Seuraa 
Viestejä45973

Kissojen takia surmannut sai elinkautisen
4.7.2006 16:13
Kissojensa takia naapurinsa surmannut helsinkiläismies tuomittiin tiistaina elinkautiseen vankeuteen Helsingin käräjäoikeudessa. Tuomio tuli syyntakeisena tehdystä murhasta.

Jani Henrik Korpikoski raivostui naapurin uhkailtua hänen kissojaan. Kohtalokas riita eläimistä virisi naapurusten välille joulukuun alussa. Tuolloin 30-vuotias mies ja 47-vuotias nainen olivat nauttineet alkoholia samassa ravintolassa Pihlajamäessä, mistä matka jatkui naisen asunnolle.

Oluen juonnin lomassa naapurusten välille syntyi suukopua kissojen ulkoiluttamisesta. Miehen mukaan nainen oli sanonut laittavansa ruokaan myrkkyä ja asettavansa sen miehen kissoille tarjolle pihalle.

Tästä raivostuneena Jani Henrik Korpikoski löi naista useita kertoja nyrkillä, minkä jälkeen hän kuristi tätä ja iski 17 kertaa veitsellä. Uhri löytyi asunnostaan pari päivää veriteon jälkeen

Niin että kysyn vaan?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19793

Naapurit on kunnostautuneet - jälleen kerran - v..tu
Ja sitten vielä ihmetellään, miksi väki haluaa muuttaa maalle.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Stemmaa ne, jos on lukenut lehdestä tuon koko jutun.

Mies kertoi motiivikseen surmaan perheensä suojelemisen. Uhri oli uhannut vahingoittaa kissoja, ja kissat olivat miehelle ja hänen avovaimolleen hyvin rakkaita - kuin perheenjäseniä, tai lapsia.

Valitettavia tuollaiset tapaukset, kaikin puolin.. Voi turhuutta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat