva harrastus äijällä, joka kaiken lisäksi tuottaa. Mikäs siinä, mutta turha hänen on märehtiä ilmastonmuutoksesta.
Kun ihminen omistaa liikaa, niin yleensä päässäkin napsahtaa ennemmin tai myöhemmin sellainen mulkvistijeesusmoodi päälle, kun luulevat olevansa jotenkin taviksia parempia ihmisiä.
Eivät ole, ovat vain sikarikkaita jonkun aikaa, ja sitten hekin kuolevat.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat