Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Massive Attack - Risingson [Mezzanine, 1998]

Sivut

Kommentit (1396)

Työpaikan radio, johon on täksi päiväksi keskuksessa valittu Iskelmä, ja jossa tällä hetkellä soi Samuli Edelman. Voiko enää kurjempi työilmapiiri olla.

the_cinematic_orchestra--evolution_(porto_edit)

The Cinematic Orchestran levy Man With A Movie Camera
Kolahti ensi kuulemalta takaraivoon. Rauhallista, jazzista ja elokuvamusiikista mallia ottavaa, voimallista, maalailevaa mielikuvamatkailua. Pianosta jousisoittimiin, ja myös silloin tällöin dj:n kädenjälki näkyvissä. Todellakin uuden sukupolven musiikkia, suosittelen levyyn tutustumista.
Ninja Tunesilta löytyy muutenkin paljon uutta ja hienoa soundia.

Euphemos
Seuraa 
Viestejä793
Liittynyt16.3.2005
Hilu
Prodigy: No Good (Start the Dance). Paras bailubiisi IKINÄ!
Hyvin todennäköistä, tai ainakin se on säilyttänyt voimansa hyvin viimeisten 10 vuoden aikana.

np. Alamaailman Vasarat - Mamelukki & Musta Leski

Btw tällä threadilla ei ole mitään järkevää funktiota, jos näitä soitettavia kappaleita ei perustella yhtään. Itse haluan näyttää hyvää esimerkkiä ja valitsin tämän Jarno Sarkulan alias MoonTV:n PC-Peliluolasta ja Damagesta tutun Kreivi Stakulan johtaman kebabmusiikkiorkesterin kappaleen perusteluina kotimaisuus, perinteikkäiden jazz- ja kansanmusiikkielementtien sekoittaminen metallimusiikille ominaiseen särökitaraan ja rumpubiittiin sekä luonnollisestikin Stakulalle ominainen hassunhauskuus.

Näin ohi mennen mainiten suosittelen samalla kuuntelemaan yhtyeen levyt Vasaraasia (2000) ja Käärmelautakunta (2003). Tuorein yhteistyö Tuomari Nurmion kanssa sen sijaan ei ole oikein iskenyt bändin oman improvisaation jäädessä lähinnä statistin asemaan.

Nervus rerum

Hallucinogen - LSD

Värejä! Värejä!

Edit: Jaa perusteluja? Hallucinogen on parasta goaa ikinä ja Simon Posford on hitonmoinen studioguru.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat