Seuraa 
Viestejä1

Hei vain kaikille tämän jutun lukijoille, mukavaa että sain vangittua huomiosi tähän erittäin tärkeää juttua käsittelevään artikkeliin. Minulla on teille kaikille tänne eksyneille hieman pohdittavaa. Me elämme tätä kertakäyttökulttuurin ihanaa aikaa ja paikoittan ympäristö hukkuu jätteeseen tämän sekä tyhmien/osaamattomien ihmisten takia. Tarkoitukseni ei ole kuitenkaan paasata asiasta, koska sitä on tehty jo aivan tarpeeksi toisten tahojen osalta.

Meillä täällä Suomessa asiat ovat aika mallillaan ja toimivat ja siksi haluaisinkin, ettei täällä ilmastopolitiikan tavoin alettaisi jokaista meidän tekemäämme valintaa ja tekoa kyseenalaistamaan . Haluaisin, että voimavarat keskitettäisiin enemminkin sinne missä ongelma todella on, siihen ongelmapesäkkeeseen josta kaikki on peräisin, Tässä tapauksessa puhuttaisiin siis Aasiasta ja sen eniten meriämme ja muuta ympäristöä roskaavista maista.

Siksi kysynkin teiltä kaikilta: Mitä juuri teidän mielestänne päättäjien tai muiden vaikutusvaltaisten ihmisten, kuten yrittäjien tulisi tehdä, jotta jäteongelmaa Aasiassa ja sitä kautta koko maailmassa saataisiin kuriin?

Pss. Kirjoitan ensimmäistä kertaa tänne joten älkää toki tuomitko jutun ulkoasua tai sisältöä rankalla kädellä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat