Seuraa 
Viestejä1809

Oman tietoisuuden eli lähinnä näkökyvyn rajat kun saavuttaa ei voi oikeastaan tehdä muuta kuin alkaa matematiikkaa, mittaamista ja fysiikan kokeita harjoittamaan. Kaikella on tietty järjestys. 1. Lukea 10 vuotta vanhoja kirjoja 2. Elää 10 vuotta täysillä johdatuksessa tai ilman 3. Joutua rajun elämän takia hengen ja lihan kiroamaksi ja bannattavaksi 4. Hylätä vanhat opukset bannauksen tähden ja ruveta matematiikaan ja havaintoihin. a) ensin kokeilla miten pitkälle pääsee pelkän näkökyvyn ja logiikan varassa b) kun näkökyvyn rajat tulevat vastaan alkaa mittamaan ja tekemään kokeita

Yksikään keltanokka ja elämätön ei voi alkaa harjoittaa mittaamista, matematiikkaa ja fyysikan kokeita vakavissaan harjoittamaan. Se on elämän antama lahja niin kuin luku nolla oli Krishnan, elämän herran antama lahja. Kun elää täysillä muutaman vuoden joutuu hengen ja lihan bannaamaksi ja ei voi enää lukea muiden kirjoja. Pitää löytää oma tiensä.

On turha kadehtia niitä, jotka tekevät tiedettä. Kun ei itse osaa. Et voikkaan osata jos olet täyttä elämää paitsi jäänyt. Kaikella on tietty järjestyksensä. Et voi kylmiltään alkaa matematiikaa harjoittamaan. Siitä ei tule mitäään. Matemaatikan pitää olla viimeinen ojenkorsi ja rakkauden sekä intohimon ylin kohde.

Aina ei kyse ole synnynnäisestä lahjakkuudesta. Vaan siitä, että tarjotaan tuota viimeistä oljenkortta kun kaikki muut ovat hylänneet sun.

Kommentit (3)

Vierailija

Kunpi oli ennen; kirjainmerkit vai numeromerkit. Jos katsellaan kymmenien tuhansien vuosien takaisia luolamaalausten merkkejä voidaan helposti päätellä, että numeromerkit olivat ennen kirjaimia. Melko helppo on erottaa luolamaalausten merkkien numeroarvot.

https://tapiok1.kuvat.fi/kuvat/Pictures/stoneage.jpg

Mutta noita numeroita on vain numerot yhdestä seitsemään. Kun tarvittiin numeroita kahdeksan tai yhdeksän niin piti laittaa kaksi pienempää numeroa esim. 6 ja 2 rinnakkain. Ja kun on kaksi numeroa rinnakkain niin helposti tulee mieleen, että tuohan voisi olla tavu tai sana. Veikkaan, että numeroiden kahdeksan ja yhdeksän tarve on johtanut kirjaimiston ja kirjainten sekä kirjoitustaidon keksimiseen.

Ja vielä voidaan päätellä, että myöhempää perua on pelkkä konsonanttikirjoitus. Nimittäin kun tulee tarve esittää lukua 10 niin joudutaan laittamaan kaksi viitosta peräkkäin. Mutta koska ne muistuttavat V-kirjainta niin ei voida muodostaa tavua VV, vaan pitää väliin asettaa jotakin eli tyhjä merkki JOD. Samoin luku kaksitoista edellyttää kahta kuutosta perkkäin 66 ja myös se on mahdoton muuntaa sanaksi tai tavuksi ilman, että väliin ajatellaan vokaalia.

Niin siis ensin olivat luvut 1-7 ja kun tuli tarve luvuille 8 ja 9 niin piti asettaa kaksi lukua rinnakkain ja syntyi tavukirjoitus.Vielä kun piti esittää tätäkin suurempia lukuja esim. 10, 11, 12 niin syntyi tarve konsonanttikirjoitukseen. Eli asettaa kaksi sellaista numeroa rinnakkain, jotka eivät muodostaneet mitään tavua tai sanaa ilman että niiden väliin tungettiin kolmas kirjain tai numero eli vokaali.

Ensin keksittiin numerot 1-7 ja merkit niitä varten. Mutta sitten tarvittiin suurempiankin numeroita ja jotta ne voitaisiin esittää syntyi kirjainmerkit ja tavumerkit siitä että asettettiin kaksi numeroa rinnakkain. Mutta syntyy ongelma kun on kaksi numeroa rinnakkain kuten 5 ja 5 eli VV koska VV yhdistelmää ei voi lausua sanana. Pitää olla välissä joku kolmas kirjain esim. A jolloin syntyy sana VAV.

Vierailija

Tässä vielä yksi kuva, jossa yritän selventää sitä, että kun asetetaan kaksi numeroa rinnakkain suuremman luvun saamiseksi syntyy ikään kuin TAVU tai SANA. 

Ja vielä jos nuo kaksi rinnakkain asetettua numeroa ovatkin samat numerot esim. 55 tai 66 niin väliin pitää asettaa vokaali, jotta voitaisiin lausua ääneen tuo numeropari tai itse asiassa vokaalin asettamisen jälkeen numerokolmikko.

https://tapiok1.kuvat.fi/kuvat/Pictures/kirjoitustaito.png

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tässä sivustossa on muutama linkki alkuperäiseen luolasymbolien löytäjään ja tutkijaan. En ole tarkemmin tutustunut niihin tutkimuksiin, joita hänen löytönsä ovat aiheuttaneet. 

http://www.openculture.com/2019/03/40000-year-old-symbols-found-in-caves...

Hän on järjestellyt nuo symbolit tavalla, joka johtaa väistämättä tulkintaan, että ne ovat numeroita. Ensimmäisenä kiinnitin huomiota siihen, että symbolien joukossa on hieman nykyisitä lukua 3 väärinpäin muistuttava symboli, joka muistuttaa kuusen havustoa. Ja koska luku KUUSI on suomen kielellä KUUSI puu niin on helppoa nähdä kaikki nuo symbolit lukuina. Kaikki nuo symbolit näyttäisvät olevan kuvakkeita, joissa suomen kielen vanhat sanat tulevat mieleen. 

6 = kuusi

5 = vihta

3 = kola

jne.

Mutta kuten sanottu on asian suhteen tehty tutkimustyö itse luolissa ja symbolien järjestäminen yhtenäiseen kuvaan johtava varmuudella jokaisen tekemään saman johtopäätöksen. Ne ovat numeroita eikä aakkosia.

#And what’s more, it may be possible, suggests paleoanthropologist Genevieve von Petzinger, that those prehistoric forms of writing, which include the earliest known hashtag marks, consisted of symbols nearly as universal as emoji."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat