Seuraa 
Viestejä45973

http://brain-terminal.com/posts/2006/06/22/more-nonexistent-wmds-found-i...

More Nonexistent WMDs Found in Iraq

It is now considered gospel among those opposed to the U.S. invasion of Iraq that "Bush lied" about Saddam Hussein's weapons. That's despite the fact that many prominent Democrats made the same claims during the Clinton Administration, and that virtually every other Western intelligence service believed Saddam was hiding such weapons. That's despite the fact that Saddam Hussein himself discussed having those weapons, and that he felt the need to bribe French and U.N. officials during his cat-and-mouse game with U.N. weapons inspectors. That's despite the fact that Saddam Hussein used those weapons before, and that's even despite the fact, since the war started, that we've seen many bits of evidence that point to Iraq's possession of WMDs.
No, despite all that, if your only source of information is the editorial page of The New York Times, you probably still believe that Saddam Hussein was an innocent man wrongly deposed by a bloodthirsty American president. You'll probably also find ways to discount this latest report:

http://washingtontimes.com/national/20060621-114414-3312r.htm
---
U.S.-led coalition forces in Iraq have found about 500 chemical weapons since the March 2003 invasion, with more thought to exist, according to portions of an intelligence report made public yesterday.
"Since 2003, Coalition forces have recovered approximately 500 weapons munitions which contain degraded mustard or sarin nerve agent," said an overview of the report, which was declassified at the behest of Sen. Rick Santorum, Pennsylvania Republican, and Rep. Peter Hoekstra, Michigan Republican and head of the House intelligence committee.

"Despite many efforts to locate and destroy Iraq's pre-Gulf war chemical munitions, filled and unfilled pre-Gulf war chemical munitions are assessed to still exist," according to the report.
---

Expect this story to pass in a couple of days without much further discussion. There's simply no good angle for using it to criticize the war effort. The media that spent a decade covering up for Saddam Hussein has too much invested in the "Bush lied" storyline, and deviating from that storyline now would require one massive correction for the last three years of reporting.

Tässähän nähtiin tämäkin vasureiden valehtelu kampanjan lopputulos. Bush ei valehdellut Irakin WMD:stä ja hyökkäys oli täysin oikeutettu, koska YK:n kommunistijärjestö oli täysin lahjottu Saddamin öljyrahoilla.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (84)

Eli... nyt kun USA on kolmatta vuotta miehittänyt maata, "löytyy" joukkotuhoaseita? Olipa yllätys. Tai no, jos aseet löytyivät aikaisemmin, miksi uutisointi olisi näin paljon myöhässä?

EDIT: Washington Timesin linkki ei toiminut, olisiko jossain viittausta alkuperäiseen lähteeseen (hallituksen puolelta tiedotusta tms)?

EDIT2: Eipä mitään sittenkään...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
.
Seuraa 
Viestejä847

heh
Politikkojen sanahelinää, missä oikeat linkit???
NeoKonservatiivi, ajatteletko yhtään omilla aivoillasi?

.

NeoKonservatiivi, ajatteletko yhtään omilla aivoillasi?

Opin ajattelemaan huolimatta "koulutuksesta", jota Suomen valtio tarjoaa jokaiselle kansalaiselle. Siksi liityinkin republikaanien tukijoihin.

JOO, ja olihan aikaa tuhota tai piilottaa ne
lännen puolen vuoden mittasen sotarummutuksen
aikana Ensimmäisessä Persian Lahden
sodassakin Saddam lennätti hävittäjät Iraniin
( joka kiitosta sanomatta piti ne ).

Propakanda-koneistot vain jauhavat. Ihme olisi jos ei supervalta osaisi hyökkäyksiään perustella, kun resursseja löytyy.

L
Seuraa 
Viestejä7979

NeoKonservatiivi

Irakista on tosiaan löydetty vanhoja kemiallisia ammuksia, jotka ajalta ennen 1990/-91 sotaa. Osa ammuksista toimintakuntoisia osa ei.

Kemiallisten aseiden tuotantoa ei kuitankaan enää 2003 ollut, eikä mitään ammuksia ollut jaettu yksiköille. Saddam oli yrittänyt päästä aroon kemiallisten aseiden tuotannosta ja varastoista, mutta jotain rippeitä jonnekin näköjään jäi.

Koko tämä ketju on taas hieman säälittävä. Tietenkin Saddamilla oli aseita, kun niitä oli todistetusti käyttänytkin; siitä huolimatta tietää ja muut saman tason analyytikot huutavat väärennystä.

Mutta mysökään ei voida sanoa, että Saddamilla oli operatiivisia joukkotuhoaseita, kuten USA ja Britannia, ja esim minä, 2003 luulivat. Ja edelleenkään uhka kemiallisten aseiden olemassaolosta ei ollut se syy, miksi Saddamisyta eroon haluttiin. Saddamin haave ydinaseesta ja ballistisista ohjuksista oli se pelottava juttu, koska kemialliset aseet melkolailla hyödyttömiä leluja nykyaikaisessa sodassa.

Vaan kun lukaisee allaolevan, ei tarvitse ihmetellä, miksi Saddamin touhuista ei ulkomaailma tolkkua ottanut. Edes kaikki Saddamin lähimmät alaiset eivät tiennneet, mikä oli todellinen tilanne WMD:n kohdalla. Ja Saddam itse ei tuntunut myöskään olevan ihan kartalla missään suhteessa.

http://www.foreignaffairs.org/20060501f ... nside.html

Herra Tohtori
Seuraa 
Viestejä2613

Eiköhän se ole niin että ainakin USA:n politiikassa äänestäjä voi nykyään valita oikea- tai vasenkätisesti hämmennetyn paskan väliltä. Ainakin tämä vaikutelma minulla on. Sama pätee vaihtelevassa määrin myös muihin maihin, mutta hämmennysasteita on useampia.

Tietenkin yksipuoluejärjestelmissä nautitaan hämmentämättömästä paskasta.

Capito tutto, perchè sono uno
Persona molto, molto intelligente...

-Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

If you stare too long into the Screen, the Screen looks back at you.

Täällä on samoja nimimerkkejä nyt selostamassa kuinka USa itse "lavasti" tämän homman. Samat nimimerkit, jotka muualla haukkuvat hörhöiksi niitä, jotka epäilevät USA:n juttuja. Eli kukas täällä nyt on sellainen "salaliittohörhö"?

On hieman helpompaa lavastaa kemiallisten aseiden löytyminen maasta jossa on vain USA:n sotilaita ja Irakilaisia kuin oman maan kansalaisten joukkotuho. Ja tähän ei vaadita mitään kuvitteellisia supernovapommeja ja gravitaatiokontrollisäteitä...

En nyt kuitenkaan väitä etteivätkö kys aseet voisi olla ihan oikeasti Sattamin. Ja kyllä niillä kemiallisilla aseilla sodassa siviilejä vastaan jotain tekee, mutta nuo taisivat olla muutaman (kymmenen?) kilometrin kantamalla olevia vehkeitä, jolloin niitä voisi käyttää lähinnä sotilaita vastaan, mikä taas ei ole kovin tehokasta paitsi Iranin rupujoukkoja vastaan, jotka Saddamin vihulaisiin tällä hetkellä eivät kuulu.

Edit: lisätty sana

Hmm.....tulee vaan mieleen, että mitäs jos minä tai esim. debiili oltais kerrottu, että USA lavasti tollasen homman Irakissa? Sorry vaan, että ei ehditty. Olis mennyt tämänkin ketju siinä tapauksessa meidän haukkumiseen.

Jaa juu, ehdin minä toisessa ketjussa ottamaan puheeksi, että miten USA:sta on vähän väliä lehdessä kun ne paljastaa terroritekoja etukäteen. IMO yrittää nostaa Bushin kannatusta, aikaahan on vielä.

Sorry, jos meni pilailuksi, mutta niiden uskottavuudella ei möisi käytettyä autoa. Jos niitä aseita olisi löytämässä puolueeton taho, niin voisin uskoakin.

Terrori-isku ja sota ovat mittasuhteiltaan aivan eri luokkaa. Toisaalta WW I taisi alkaa prinssin tapolla, joten mitä noihin sanoisi?

Ville1SuuriI
Ok,entäs 9/11 iskut? Mitäs jos niitä tutkisi puolueeton taho?

Niin, mitäs sitten? Pitäisi tämän puolueettoman tahon ensin saada käsiinsä puolueeton tutkimusmateriaali, ja pääsy kaikkiin tutkimuksen kannalta oleellisiin tietoihin. Ja se on tasan yhtä todennäköistä kuin että elän 900 vuotiaaksi, muutun lintutaudin seurauksena kolmipäiseksi lehmäksi ja että ihmiset eivät tästä päivästä lähtien enää koskaan sodi keskenään. Lienee aivan sama kuka niitä tutkii?

Eikös tässä tämän ketjun avausviestissä ole sama idea? Ei pääse puolueeton taho koskaan asiaa varmistamaan.Etkö hoksaa pointtia? Kerroin jo aiemmin, että jos minä tms. olisi kertonut tuon asian, niin johan oltaisiin taas hörhöjä. Nyt tulee paskaa niskaan taas, mutta hieman eri tavalla. Se teissä on huvittavaa.

L
Seuraa 
Viestejä7979

tietää

Kirjoitit:

Jos niitä aseita olisi löytämässä puolueeton taho, niin voisin uskoakin.

Aikamoinen luupää olet. Liittouma on löytänyt Irakista vanhoja kemiallisia aseita, joita jostain syystä ei oltu tuhottu. Nämä eivät olleet käyttökunnossa, eikä niiden olemassaolosta välttämätä tiennyt kukaan Irakissakaan.

Vai kiistätkä sinä sen, että Saddam käytti kaasua kurdeja ja Irania vastaan? Jos kiistät, suosittelen edes pintapuolista perehtymistä 80 -luvun tapahtumiin alueella.

NeoKonservatiivi

Opin ajattelemaan huolimatta "koulutuksesta", jota Suomen valtio tarjoaa jokaiselle kansalaiselle. Siksi liityinkin republikaanien tukijoihin.

Oletko siis suomalainen ja jos olet niin mikä puolue suomessa on republikaanien tukijoiden oma puolue? Ihan vaan kiinnostuksesta kysyn?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat