online mielipidekyselyt, joista maksetaan rahaa

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Useimmat varmaan ovat huomanneet kuinka paljon nykyään netissä mainostetaan mielipidekyselyistä, joita tekemällä voisi ansaita hieman taskurahaa.
Oletteko te osallistuneet näihin?
Onko koko hommassa mitään järkeä?
Sahataanko tässä kuluttajaa taas linssiin?
Uskalktaako tuommoiselle nettisivulle ilmoittaa henkilökohtaisia tietoja ollenkaan?
Toimittavatko firmat oikeasti lupaamansa palkan?
Pitävätkö yliampuvat mainoslauseet ollenkaan paikkansa? (siis ne, joissa kehutaan kuinka helposti voi ansaita suria summia näitä kyselyitä tekemällä)

Kommentit (5)

Vierailija

Varoituksen sana (olkoon nimeni nyt tällä kertaa sitten Vaino Harhala):

Lue sopimus ensin. siellä onn yksi kohta, joka pelästytti mut, ja sisältö oli vapaasti kertoen tämä:

jos eroat hommasta, kaikkia antamiasi tietoja voidaan käyttää noin ikuisesti tällä hetkellä voimassa olevaa tietosuojaa koskevan lain mukaan.

Siitä sitten vaan. Ainakin tiedät tuon.

salai
Seuraa 
Viestejä7266
Liittynyt17.3.2005

Hämmästytti eilen, kun luin sellaisen (britti)firman tarjousta. Siellä luki jotain "pelitilin" hyvittämisestä. Siis tuollaiseen osallistuminen on ilmeisesti heidän mukaansa peliä -- lienee uhkapeliä jossa voi myös hävitä.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Vierailija

Aattelinkin, että jonnekkinhan se koira pitää haudata. "Too good to be true " -fraasi pitänee edelleenkin kutinsa. Kävin huvikseni kurkkimassa tuommoiselta sivulta, että mitä kaikkea ne vaatii, niin siellähän tuli kaikenlaisia vaatimuksia puhelinnumerosta koti- ja meiliosoitteeseen. En kyllä meiliä enempää ole netissä tottunut antamaan, enkä anna. Useimmiten nimikin on enemmän tai vähemmän tekaistu tai muulla tavalla harhaanjohta, valheellinen, fiktiivinen, keksitty tai kokonaan väärä.

Vierailija
Tetrafuran
:) Aattelinkin, että jonnekkinhan se koira pitää haudata. "Too good to be true " -fraasi pitänee edelleenkin kutinsa. Kävin huvikseni kurkkimassa tuommoiselta sivulta, että mitä kaikkea ne vaatii, niin siellähän tuli kaikenlaisia vaatimuksia puhelinnumerosta koti- ja meiliosoitteeseen.

Moni menee tommoseen mukaan ottamatta selvää mihin suostuvat. Sopimusehdot on todella syytä lukea ajatuksen kanssa läpi.

Ajatus muutamasta helposta eurosta on houkutteleva. Ne palkkiot eivät kuitenkaan olleet rahana.

Uusimmat

Suosituimmat