Seuraa 
Viestejä45973

Lissabonin strategia ei toteudu EU:ssa. Tutkimukseen ja tuotekehitykseen ei ole saatu riittävästi määrärahoja tai vastuutahojen tukea jne.

Yrittäminen kunniaan tai olemme pian alinhankintamaa.
Pohjalukemat luovuudessa on pohjalukemat kilpailukyvyssämme.
Fakkiutumiskehitys on maamme pahin ongelma kansantaloudessamme.

Yhteiskunnan dissonanssin mukaisesti vain valta ratkaisee miten olemassa olevat varat ja positiot jaetaan. Demokratia merkitsee Suomessa vain vallanjakoa. Omaa valtaa kukin taho käyttää toisia vastaan maksimoiden ja revirisoiden määräysvaltansa. Korkeampia idealistisia tavoitteita ei ole.

Tulevaisuus tällä pelillä on katastrofi.
Tarvitaan yhteispeliä ja kansainvälistä vientitoimintaa, ei etupiirisosialismia.

EIKÖ TOTTA!?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (12)

Dokumnetaarisissa radio-ohjelmissa on viime viikkojen aikana todettu mm. tutkimusten valossa, että Suomi on tavoitteellisesti pyritty sosialisoimaan. Tässä työssä ovat olleet mukana kommunistit ja sosiaalidemokraatit.

Nyt, kun tavoite on lähes saavutettu, on laitostuminen mennyt niin pitkälle, että se tutkimusten mukaan näivettää ja laitostaa Suomen. Näivettää sekä henkisesti, että fyysisesti ja taloudellisesti.

Nyt tarvittaisiin Uuden "hengen" puhaltamista suomalisiin ja suomalaisuuteen. Tarvittaisiin näkijöitä, tekijöitä ja hegemonisteja. Tämän hetken "vallanjakodemokratia" takaa vain sen, että yhteiskuntakoneisto toimii. Sen sijaan se, mistä saadaan kupattavat ja energiat ja motivaatiot ja elämisen merkityksellisyydet jne. on hukassa. Paperiliiton toiminta Suomen tärkeimmän vientitulokanavan tukkimiseksi itsekkäistä syistä on hyvä esimerkki siitä, missä mennään. Paperikoneet siirtyvät ulkomaille ja taas on saatu yksi hedelmä ja palkinto ammattiyhdistysliikkeiden ja sosialistisen Suomen yhteispelistä yritysten pakkosiirtämiseksi ulkomaille.

Tutkimusten mukaan suomalaiset ovat yksinäisiä laumassakin, masentuneita ja ahdistuneita. Elämän tarkoitus ja merkitys on muotoutunut oravanpyörän koneistojen rasvaamisessa etupiirien vastuuttomiksi sätkyilyiksi ja vahingonteoksi maan kantavia voimia, yrityksiä kohtaan.

PITÄISI EHDOTTOMASTI tutkia, mitä olisi tehtävä, jotta suomalaiset heräisivät henkiin sosialismin satavuotisesta "koneunesta".

Lissabonin strategia on EU-tasolla sovittu tavoite saattaa EU maailman kilpailukykyisimmäksi talousalueeksi vuoteen 2015 mennessä.

No voi se toteutuakkin, kunhan talous ajetaan ensin sosialismin suohon.

Onneksi SDP:lläkin on yritystoimintaakin tuntevia ihmisiä leirissään. Tämä auttaa ehkä välttämään karkeimpien ja pahimpien virheiden tekemisen. Paavo L. on esimerkiksi myös menestynyt yrittäjä. Martti A. on myös voimakkaasti yrityselämässä mukana. Olisikin mahtavaa nähdä se ihme, että sosialismin ihanteiden sijaan alettaisiin Suomessa tiedotusvälineidenkin ja yhteiskunnankin toimesta ajamaan yhteisvastuun ja yhteistyön sekä yhteisen synergisen toiminnan merkitystä. Voi olla, että kaikki luulevat kuitenkin, että ilman yrittäjiäkin tullaan toimeen. Jos näin on, yrityksiä vastustetaan ja kyseenalaistetaan siinä määrin, että ne lähtevät suurin joukoin ulkomaille. Sitten on turha inistä kasvun, hyvinvoinnin ja työllisyyden perään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lakisääteinen kansalaisjutska kaikille eli Suomalaiset ostavat kaikille Suomalaisille yhdessä kaiken mitä Suomalaiset tarvitsevat.

Sen jälkeen kaikki kassat, myyjät, pankki-ihmiset, vakuutuksien myyjät, kirjan pitäjät, tilin tarkastajat, verotoimiston ihmiset, KELAn ihmiset työvoimatoimiston ihmiset, sosiaalitoimiston ihmiset, Suomen sisäisen markkinoinnin ihmiset, osa vartijoista, poliiseista, lukkosepistä ja vanginvartijoista ja kaikki ne jotka ovat tehneet sellaisia töitä joista ei synny mitään mitä ihminen oikeasti tarvitsee, siirtyvät jakamaan oikeat työt

eli asuntojen teon ja peruskorjauksen, elintarvikealan työt, vaatealan työt, terveydenhoitoalan työt, kodinkoneiden alan työt ja muut vastaavat työt.

Ja kun teemme vain kolmen työpäivän viikkoja ja neljän tunnin työpäiviä siten, että menemme töihin omalla energiallamme, niin pysymme terveempinä.

vapaa päivinäkin harrastetaan liikkumista vaikka liikkumalla vastakkaisen sukupuolen kanssa mukavasti.

Naisetkin nimittäin jaksavat paljon enemmän, kun ei tarvitse stressata omalla taloudella.

;):)

Unohtui todeta tuo oleellinen juttu, eli kansalaisjutskalla säästämme valtavasti bensakuluissa, koska töihin menoon ei kulu enää bensaa, että silloin meidän ei tarvitse myydä niin paljon ulkomaille ja näin pääsemme vieläkin vähemmillä töillä.

Ei työttömyys ole kirosana.

Koko teknologiamme perustuu ihmisen haluun päästä vähemmällä.

;):)

Eikä lääkäreitäkään tarvita niin paljoa, koska pysymme terveempinä, jolloin heidän ei tarvitse itkeä lisää rahaa.

Ja kun koulutamme turhien töiden tekijöistä kolme kertaa enemmän lääkäreitä, niin pääsevät yhden neljän tunnin työpäivällä per viikko.

Ja saavat sitten sillä oman kansalaisjutskansa eli kaiken.

;):)

Nykyisten päättäjien pitää olla suhteellisesti paljon tyhmempiä kuin kymmeniä vuosia sitten vaikuttaneet, koska teknologia on kehittynyt valtavasti, mutta silti heräämme edelleen herätyskelloon aamuisin.

;):)

Tai sitten niillä päättäjillä ei ole munaa tehdä järkeviä päätöksiä.

;):)

Ennen vanhaan kansalaisille tarjottiin hallitsijoiden toimesta leipää ja sirkushuveja. Nykyisin viinaa ja seksiä ja sirkushuveja. Ja elämä tuntuu päivä päivältä epämiellyttävämmältä.

Suomi tarvitsisi nyt arvoja, henkevyyttä, kulttuurin syvempiä tasoja, lähimmäisyyttä, välittämistä, ideoita, toistensa tukemista, yhdessä tekemistä ja arvatkaas mitä muuta hyvin kipeästi?---rehellisyyttä, vastuuntuntoa jne.

Avoimuus ja läpinäkyvyys ovat julkisyhteisöjen ideaaleja. Miten on julkisten kustannusten kanssa? Entä autoverokysymyksissä? Esim.?

Alapään termit kuvaavat muidenkin, kuin Jukriksen kommenteissa sitä, että toiminnan tasokkuuden määritykset haetaan alapäästä ("onko munaa tehdä"), eikä yläpäästä, eli viisaudesta. Yhteiskunnan oikean toiminnan kriteeristöt haetaan pääluvun, eikä ajattelukyvyn ja tulosvastuun näkökulmista. Kunhan on miesvahvuutta, eli paljon populaa, kuten ammattiyhdistysliikkeissä, ei tarvitse muusta, esim. yhteiskunnallisesta vastuusta välittää. Pitäisi päästä yhteiskunnallisessa päätöksenteossa hedonistisista vapauskäsityksistä vallanmääreinä vapaus-vastuu -käsitteiden viitoittamille teille.

Ehkä tämä aihe on teidän mielestänne turha. Maassahan on kaikki hyvin ja tutkimuksellinen toiminta ja tiede keskittyköön muihin huvituksiin, kuin yhteiskunnallisten kysymysten pohtimiseen.

Tiede ja tutkimus koskee myös näitä kysymyksiä. Yhteiskuntatieteet, politologia, kulttuurien tutkimus, kasvatustiede, sosiaalipsykologia, kansantaloustiede jne. käsittelevät tätä aihepiiriä.

Voitte esittää tutkimuksia puolesta ja vastaan tässä ketjussa.

Pikaista paranemista s&s&s. Minulla on muuten pihassani kukkivana monta sataa sinivuokkoa. Pitää oikein varoa, etten tallaa niitä!

Onkohan ns. tutkiva journalismi tiedettä?

Aika jännää aikaa elämme, kun näyttää siltä, että elämän raittius, rehtiys ja hyveellisyys nähdään pahimpina ja inhempina piirteinä kanssaihmisissä.

Huolestuttavaa!

Erityisesti yhteiskunnan kannalta.

Toisaalta näyttää välillä siltä, että toimittajat ovat ainoita rehellisiä koko maassa. Kaikkihan me tiedämme kuinka rehellisiä he ovat! Joku on nimittänyt heitä apupoliitikoiksi. Ja poliitikothan ovat yhteiskunnan selkäranka.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat