Seuraa 
Viestejä45973

Hamashan on tunnetusti väkivaltaisten rikollisten ja islamilaisten uskonkiihkoilijoiden muodostama terroristijärjestö, jonka peruskirjaan on harvinaisen selväsanaisesti kirjattu tämän roskajoukon tavoitteena olevan Israelin tuhoaminen ja joka muutenkaan ei ole turhan tunnettu uskonnollisesta suvaitsevaisuudestaan. Hamasia tukijoineen ja ”ymmärtäjineen” tuleekin kohdella samalla arvonannolla kuin vaikkapa pedofiileja, ihmiskauppiaita, uusnatseja, stalinisteja tai mafiaa –siis kaikki Hamasin jäsenet olisi julistettava maailmanlaajuisesti lainsuojattomiksi ja ammuttava välittömästi kiinni saataessa. Hamasia on tosin parhaiten aivopestyjen ääliöiden (sukua samalle lajille, joka aikoinaan palvoi Neuvostoliittoa) toimesta tituleerattu jopa hyväntekijäksi Palestiinassa, mutta kenellekään täysijärkiselle ei liene epäselvää, millaista opetusohjelmaa Hamasin ylläpitämissä kouluissa ja päiväkodeissa sovelletaan.

Viimeisin tempaus, israelilaissotilaan kidnappaus ja koko Gazan syökseminen sekasortoon ja humanitääriseen katastrofiin, on kuitenkin jopa Hamasin raakalaisilta harvinaisen typerä temppu. Aivan pieniltä osin temppu ei selity fanaattisella, kaiken järjen valon pimentävällä uskonkiihkolla, mutta oma osansa asiaan lienee myös palepellejen sisäisillä rähinöillä. Terroristijärjestön ryssittyä raha-asiat on tilanne Fatahin ja Hamasin välillä ollut vähällä äityä kunnon sisällissodaksi. Mahmoud Abbas on toistuvasti vaatinut Hamasia tunnustamaan Israelin ja on uhannut järjestää aiheesta kansanäänestyksen. Tämä jos mikä pelottaa Hamasin paskasakkia yli kaiken; joutuisivathan ne apinat varsin noloon tilanteeseen, jos palestiinalaisten enemmistö äänestäisi Israelin tunnustamisen ja siis rauhan puolesta. Hamasin valtahan perustuu silmittömään juutalaisvihaan, jota tuo rikollisjärjestö tavan takaa ruokkii vääristellyn tiedonvälityksen, lastentarhasta saakka jatkuvan aivopesun ja Israeliin kohdistuvien provokaatioiden keinoin.

Niinpä on taas käynnistetty kunnon rähinä palestiinalaisten huomion kääntämiseksi pois alueen sisäisistä ongelmista. Torpedoidakseen Abbasin aikoman kansanäänestyksen Hamasin roistot kaappasivat sotilaan provosoiden Israelin hyökkäämään. (Israelissa varmasti tiedetään tämä, mutta ei siellä voida vain käsiäkään pyöritellä.) Valhepropaganda pitää huolen siitä, etteivät tavalliset palestiinalaiset taatusti saa totuudenmukaista tietoa tapahtumien kulusta. Vallanhimossaan ja uskonkiihkossaan Hamas on valmis syöksemään vaikka koko ”Palestiinan” turmioon seurauksista piittaamatta. Palestiinalaisten todellisena huorana kunnostautuneen Leena Reikon käsittämättömän läpinäkyvä ja törkeä puolueellisuus ei juuri auta tuomaan totuutta esille. Täytyy vain toivoa, että länsimaiden niin sanotut sivistyneet ja medialukutaitoiset ihmiset kykenevät näkemään terroristien viha- ja valhepropagandan läpi, vaikka juutalaisviha trendikästä onkin.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Anduril!

Auttaisi helvetin paljon enemmän ajamaasi asiaa, jos et olisi noin perkeleen fanaattinen. Ja se että haukut Leena Reikoa - joka ei esitä Lähi-Idän tapahtumia näkemystesi valossa - palestiinalaisten huoraksi, on sinulta jumalattoman alhaista käytöstä.

Helvetin helppo huoritella nikin takaa, eikös vaan?

Konkari
Anduril!

Auttaisi helvetin paljon enemmän ajamaasi asiaa, jos et olisi noin perkeleen fanaattinen.


Ansaitseeko Hamas mielestäsi ohjusiskun lisäksi muuta kuin halveksuntaa?

Ja se että haukut Leena Reikoa - joka ei esitä Lähi-Idän tapahtumia näkemystesi valossa - palestiinalaisten huoraksi, on sinulta jumalattoman alhaista käytöstä.

Ehkäpä oli vähän kova sana, mutta eipä se naikkonen ole kovin tasapuolisesti asiaa esille tuonut ainakaan radiouutisissa. "Israel sitä, Israel tätä" ja sitten haastatellaan jotakin palestiinalaista "asiantuntijaa", joka vikisee ja valittaa, kuinka viattomia terroristeja viedään...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Chair
Seuraa 
Viestejä2833

Leena Reikko harjoittaa uutisoinnin sijaan mielipiteenmuokkausta. Hän on suomalaisten lupamaksurahoilla palkattu palestiinalaisten äänitorvi Lähi-idässä. Journalistin ohjeista ja hyvästä journalistisesta tavasta ei ole tietokaan. Ote journalistin ohjeista (on vaikea löytää, jota Leena Reikko ei säännöllisesti rikkoisi):

AMMATILLINEN ASEMA
1. Journalisti on vastuussa ennen kaikkea lukijoilleen, kuulijoilleen ja katselijoilleen. Heillä on oikeus saada tietää, mitä yhteiskunnassa tapahtuu.

2. Tiedonvälityksen sisältöä koskevat ratkaisut on tehtävä journalistisin perustein. Tätä päätösvaltaa ei saa missään oloissa luovuttaa toimituksen ulkopuolisille.

3. Journalistilla on oikeus ja velvollisuus torjua painostus tai houkuttelu, jolla yritetään ohjata, estää tai rajoittaa tiedonvälitystä.

4. Journalisti ei saa käyttää asemaansa väärin. Hänen ei pidä käsitellä aiheita, joihin liittyy henkilökohtaisen hyötymisen mahdollisuus eikä vaatia tai vastaanottaa etuja, jotka voivat vaarantaa riippumattomuuden tai ammattietiikan.

5. Journalistilla on mahdollisuus kieltäytyä tehtävistä, jotka ovat ristiriidassa lain, henkilökohtaisen vakaumuksen tai ammattietiikan kanssa.

6. Käsitellessään omalle tiedotusvälineelle, konsernille tai sen omistajille merkittäviä asioita journalistin on hyvä tehdä asiayhteys lukijalle, kuulijalle ja katsojalle selväksi.

7. Myös toisen työtä käytettäessä on noudatettava hyvää tapaa. Lähde on mainittava, kun käytetään toisen julkaisemia tietoja.

TIETOJEN HANKKIMINEN JA JULKAISEMINEN
8. Journalistin on pyrittävä totuudenmukaiseen tiedonvälitykseen.

9. Työtä tehdessään journalistin on suositeltavaa ilmoittaa ammattinsa. Tiedot on pyrittävä hankkimaan avoimesti. Jos yhteiskunnallisesti merkittäviä seikkoja ei voida muutoin selvittää, journalisti voi tehdä haastatteluja ja hankkia tietoja myös tavallisuudesta poikkeavilla keinoilla.

10. Tiedot on tarkistettava mahdollisimman hyvin – myös silloin kun ne on aikaisemmin julkaistu.

11. Yleisön on voitava erottaa tosiasiat mielipiteistä ja sepitteellisestä aineistosta. Myöskään kuvaa tai ääntä ei saa käyttää harhaanjohtavasti.

12. Tietolähteisiin on suhtauduttava kriittisesti. Erityisen tärkeää se on kiistanalaisissa asioissa, koska tietolähteellä voi olla hyötymis- tai vahingoittamistarkoitus.

13. Uutisen voi julkaista rajallistenkin tietojen perusteella. Raportointia asioista ja tapahtumista on syytä täydentää, kun uutta tietoa on saatavissa. Uutistapahtumia on pyrittävä seuraamaan loppuun saakka.

14. Journalistilla on oikeus pitää tietoja luottamuksellisesti antaneen henkilöllisyys salassa. Toimituksen on kunnioitettava tätä periaatetta.
15. Otsikoille, ingresseille, kansi- ja kuvateksteille, myyntijulisteille ja muille esittelyille on löydyttävä sisällöstä kate.

Haastateltavan ja haastattelijan oikeudet

16. Haastateltavalla on oikeus saada ennakolta tietää, millaisessa asiayhteydessä hänen lausumaansa käytetään. Hänelle on myös kerrottava, jos haastattelua voidaan käyttää useammissa välineissä. Haastateltavan tulee aina saada tietää, onko keskustelu tarkoitettu julkaistavaksi vai ainoastaan tausta-aineistoksi.

17. Haastateltavan pyyntöön tarkastaa lausumansa ennen julkaisemista on yleensä syytä suostua, jos se toimitusteknisesti on mahdollista. Oikeus koskee vain haastateltavan omia lausumia, eikä sillä saa luovuttaa journalistista päätösvaltaa toimituksen ulkopuolelle.

18. Haastateltavan kieltoon julkaista lausumansa tulee suostua vain, jos olosuhteet ovat haastattelun antamisen jälkeen muuttuneet niin olennaisesti, että julkaiseminen olisi selvästi kohtuutonta.

19. Ilmoitusten ja toimituksellisen aineiston raja on pidettävä selvänä. Piilomainonta on torjuttava.

VIRHEEN KORJAAMINEN JA OMA KANNANOTTO
20. Olennainen virhe on viipymättä korjattava.

21. Jos selvästi tunnistettavissa olevan henkilön tai tahon toiminnasta aiotaan esittää tietoja, jotka asettavat tämän erittäin kielteiseen julkisuuteen, kritiikin kohteelle tulee varata tilaisuus esittää oma näkemyksensä jo samassa yhteydessä.

22. Ellei samanaikainen kuuleminen ole mahdollista, voi erittäin kielteisen julkisuuden kohteeksi joutunutta olla tarpeen kuulla jälkeen päin. Jos näin ei tehdä, hyvään tapaan kuuluu julkaista hänen oma kannanottonsa.
23. Kannanotto on puheenvuoro, joka on syytä julkaista mahdollisimman nopeasti ilman sen yhteyteen liitettyjä asiattomia lisäyksiä.

24. Tavanomainen kulttuurikritiikki, poliittinen, taloudellinen tai yhteiskunnallinen arviointi sekä vastaavan muun mielipiteen esittäminen ei kuitenkaan synnytä oikeutta kannanottoon.

25. Ellei kannanotto ole julkaisukelpoinen, sen korjaamisesta on syytä neuvotella laatijan kanssa. Vaikka yksimielisyyteen ei päästäisi, olennainen sisältö on suositeltavaa julkaista asiallisessa muodossa.

"Die Theorie bestimmt was wir beobachten können."(Albert Einstein)

Andúril

Ehkäpä oli vähän kova sana, mutta eipä se naikkonen ole kovin tasapuolisesti asiaa esille tuonut ainakaan radiouutisissa. "Israel sitä, Israel tätä" ja sitten haastatellaan jotakin palestiinalaista "asiantuntijaa", joka vikisee ja valittaa, kuinka viattomia terroristeja viedään...

Enpä tiedä näistä niin hirveästi. Pisti kuitenkin korvaan ylen yöradion toimittajanaikkonen, joka niin vuolaasti intoili jenkkien nälkälakon puolesta.
"On se hyvä, että edes jollain saadaan julkisuutta sen puolesta, että jenkit lähtisivät pois Irakista sotimasta." Ei suora lainaus, mutta sisältö samaa.
Ärsyttää se, että jotkut luulevat, että sieltä lähteminen tekisi kaiken hyväksi.
Eniten kuitenkin se, että Ylelle pääsee semmonen töihin.
Oli pakko vaihtaa kanavaa jumputukseen.:/

Heh jos nuo kaksi fundamentalistia pitäisivät Leena Reikkon kirjoituksia puolueettomia se tarkoittaisi että ne todennäköisesti eivät sitä ole!

Minä lähetän rahaa joka kuukausi Hamassille ja Palestiinalaisille vapaustaistelijoille.

Jos haluat vastustaa Isrealin hirmuhallinnon suorittamaa Palestiinan kansan sortoa, boikotoi Israelilaisia tuotteita.

Boikotoitavat tuotteet läydät tuosta linkistä: http://www.kaapeli.fi/akys/boikotti.html

http://www.aseistakieltaytyjaliitto.fi/ ... boycot.htm

kahdella fundiksella tarkoitan tietysti nimimerkkejä Andúril ja Chair...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat