Seuraa 
Viestejä1662

Oman tietoisuuden eli lähinnä näkökyvyn rajat kun saavuttaa ei voi oikeastaan tehdä muuta kuin alkaa matematiikkaa, mittaamista ja fysiikan kokeita harjoittamaan. Kaikella on tietty järjestys. 1. Lukea 10 vuotta vanhoja kirjoja 2. Elää 10 vuotta täysillä johdatuksessa tai ilman 3. Joutua rajun elämän takia hengen ja lihan kiroamaksi ja bannattavaksi 4. Hylätä vanhat opukset bannauksen tähden ja ruveta matematiikaan ja havaintoihin. a) ensin kokeilla miten pitkälle pääsee pelkän näkökyvyn ja logiikan varassa b) kun näkökyvyn rajat tulevat vastaan alkaa mittamaan ja tekemään kokeita

Yksikään keltanokka ja elämätön ei voi alkaa harjoittaa mittaamista, matematiikkaa ja fyysikan kokeita vakavissaan harjoittamaan. Se on elämän antama lahja niin kuin luku nolla oli Krishnan, elämän herran antama lahja. Kun elää täysillä muutaman vuoden joutuu hengen ja lihan bannaamaksi ja ei voi enää lukea muiden kirjoja. Pitää löytää oma tiensä.

On turha kadehtia niitä, jotka tekevät tiedettä. Kun ei itse osaa. Et voikkaan osata jos olet täyttä elämää paitsi jäänyt. Kaikella on tietty järjestyksensä. Et voi kylmiltään alkaa matematiikaa harjoittamaan. Siitä ei tule mitäään. Matemaatikan pitää olla viimeinen ojenkorsi ja rakkauden sekä intohimon ylin kohde.

Aina ei kyse ole synnynnäisestä lahjakkuudesta. Vaan siitä, että tarjotaan tuota viimeistä oljenkortta kun kaikki muut ovat hylänneet sun.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat