Seuraa 
Viestejä2530

Muutamia loogisia oletuksia aina olemassa olleeseen todella todella ison mittakaavan kierrätykseen jossa galaksit ovat astetta isomman mittakaavan laajenevia "hiukkasia" jotka välittävät infoa kohteista joita on todella todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden laajenevista galakseista.

Ja laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden laajenevat galaksit peräisin yhdestä tällaisesta kohteesta jotka "säteilevät" laajenevaa työntävää voimaa jolla laajenevien galaksien luonne.

Tällä hetkellä se on lähin kohde, mutta kiihtyvä työntyminen siitä pois päin vie laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden laajenevissa galakseissa olevaa laajenevaa työntävää voimaa koko ajan kohti jotakin toista vastaavan kokoluokan kohdetta.

Kierrätys on kaiken A ja O.

Kierrätykseen ei tarvita mitään muuta kuin sitä mitä kierrätetään, siten että se on myös sitä mikä kierrättää.

Eli tämä yksi ja sama fyysisen konkreettisesti olemassa oleva asia on jo itsessään työntävää voimaa.

Työntävällä voimalla tästä työntävästä voimasta koostuva systeemi saa itseään kohti työntyvän työntävän voiman vauhdin hidastumaan ja näin sitä absorboituu koko ajan lisää tästä työntävästä voimasta koostuvaan systeemiin. Toki sitä siitä ohjautuu myös ulos ja selittyy kierrätys.

Kierrätys ylläpitää systeemin sisäistä painetta ja näin työntävästä voimasta koostuva systeemi laajenee avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen.

1. Se mistä kaikki laajenevassa näkyvässä maailmankaikkeudessa koostuu, hajaantuu / laajenee avaruudessa isommalle ja isommalle alueelle.

2. Ei ole olemassa mitään voimaa joka voisi estää hajaantumista isommalle ja isommalle avaruuden alueelle. Ei ole ollut, ei ole, eikä tule olemaan.

3. Siksi kaiken avaruuteen nyt hajaantuvan pitää joskus myöhemmin työntyä sellaiselle alueelle jossa on sitä samaa asiaa josta kaikki pohjimmiltaan koostuu ja sen pitää olla siellä erittäin tiheäksi puristuneena, mutta kuitenkin siten että sekin räjähtää / hajaantuu / laajenee avaruudessa vähemmän tiheäksi asiaksi koko ajan.

4. Tuollaisen koko ajan räjähtävän erittäin tiheän ja massiivisen kohteen sisälle työntyminen johtaa siihen että sen sisälle työntyvä puristuu taas kerran äärimmäisen tiheäksi työntäväksi voimaksi.

Jatkuu

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

Kommentit (14)

111
Seuraa 
Viestejä2530

5. Sitä ennen tuolle alueelle työntyvä työntävä voima törmää kohtaamiinsa erittäin tiheisiin ja massiivisiin laajenevaa työntävää voimaa kiertättäviin laajeneviin tihentymiin, saaden niiden laajenemisen kiihtymään.

Törmäykset hidastavat tuolle alueelle työntyvän työntävän voiman vauhtia, kunnes sitä pysähtyy alueelle jossa äärimmäinen paine puristaa sen taas kerran äärimmäisen tiheäksi työntäväksi voimaksi. Uudeksi erittäin tiheäksi raaka-aineeksi joka lähtee työntymään ympärillään olevan erittäin tiheän työntävän voiman kanssa kohti vähemmän tiheää työntävän voiman aluetta siten että tästä erittäin tiheästä työntävästä voimasta syntyy myöhemmin uusia laajenevia supermassiivisia kohteita ilman vetäviä voimia.

Eli oleellista on se että nämä laajenevaa työntävää voimaa kierrättävät laajenevat tihentymät kohtaavat erittäin nopeaa työntävää voimaa joka saa niiden laajenemisen kiihtymään räjähdyksenomaiseksi, jolloin syntyy isompia kokonaisuuksia joiden keskustasta lähtee työntymään kohti uuden laajenevan supermassiivisen kohteen pintaa laajenevaa pimeää ainetta josta samalla periaatteella uusia laajenevia tähtiä. Siis siten että laajenevat pimeän aineen laajenevaa työntävää voimaa kierrättävät tihentymät kohtaavat toisesta laajenevasta supermassiivisesta kohteesta peräisin olevia pimeän aineen laajenevia tihentymiä, vuorovaikuttavat keskenään, saaden toistensa laajenemisen kiihtymään räjähdyksenomaiseksi ja näin uusia havaittavia laajenevia tähtiä ilman minkäänlaisia vetäviä voimia.

6. Eli Uudet laajenevat supermassiiviset kohteet törmäilevät alkumatkastaan toistensa kanssa jyrkässä kulmassa ja näin uusia laajenevia galakseja sisältä ulos päin siten että laajenevat galaksit kierrättävät laajenevaa työntävää voimaa keskenään ja näin laajenevalla näkyvällä maailmankaikkeudella sisäinen paine joka välittyy laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella olevien laajenevien galaksien kautta aina siihen äärimmäisen tiheään ja massiiviseen kohteeseen josta laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden galaksit työntyvät pois päin ja jonka sisällä työntävä voima puristui taas kerran äärimmäisen tiheäksi työntäväksi voimaksi.

Siis siten että tuon kohteen keskustasta pois päin työntyy koko ajan erittäin tiheää koko ajan laajenevaa työntävää voimaa josta syntyy koko ajan uusia laajenevia supermassiivisia kohteita jotka törmäilevät toistensa kanssa ja näin uusia laajenevia galakseja jotka työntävät edellä meneviä pois päin kohteesta josta niissä oleva laajeneva työntävä voima on peräisin.

Jatkuu

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

111
Seuraa 
Viestejä2530

7. Näin laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden liike kiihtyy tietystä suunnasta tiettyyn suuntaan ja vauhti on niin nopeaa että koko laajeneva näkyvä maailmankaikkeus liikkuu yhdessä hetkessä pois siltä alueelta jonne oli hetki sitten siirtynyt. Tässä hyvä ymmärtää että laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden laajeneva aine syntyi liikkeeseen joka vei sitä jo siinä vaiheessa tietystä suunnasta tiettyyn suuntaan erittäin nopealla vauhdilla.

Toki laajenevat valot vuorovaikuttavat toistensa kanssa, kiihdyttäen toistensa laajenemista ja näin laajenevien valojen vauhdit kiihtyvät samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

8. Voi vain kuvitella miten nopealla vauhdilla laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden laajeneva työntävä voima lopulta törmää toiseen äärimmäisen massiiviseen ja tiheään kohteeseen joka on erittäin erittäin kaukana laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella ja joka kierrättää muiden vastaavien kohteiden kanssa aina olemassa ollutta työntävää voimaa ja vieläpä siten että näissä erittäin massiivisissa ja tiheissä kohteissa oleva työntävä voima vaihtuu ajan kanssa kokonaan.

10. Oleellista tietysti ymmärtää että sillä työntävällä voimalla, mitä nämä laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuoliset koko ajan räjähtävät kohteet keskenään kierrättävät, on laajenevien galaksien luonne.

Eli laajenevat galaksit ovat aikas ison kokoluokan "hiukkasia" jotka välittävät infoa näistä aikas ison kokoluokan koko ajan räjähtävistä kohteista, siten että näissä koko ajan räjähtävissä kohteissa oleva työntävä voima vaihtuu ajan kanssa kokonaan.

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
111
Seuraa 
Viestejä2530

Niin, näitä avaruuteen hajaantuvaa / laajenevaa työntävää voimaa kierrättäviä laajenevia tihentymiä voisi kutsua myös laajenevan työntävän voiman ruuhka-alueiksi.

Tästä onkin jo näyttöä isossa mittakaavassa.

Galaksien haaroissa olevat tähdet vaihtuvat ajan kanssa. Sama haara, eri tähdet.

Jos vetävä voima olisi olemassa, minkä takia haaroissa olevat tähdet antaisivat haaroissa jo olevien tähtien erkaantua haarasta?

Tähdet työntyvät kohti haaraa ja niiden vauhti hidastuu, sitten hitaasti haaran läpi ja sitten vauhti kiihtyy pois päin haarasta. Kumpiko voima tuon selittää? Vetävä vai työntävä? Ei ole vaikea päätellä kumpi!

Niin, ei niitä vetäviä voimia ole olemassa, eikä niitä mihinkään tarvita.

https://youtu.be/B7kU5Z_CQOQ

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

111
Seuraa 
Viestejä2530

Tämä todella ison mittakaavan kierrätys on ainut looginen selitys sille miten nyt entropian takia avaruuteen hajaantuva aine / energia saadaan myöhemmin puristumaan taas kerran äärimmäisen tiheäksi energiaksi.

Eli työntyminen alueelle jossa on jo tälläkin hetkellä äärimmäinen paine.

Näin vetäviä voimia ei edes tarvitse yrittää selittää.

Niitä kun ei ole, eikä mihinkään tarvita.

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

111
Seuraa 
Viestejä2530

Ajatellaan koko ajan supernovana räjähtävä tähti.

Miten se voisi räjähtää koko ajan supernovana.

No, ajatellaan että sitä kohti työntyy yhtä paljon energiaa mitä siitä työntyy pois päin ja vieläpä erittäin erittäin nopealla vauhdilla.

Itseasiassa sitä kohti työntyvän energian pitää työntyä erittäin erittäin nopealla vauhdilla jota sitä ehtii sen sisälle yhtä paljon mitä siitä työntyy pois päin räjähtävänä aineena.

Eli erittäin paljon valonnopeutta nopeammalla vauhdilla.

Juu, laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden sisäisesti mikään ei liiku yli valonnopeudella, mutta tässä on tarkoitus hahmottaa näitä laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolisia kohteita jotka ovat niin massiivisia ja tiheitä koko ajan räjähtäviä kohteita että niistä pois päin työntyvä laajeneva työntävä voima omaa laajenevien galaksien luonteen.

Eli onko olemassa joku syy minkä takia avaruudessa laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella ei voisi olla tällausia koko ajan "supernovana" räjähtäviä "tähteä"?

Supernovana räjähtävän tähden keskustassahan olisi niin kova paine että sinne työntyvän energian / työntävän voiman voisi olettaa puristuvan siellä uudeksi koko ajan laajenevaksi aineeksi jota lähtee työntymään ympärillä olevan laajenevan aineen mukana pois päin tämän koko ajan räjähtävän tähden keskustasta?!?

Jatkuva kierrätys jossa avaruuteen jo hajaantunut ja erittäin erittäin nopeaksi työntäväksi voimaksi hajaantunut energia / työntävä voima saadaan taas puristumaan uudeksi uusien sisältä ulos päin syntyvien laajenevien galaksien raaka-aineeksi.

🤔

Niin, ja kun tämän erittäin erittäin nopean energian / työntävän voiman erilliset tihentymät törmäävät näihin erittäin paljon massiivisempiin ja tiheämpiin laajeneviin tihentymiin joista koko ajan supernovana laajeneva tähti koostuu, niin nehän vaan kiihdyttävät niiden laajenemista.

No, mitä tästä seuraa?

Tietysti se että niiden vauhti kiihtyy pois päin koko ajan supernovana räjähtävän tähden keskustasta.

Eli vaikka supernovana räjähtävän tähden keskustasta pois päin työntyviin laajeneviin tihentymiin törmää vastapalloon erittäin nopeita työntävän voiman tihentymiä, niin ne eivät pysty hidastamaan niiden työntymistä pois päin supernovana räjähtävän tähden keskustasta.

Ne itseasiassa kiihdyttävät niiden laajenemista, jolloin niiden liike kiihtyy samassa suhteessa kuin ne laajenevat.

Mutta vähemmän tiheämmiksi ne silti muuttuvat.

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

111
Seuraa 
Viestejä2530

Hiotussa muodossa

Eli onko olemassa joku syy minkä takia avaruudessa laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella ei voisi olla tällaisia koko ajan "supernovana" räjähtäviä "tähtiä"? Siis kokoluokka niin iso että ne "säteilevät" laajenevaa työntävää voimaa josta syntyy laajenevia supermassiivisia kohteita joiden törmäillessä keskenään, syntyy sisältä ulos päin uusia laajenevia galakseja.

Supernovana räjähtävän tähden keskustassahan olisi niin kova paine että sinne työntyvän energian / työntävän voiman voisi olettaa puristuvan siellä uudeksi koko ajan laajenevaksi aineeksi jota lähtee työntymään ympärillä olevan laajenevan aineen mukana pois päin tämän koko ajan räjähtävän tähden keskustasta?!?

Jatkuva kierrätys jossa avaruuteen jo hajaantunut ja erittäin erittäin nopeaksi työntäväksi voimaksi hajaantunut energia / työntävä voima saadaan taas puristumaan uudeksi uusien sisältä ulos päin syntyvien laajenevien galaksien raaka-aineeksi.

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

111
Seuraa 
Viestejä2530

Eli vaikka supernovana räjähtävän tähden keskustasta pois päin työntyviin laajeneviin tihentymiin törmää vastapalloon erittäin nopeita työntävän voiman tihentymiä, niin ne eivät pysty hidastamaan niiden työntymistä pois päin supernovana räjähtävän tähden keskustasta.

Ne itseasiassa kiihdyttävät niiden laajenemista, jolloin niiden liike kiihtyy samassa suhteessa kuin ne laajenevat.

Mutta vähemmän tiheämmiksi ne silti muuttuvat.

🤔

Eli juju on siinä että supernovana räjähtävän tähden laajenevalla aineella on tukipiste josta tämä koko laajenevan tähden aine ikäänkuin ponnistaa koko ajan kiihtyvään liikkeeseen.

Sama asia laajenevan valon muodostamilla laajenevilla energiakentillä joiden tukipisteet ovat kaikki laajenevat tähdet joista työntyy koko ajan ulos laajenevaa työntävää voimaa laajenevina energiakenttinä joilla on mm. laajenevan valon luonne.

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

111
Seuraa 
Viestejä2530

Eli kun kaikki laajenevat valot vuorovaikuttavat toistensa kanssa, ne kiihdyttävät toistensa laajenemista ja tämän takia kaikkien laajenevien valojen vauhti kiihtyy koko ajan samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Tässä pitää ymmärtää / hahmottaa miten nämä kokonaisuudet, laajenevista tähdistä ulos työntyneeet laajenevat energiakentät käyttäytyvät, työntyen kokonaisuuksina pois päin niistä laajenevista tähdistä joista ovat peräisin.

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

111
Seuraa 
Viestejä2530

Tätä kannattaa oikeasti pohtimalla pohtia.

Äkkiseltään tuntuu että vastaan työntyvän laajenevan valon pitäisi hidastaa sen vastaan työntyvän laajenevan valon vauhtia jos ne kerta vuorovaikuttavat toistensa kanssa, mutta kun asiaa pohtii tarkemmin, niin huomaa että automaattisesti ne kiihdyttäessään toistensa laajenemista, ne myös saavat toistensa vauhdin myös kiihtymään pois päin siltä alueelta josta ovat peräisin.

Ja tässä siis kokonaisuuden hahmottaminen on se oleellinen asia.

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

111
Seuraa 
Viestejä2530

Joillekinhan tämä on automaattisesti just too much.

Mutta jos asiaan paneutumalla paneutuu, niin ei tämä nyt mitään rakettitiedettä ole.

Vaikka itseasiassa laajenevan raketinkin vauhti kiihtyy juuri sen takia että saamme sen laajenevan polttoaineen laajenemisen kiihtymään.

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

111
Seuraa 
Viestejä2530

111 kirjoitti:
Joillekinhan tämä on automaattisesti just too much.

Mutta jos asiaan paneutumalla paneutuu, niin ei tämä nyt mitään rakettitiedettä ole.

Vaikka itseasiassa laajenevan raketinkin vauhti kiihtyy juuri sen takia että saamme sen laajenevan polttoaineen laajenemisen kiihtymään.

🤔

Että sikäli myös rakettitiedettä.

🙂

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat