Seuraa 
Viestejä45973

Viinaa järvestä

PUOLALAISESSA tislaamossa tapahtunut vuoto on muuttanut Wielkopolskan järven 30 prosenttiseksi viinaksi, mikä on saanut kaikki kynnelle kykenevät miehet äyskäröimään järvestä janojuomaa saappaillaan. Paikallinen 71-vuotias nainen siunaili tätä Baabelin menoa tyyliin: "Ellei Jumala puutu asiaan, niin kaikki miehet ovat ennen pitkää juoppoja ja järven tilalla pelkkä tyhjä monttu."

http://iltalehti.fi/hullumaailma/200606 ... 1_hu.shtml

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

juhannusjärvi

pilli vaan jorbakkoon. reilummanpuoleinen drinksu..

paikallisesta jäähdyttämöstä vaan kylmälaitteet pohjaan

kalatkin voi olla onnellisia

Mä sain vain olutta :(

Pihlajasaaressa yksi ölkki ui luokseni. Luulin ensin tyhjäksi kun kellui pinnalla. Hyvää oli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
salai
Seuraa 
Viestejä8898

Täytyy taas hieman epäillä internetin tietoja. Järvellä on mukamas oikein nimikin Brancholinskie (vaikka Iltalehti puhuu Wielkopolskan järvestä). Kuinka paljon vodkaa luulisitte tarvittavan, jotta jonkin pienenkin järven vesi muuttuisi 30% prosenttiseksi viinaksi? Ei kai siihen sentään koko Puolan pirtun vuosituotantoa ole yhdestä tehtaasta voitu laskea? Ja järven tilavuuden pitäisi tällöin kasvaa liki 50%.

Lienee joku pikku lammikko, johon joku säiliö on vuotanut.

Ei kaikkea pidä uskoa, minkä lehdistä lukee. Nyt harvinaisuuden vuoksi Vastaajan juttu oluttölkistä tuntuu uskottavammalta.

PS. Äkkiä päässä laskien, koko Suomen vuotuisella alkoholinkulutuksella voisi noin Finlandia-talon tilavuuden suuruisen vesimäärän väkevöidä 30% juomaksi. Voi olla tietysti väärinkin.

EDIT: Joku puolankielinen linkki löytyi toukokuun lopulta: Jezioro wódki Axla Springera ja englanninkielinen (hieman aikaisempi?) myös: A Polish lake has reportedly been . . .

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat