Seuraa 
Viestejä45973

Voisiko olla mahdollista, että lisääntyvä siirtolaisuus johtaa ajanmyötä ns "monikulttuuriseen poliisivaltioon" jossa mm rikollisuuden, syrjäytymisen ja terrorisminpelko johtaa valtionjohdolle myönnettyihin poikkeusvapauksiin, ja kansalaisten perusoikeuksien asteittaiseen katoamiseen ?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Ei täällä mitään pelättävää ole. Okei rikoksia tehdään enemmän, mutta se johtuu siitä, että ihmisistä ei pidetä huolta.
Meille markkinoidaan pelkoa. Lehdet on täynnä rikoksia kolareita. "Turvattomia" ihmisiä on helppo ohjailla ja kusettaa. Mahdollisimman paljon rajoitteita.
Tämä on jo monikulttuurinen poliisivaltio.
Pitäis ottaa sellanen three strikes and you're outta here meininki. Jo loppuis ainakin maahanmuuttajien harjoittama rikollisuus, no samapa ei päde suomalaisiin, mutta lapissa on lääniä, sinne työleiri pystyyn. Hiilikaivoksilla sitä naapurissakin rangaistaan.
Silloin kyllä itkettäisiin yksilönvapauden menettämisestä, mutta se on ollut jokaisen ihan oma valinta.
Jos vankilasta pääsee jumalauta lomallekin, niin se on aika erikoista toimintaa. Jos vankilaan mennään moikkaan vaan kavereita, eikä kärsimään rangaistusta. Olot saa olla hyvät, mutta viriketoimintaa pitäisi ohjata kehittävämpään suuntaan. Eli televisiot pois ja korvataan ne kirjoilla. Jos aika kätylsäksi vankilassa niin eipähän tee mieli takaisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat