Seuraa 
Viestejä371

"Berliinissä tšetšeenimiehen murhasta epäillyn venäläismiehen passi on kytköksissä Venäjän GRU-sotilastiedustelupalveluun, kertovat saksalaismediat."

Onko tällainen tapa yleistä, kun valtiotoimija haluaa tappaa ihmisiä oman valtion ulkopuolella (ei siis usa: Kenedy, Luthet)

Luulen, että murha on ollut ja tulee olemaan keinovalikoimissa, mutta nyt Venäjä murhaa ihmisiä ja kerskuu sillä (emmen ole syyllisiä; GRU on aina takana).

Yleensä murhat tehdään "piilossa", eli onnettomuus, mutta nyt Venäjä on alkanut murhata poliittisia vastustajiaan ulkomailla ihan julkisesti (myös ampunut siviililentokoneen alas).

Onko palstalla asiantuntijoita, onko tämä Venäjän tapa kertoa, että et ole missään turvassa?

Kommentit (6)

Reiska
Seuraa 
Viestejä5519

Sepä se, kertoo paljolti siitä, et Venäjän hallinto ainakin kuvittelee olevansa romahtamispisteen lähettyvillä, eli nyt koittaa osottaa vakoilijoille ja muille pettureille, ettei turvaa tule olemaan. 

Per se

Reiska
Seuraa 
Viestejä5519

Tai näkeehän sen vallitsevan epäluulon et korkean tason valtiollisilla vierailuilla putin juo omasta termoksesta ihan kameroiden edessäki. Ehkäpä se taannoinen kohistu Putinin katoaminen mediasta viikoks oli lähes onnistunu salamurha-yritys.

Per se

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

jussipussi kirjoitti:
Venäjän nuoret eivät pelkää enää hallinnon uhkailuja ja väkivaltaa?

""Meitä ei voi enää pelotella" – Nuoret rynnivät Venäjää ravisteleviin protesteihin, opettajien painostuksesta huolimatta

Moskovassa tänään pidettävät paikallisvaalit toimivat kimmokkeena kesän mielenosoituksille."

https://yle.fi/uutiset/3-10957222 .

Pidät siis tuota hyvänä asiana? Mutta kun itse teen samaa, niin se onkin huono asia.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat