Seuraa 
Viestejä45973

Se lähenee, se jännittää, se hiostaa ja sitä on odotettu vähemmän kuin jouluaattoa. Se on 362 palvelusaamua Suomen puolustusvoimissa, jonka pätevimmät ja nopeaoppisemmat taistelijat selvittävät 180:lä aamulla

Täältä meidänkin Tiede.fi keskustelu sivustoilta lähtevät ainakin omien sanojensa mukaan nimimerkeillä seikkailleet McKay ja Jack Bauer, ja lähteepä vielä tietojeni mukaan nimimerkillä rällästävän Mummonkin jälkeläinen kyseisenä päivänä kantamaan SA:n pyykkisäkkiä varusvarastolta tulevan palveluspaikkansa yksikköön.Lähde. Onko muuten muita jotka on määrätty II/06 saapumiserään?

Ajattelin että tänne voisitte laitaa tilanneraporttia miten homma edistyy, vaikka ihan jokaista varvasrakkulaa ei tarvitse kertoo niin jotain kumminkin, jos sopii? Kun olisi ihan kiva lukee muitten kommelluksia intistä. Voi henkilökohtaisesti luvata jopa antavani neuvoa jos osaan, omiin kokemuksiini nojautuen(olin muuten joukkueeni paras täyttämään häväreitä joita muuten kannattaa piilottaa tupakansioon ja siten että eivät pääse tippumaan sieltä).
Voisin jopa jo nyt antaa yhden turhan neuvon: välttäkää ottamasta HSL:ää(henkilökohtainen syyloma), sitä kun ei lasketa palvelusajaksi, eli joutuisitte tavallaan olemaan pidempään kuin muut, joka varmastikin syö miestä/naista.

PS: Ai niin, meikäläisen aamut löytyy täältä

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Jack Bauerista puheen ollen, tässä muutama Jack Bauerismi:

"Only Jack Bauer can fly a plane from the luggage compartment"
"Jack Bauer played Russian roulette with a fully loaded gun and won"
"Jack Bauer could strangle you with a cordless phone"
"Jack Bauer doesn't take fingerprints, he takes fingers"
"If Jack Bauer misspells a word your dictionary is wrong"
"Jack Bauer doesn't eat honey, he chews bees"

En voinut olla laittamatta näitä tänne

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ajattelin vielä pistää pari piristävää kuvaa motivoimaan tulevia isänmaammepuolustajia, joista ensimmäinen kertoo kuvallisesti oikeanasenteen omaavan särmän Suomensotilaan peruslaatuisenmuotokuvan.

Sitten jotain virallista.

[size=150:2hbqucb8]Hyvää kesää varusmiehille![/size:2hbqucb8]

PS: Ai niin unohtuikin että meikäläisen aamut löytyy täältä

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat