Seuraa 
Viestejä2526

Miltä tuntuu väite siitä että sinut on aivopesty uskomaan vetävän voiman olemassaoloon?

Miltä tuntuu ajatella sitä että olet ollut mukana aivopesemässä uuden sukupolven edustajia uskomaan siihen että vetävää voimaa olisi olemassa?

Onko yhteiskuntamme aivopessyt sinut niin tehokkaasti ettet edes pysty pohtimaan sitä vaihtoehtoa ettei vetäviä voimia sittenkään olisi olemassa ja että kaikki laajenevassa näkyvässä maailmankaikkeudessa selittyisi

laajenevaa työntävää voimaa kierrättävillä laajenevilla tihentymillä siten että tämä laajeneva työntävä voima, jota laajenevat atomien ytimet keskenään kaikkien muiden laajenevien atomien ytimien kanssa kierrättävät, on meille pimeää laajenevaa työntävää voimaa,

mutta siten että siitä syntyy rekisteröitävissä olevia elektroneja, fotoneita ym. laajenevia hiukkasia.

Siten että suurin osa laajenevasta valosta olisi meille pimeinä laajenevina aaltoina ja näin laajenevalla valolla olisi hyvinkin paljon massaa ja rekisteröitävissä olevilla fotoneilla tästä massasta hyvin pieni osa.

Lähetä yksittäisi fotoneita liikkeelle kaksoisrakokokeessa ja katso minne laajenevan valon meille pimeät aallot näitä yksittäisi fotoneita kuljettavat työntävällä voimallansa.

🤔

Minua ei ole voitu aivopestä uskomaan vetävän voiman olemassaoloon
Kyllä niitä vetäviä voimia on
Kyllä niitä vetäviä voimia on
52.0%
Suattaahan tuo olla niinkin, tai olla olematta
Suattaahan tuo olla niinkin, tai olla olematta
20.0%
Ehkäpä minut sittenkin on aivopesty
Ehkäpä minut sittenkin on aivopesty
16.0%
Pakkohan niitä vetäviä voimia on olla olemassa
Pakkohan niitä vetäviä voimia on olla olemassa
12.0%
Ääniä yhteensä: 25

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

Kommentit (10)

111
Seuraa 
Viestejä2526

Galaksit syntyvät sisältä ulos päin.

Tarvitaan kaksi laajenevaa supermassiivista kohdetta.

Black hole nurtures baby stars a million light years away

https://phys.org/news/2019-11-black-hole-nurtures-baby-stars.html

""The story of King Midas talks of his magic touch that can turn metal into gold," said co-author Marco Mignoli, also of INAF in Bologna, Italy. "Here we have a case of a black hole that helped turn gas into stars, and its reach is intergalactic."

Tässä laajenevan työntävän voiman kosketus saa laajenevan pimeän aineen laajenemisen kiihtymään räjähdyksenomaiseksi ja näin uusia laajenevia tähtiä ikäänkuin tyhjästä.

Tosin tässä tapauksessa tyypit näkivät jo syntyneet tähdet.

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tein tässä pari päivää sitten TOSI HUONON, mutta silti iteseäni inspiroivan runon:

Sullo maata maan sisään, maan vaivaa näin sä lisäät.  Nääs avaruus jos vähenee, massa maan aivan suurenee.

Polta puita tulella paljon,  jos on kylmä sää, Silloin avaruus se laajenee, Massa maan myös raukenee.

Ajatellaan kahta palloa, jotka lähestyvät toisiaan. Kun näin tapahtuu niin Avaruus supistuu. Välimatka kahden pallon on ensin 20 metriä ja sitten 15 metriä. Avaruus supistuu?

Mitä se käytännössä merkitsee on, että avaruudessa noiden kahden pallon välillä oleva vetovoima kasvaa.  Avaruuden painovoima kasvaa aina kun avaruus supistuu. Kun avaruus laajenee niin silloin avaruuden painovoima romahtaa. 

Ajatellaan aurinkokuntaa ja siinä pyöriviä planeettoja. Kun maapallo lähenee aurinkoa niin avaruuden painovoima kasvaa sillä avaruus supistuu.  Ajatellan, että Jupiter ja Maapallo olisivat rinnakkain avaruudessa. Maapallon nopeus on suurempi, joten näyttää siltä kuin Jupiter siihen verrattuna kulkisi takaperin. Sen etäisyys maapalloon kasvaa hitaamman nopeuden tähden  ja avaruus laajenee ja painovoima pienenee. Kun näin tapahtuu voisi kuvitella, että maapalloon ei vaikuta enää yhtä suuri vetovoima. Mutta itse asiassa tuo avaruuden painovoiman väheneminen luo eräässä mielessä TYÖNTÄVÄN voiman Jupiterista maapalloon päin.

Eräässä mielessä voidaan sanoa näin kun kaksi objektia kulkee ympyrärataa auringon ympäri niin jos kauempana auringosta kulkeva objekti kulkee hitaammin niin SYNTYY JATKUVA TYÖNTÄVÄ VOIMA noista nopeuseroista johtuen avaruuteen.  Koska lähempi objekti kulkee NOPEAMMIN näyttää kuin tuo kauempana oleva objekti kulkisi hitaasta vauhdistaan johtuen POISPÄIN maapallosta ja näin niiden välillä olevan avaruuden painovoima vähenee ja eräällä tavalla tuo voidaan mieltää työntäväksi voimaksi???

Jos taas olisi mahdollista, että lähempänä aurinkoa oleva objekti kulkisi hitaammin kuin kauempana oleva objekti niin tuo kaeumpana oleva objekti vetäisi maapalloa puoleensa ja auringosta ulospäin olisi voimassa eräässä mielessä työntävää voimaa??

Nää ajatukset on taas tätä esoteerista sivartelua ja metafysiikkaa, mutta ainakin näitä on kiva tehdä, mutta sitä en tiedä onko näitä kiva lukea........???

111
Seuraa 
Viestejä2526

Global storms on Mars launch dust towers into the sky

https://phys.org/news/2019-11-global-storms-mars-towers-sky.html

"Scientists can't say with certainty what causes global dust storms; they've studied fewer than a dozen to date.

"Global dust storms are really unusual," said Mars Climate Sounder scientist David Kass of JPL. "We really don't have anything like this on the Earth, where the entire planet's weather changes for several months."

With time and more data, the MRO team hopes to better understand the dust towers created within global storms and what role they may play in removing water from the Red Planet's atmosphere."

Laajenevaa pimeää ainetta Marsin sisälle jossa se laajenee havaittavaksi aineeksi jota työntyy ulos kaasujokina jotka aiheuttavat näitä pölytorneja.

Auringon ja galaksin keskustan supermassiivisen kohteen välisellä alueella planeettojen sisällä pienen mittakaavan törmäyksiä enemmän jne.

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

111
Seuraa 
Viestejä2526

Voiko kvarkeissa oleva asia vaihtua kokonaan?

Miten kvarkit ylipäätään voisivat vuorovaikuttaa toistensa kanssa jos niissä oleva asia ei vaihtuisi ajan kanssa kokonaan?!?

Jotta info voisi välittyä kvarkista toiseen kvarkkiin, pitää kvarkista työntyä ulos sitä mistä kvarkki koostuu.

Ja jos kvarkki ei saisi itseensä koko ajan lisää sitä mistä se koostuu, siinä oleva asia lopulta loppuisi kokonaan?!?

Näin ollen kvarkkeihin työntyy koko ajan lisää sitä mistä kvarkit pohjimmiltaan koostuvat ja koska sitä niistä myös työntyy ulos, niin ajan kanssahan kvarkeissa oleva asia vaihtuu kokonaan?!?

Mitä tuo asia on josta kvarkit koostuvat?

Jotakin mikä pystyy hidastamaan samanlaisen asian vauhtia, jolloin kvarkki saa sitä itselleen lisää.

Mutta minkä takia sitä myös työntyy kvarkeista ulos?

No, koska kvarkit koostuvat vielä pienemmistä systeemeistä jotka kierrättävät sitä keskenään, niin väistämättä osa siitä ohjautuu kvarkeista ulos kohti muita kvarkkeja.

Ja koska se mikä ohjautuu kvarkeista ulos, koostuu myös tihentymistä jotka kierrättävät tuota asiaa, omaa tuo kvarkeista ulos työntyvä asia oman sisäisen paineensa jonka takia se hajaantuu / laajenee avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen matkansa aikana.

Ja kun se lopulta kohtaa samasta avaruuteen hajaantuvasta / laajenevasta asiasta koostuvan kvarkin, on tuo kvarkki itsekin laajentunut samassa suhteessa kuin sitä kohti työntynyt laajeneva asia joka on laajenevaa työntävää voimaa koska se liikemäärän säilymislain mukaisesti siirtää liikkeensä työntävänä voimana kohtaamaansa laajenevaan kvarkkiin jne.

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

ovolo
Seuraa 
Viestejä8510

Minun mielestä kaikki perustuu pyöriviin voimiin. Todisteena esim. auton pyörät, moottori, maapallo ja kuperkeikat!

Ikihöpsivä Savorainen ei ole yli 20 v. spämmäyksestä huolimatta saanut yhtään opetuslasta uskonnolleen, joten luajentuvia tyhmentymiä on vain Savoraisen päässä.

111
Seuraa 
Viestejä2526

Se että Aurinko näyttää kiertävän meitä, ei tarkoita sitä että Aurinko kiertää meitä

Se että on olemassa kohteita joissa näyttää siltä että ns. musta aukko muka repii jollakin maagisella vetävällä voimalla itseään kiertävästä tähdestä ainetta itseään kohti on vain illuusio, aivan myös Auringon liike meidän ympäri on illuusio.

Molemmat illuusiot selittyvät hyvin loogisesti!!!

Laajeneva tihentymä koostuu laajenevasta työntävästä voimasta, jolloin koko laajeneva tihentymä on jo itsessään laajenevaa polttoainetta.

Jos laajenevan tihentymän toisen puolen laajeneva työntävä voima laajenee / räjähtää toista puolta voimakkaammin, työntyy laajeneva tihentymä luonnollisesti toiseen suuntaan siten että laajenevasta tihentymästä työntyy ulos enemmän laajenevaa työntävää voimaa vastakkaiseen suuntaan.

Ajatellaan laajeneva tähti joka työntyy kaarevalla radalla pois päin laajenevasta mustasta tähdestä.

Laajeneva musta tähti säteilee laajenevaa pimeää työntävää voimaa jolla on mm. laajenevan pimeän valon luonne.

Tätä laajenevaa työntävää voimaa työntyy laajenevan havaittavan tähden sisälle laajenevina tihentyminä joiden sisälle työntyy sitä laajenevaa työntävää voimaa joka on peräisin tämän havaittavan laajenevan tähden laajenevista atomien ytimistä.

Näin laajenevasta mustasta tähdestä peräisin olevat laajenevat työntävän voiman tihentymät alkavat laajenemaan nopeammin kunnes törmäilevät laajenevan havaittavan tähden laajeneviin atomien ytimiin.

Tämän takia havaittavan laajenevan tähden aine laajenee voimakkaammin sillä puolella tähteä joka on kohti laajenevaa mustaa tähteä.

Nyt tuo voimakkaammin laajeneva aine työntyy kovalla paineella pois päin laajenevan tähden keskustasta kohti laajenevaa mustaa tähteä.

Ja samalla tuo voimakkaammin laajeneva aine toimii ikäänkuin avaruusraketin voimakkaasti räjähtävänä / laajenevana polttoaineena joka työntää laajenevaa tähteä pois päin laajenevasta mustasta tähdestä samassa suhteessa kuin laajenevasta aineesta koostuvat laajenevat tähdet laajenevat

Syntyy illuusio jossa ns. musta aukko muka repii itseään kiertävästä tähdestä ainetta mukamas jollakin vetävällä voimalla, vaikka oikeasti kaikki selittyy laajenevan työntävän voiman kierrätyksellä.

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

111
Seuraa 
Viestejä2526

tammukka kirjoitti:
Jos olet jo tehnyt oikeat johtopäätökset, Savorinen, niin potkaise se jakkara alta. Päättele sitten, kumpi vaikuttaa enemmän ? Vetävä vai työntävä voima.

Hatusta tempaistut jumalat, kuten vetävät voimat, kaareutuva avaruus ym. ovat huuhaa juttuja.

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat