Seuraa 
Viestejä9699

Kuva: ~ https://www.ts.fi/uutiset/maailma/4664274/Venaja+ja+Yhdysvallat+nayttava... -
.

HS: ~ https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006336537.html -

...
Lukijatekstiä, joka osuus ja uppoaa juuri Suomeen, Pohjois-Suomeen ja Lapin vieressä olevaan Venäjän Kuolan niemimaalle. Tuolla jo 1941 Saksan kolmannen valtakunnan himoitsemassa Kuolassa sijaitsevat Venäjän viimeisen iskun strategiset ydinaseet - ydinasesuurvallan Borei-strategiset ydinsukellusveneiden Euroopan päätukikohdat.

Samaan aikaan US-presidentti Donald Trump haikailee uutta ydinasetuotekehitystä. Markkinoille pitäisi saada taktiset ydinaseet [~ https://yle.fi/uutiset/3-10057362 -], joita voitaisiin käyttää uuden trumppistisen doktriinin mukaan rajoitetussa ydinasesodassa. Tässä kohdin Trumpin ehkä koko US-taisteluvoimien luulo rajoitetusta ydinasesuurvaltojen atomisodasta on hyytävä päätelmä, sillä Venäjä ei siihen koskaan lähde.

Venäjä on altavastaaja rajoitetuissa sodissa. Venäjän tasapainovoima on juuri viimeisen iskun varoituksen olemassa olossa, tämä kahlitsee suursodan syttymisen. Jos Venäjän Kuola kokee rajoitetun ydinaseiskun, on varmaa, että se laukaisee totaalisen atomi-iskun, juuri noista Borei ydinsukellusveneistä, joiden iskuvoima on US/Natolle hallitsematon, jopa tuntematon.

Taktinen ydinaseistelu leikkii tulella ja juuri tuolla meidän Pohjolassa, jonne kaavaillaan historiamme suurinta taisteluharjoitusta - jossa ovat mukana Nato/US!

On vaarallista peliä leikitellä Nato-aseilla tuossa Kuolan vieressä. On täysin varmaa, että Venäjä katsoo tarkkaavaisesti mitä Kuolan vieressä tehdään. Venäläiset tietävät senkin, että nuo Boreiden luolastot eivät tuhoudu tavanomaisilla pommeilla - vaan niiden särkeminen vaatii juuri taktisia Trumpin himoitsemia kevytydinaseita.

Meidän ei pidä Suomena, täältä idän ja lännen vedenjakajalta olla missään tekemisissä Nato/US' n kanssa. Meidän on irtisanottava kansalta kysymätön Nato-Isäntämaa pöytäkirja. Kun sen teemme nousee arvostuksemme niin lännessä kuin idässä ja sen myötä saamme sen parhaan keinon välttyä kaikilta sotilaallisilta konflikteilta.

Palkintona voisi olla "oikein kätemme" vuokraus käyttöömme!*
.
* Tarkempi seloste myöhemmin

...
9386

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat