Seuraa 
Viestejä1

Tässä on 5 asiaa, jotka voit tehdä tänä kesänä valmistautuaksesi kiireiseen apurahojen hakukauteen.

# 1 Tutki ProFellow-tietokantaa palkintojen saamiseksi.
Saatat olla tietoinen erityisistä apurahoista yliopiston, suusanallisesti tai aiemman tutkimuksen kautta. Lisää menestysmahdollisuuksiasi hakemalla useita apurahoja kerralla. ProFellowilla on kattava tietokanta, joka sisältää erilaisia ​​apurahoja akateemisista apurahoista opintoihin ja tutkimuksiin ammatillisiin apurahoihin kokopäiväisissä harjoittelupaikoissa tai itse suunnitelluissa projekteissa. Tietokannassa voit suodattaa apurahoja tyypin, sijainnin, tieteiden, kansalaisuuden, työkokemustason ja jopa avainsanojen perusteella.

# 2 Tee taustatutkimus jokaisesta palkinnosta.
Kun olet tunnistanut apurahat, jotka kiinnostavat kiinnostusta, seuraava askel on mennä syvemmälle jokaiseen vaihtoehtoon. Määritä ensin kelpoisuutesi. Varmista, että olet täyttänyt kaikki peruskriteerit. Onko apuraha avoin kansalaisuudellesi, sukupuolellesi ja / tai ikällesi? Onko työkokemuksesi ja koulutustasosi riittävä? Jos valitset nämä ruudut, selvitä onko palkinto sopiva toiveidesi suhteen. Kysy itseltäsi - sopivatko tavoitteeni yhteisötyön toimintaan? Kuinka tämä palkinto auttaa minua saavuttamaan ammatilliset ja akateemiset tavoitteeni? Jos se näyttää sinulle sopivalta tilaisuudelta, voit olla varma, että hakemuksen valmistelu on aikasi kannattava käyttö.

# 3 Hanki kokemus ja taidot, jotka vahvistavat sovellustasi.
Kesäpäivän avulla voit kerätä taitoja tai kokemuksia, jotka ovat edellytys haluamallesi yhteisölle tai lisäävät mahdollisuuksiasi hyväksyä. Jos haluat työskennellä tai opiskella ulkomailla apurahan kautta, ota vieraiden kielten tunteja kesällä. Jos etsit apurahaa, joka auttaa sinua muuttamaan uran, voit osoittaa sitoutuneesi uuteen urapolkuun tekemällä vapaaehtoistyötä tänä kesänä vapaaehtoistyönä työpaikalla, jolla sinulla on nähtävyydet.

# 4 Suorita mietintö.
Yhteisöhakemukset ovat aikaa vieviä. Täytä lomakkeita, kerättäviä asiakirjoja ja pyyntöä koskevia suosituskirjeitä ilman rekisteröitymistä. Jos on arkipäivän tehtäviä, jotka on tehtävä, kuten tilata kopiot akateemisista tekstisi, tee ne nyt.

# 5 Järjestäytyminen.
Lopuksi, varmista, että olet niin organisoitunut kuin pystyt. Tee luettelo kaikista kohteista, jotka sinun on käsiteltävä hakemuksesi kanssa ja milloin niiden on oltava valmiita. Luo sovelluksen aikajana ja lisää muistutuksia jokaisesta tehtävästä kalenteriin hyvissä ajoin. Viimeinen asia, jonka haluat, on se uppoava tunne, että olet menettänyt ihanteellisen kumppanuutesi määräajan.
Kun määräajat kiertävät, olet kiitollinen siitä, että vietit osan kesäsuunnittelustasi elämäsi seuraavaan vaiheeseen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat