Seuraa 
Viestejä45973

Israelin Gazan-operaatio oli ennalta suunniteltu ja sen todallinen tarkoitus ei todellakaan ole siepatun sotilaan vapauttaminen. Tavoitteena on etninen puhdistus, kansanmurha ja rasistinen tuhoaminen!

Sieppaaminen on vain surma ja tuhotöiden veruke. Kävi sotilaalle miten tahansa.

Yksi tapa vastuutaa kansanmurhaa on boikotoida Israelilaisia tuotteita.

http://www.kaapeli.fi/akys/boikotti.html

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (16)

Onkohan todellisuus niin mustavalkoinen kuin edellinen artikkeli toi ilmi?

Ainakin mitä itse olen ymmärtänyt pohjois-Gazasta on vähän väliä ammuttu raketteja Israelin puolelle, joka päivä Israelin rajan yli pyrkii itsemurhapommittajia, Palestiinalaisia hallitsee tänään hallitus, joka ei tunnusta israelin valtiota, siepatun sotilaan sieppaajista osa kuuluu juuri hallituksen pääpuolueen sotilaalliseen siipiin joka myös on ampunut raketteja ja lähettänyt itsemurhapommittajia jne.

Tokihan Israelin armeija voisi myös käyttää humaniimpia toimintatapoja kuin pelotella koko Gazaa, mutta on kuitenkin epäoikeudenmukaista väittää, että Israel harjoittaisi kansanmurhaa. Ei varmmasti yksikään Israelin sotilas eikä hallituksen jäsenet ole mielellään häiritsemässä palestiinalaisten rauhaa. Edellämainitut tosiasiat vain ovat vain johtaneet operaatioihin. Israel ymmärtääkseni pyrkii operaatioissaan välttämään siviilien tappiot ja kärsimiset mm ennakkovaroituksilla jne.

Kaikkein surulisinta tässä on se, että Palestiinan kansa kärsii eninten tästä kaikesta. Heidän olisi jo aika ymmärrettävä, että Israelin kanssa ei voi sotia, on hyväksyttävä tosiasiat ( Hamasin on tunnustettava Israel ja väkivalta lopetettava ) ja astuttava neuvottelupöytään.

Tällainen ylilyönti ei voi olla muuta kuin tarkoituksellista provosointia. Kuin nappia painaisi, aina kun rauha alkaa olla lähellä niin judet tekevät jotain tällaista ja eikös ala taas pommit räjähdellä Tel Avivissa. Kaikki tämä siksi että palestiinalaiset nähdään vain väliaikaisena esteenä "raamatullisen" Israelin toteutumiselle.

Minkä takia muuten rotulait ovat OK kun niitä on Israelissa, vaikka täällä ei saisi rajoittaa edes maahanmuuttoa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei varmasti yksikään palestiinalaisterroristi ole mielellään häiritsemässä israelilaisten rauhaa. Edellämainitut tosiasiat vain ovat vain johtaneet operaatioihin.

Jos israelilaisten tavoitteena olisi " raamatullinen " Israel niin tätä tavoitetta vastaan sotisi viime vuonna Sharonin toteutettama siirtokuntien purkaminen Gazasta ja sieltä vetäytyminen ja nykyisen hallituksen suunnitelmat yksipuolisesta rajojen lukkoon lyömisestä ( jotka ovat kaukana suur-Israelista ), jos palestiinalaiset eivät kykene neuvotteluun sekä Israelin positiivinen suhtautuminen tulevaisuudessa mahdollisesti perustettavaan ja neuvoteltavaan Palestiinan valtioon Israelin naapurina.

Tokihan Israel on tehnyt myös mokia. Suurin moka mielestäni ovat siirtokunnat palestiinalaisten alueella. Onneksi Israelissa entistä useammat ihmettelevät näitä kummajaisia.

hullu rapa
Jos israelilaisten tavoitteena olisi " raamatullinen " Israel niin tätä tavoitetta vastaan sotisi viime vuonna Sharonin toteutettama siirtokuntien purkaminen Gazasta ja sieltä vetäytyminen ja nykyisen hallituksen suunnitelmat yksipuolisesta rajojen lukkoon lyömisestä ( jotka ovat kaukana suur-Israelista )...Gazan siirtokuntien tyhjentäminen oli hämäys, Sharonille hyvin tyypillinen. Gazasta raahattiin muutama tuhat siirtokuntalaista samaan aikaan kun länsirannan asutuksia laajennetaan vastoin 1993 Oslon sopimusta.

Luultavasti suurinta osaa israelilaisista ei voisi vähempää kiinnostaa joku Suur-Israel. Se on kuitenkin tavoite jonka Israelin johtajat ovat lukuisia kertoja puolijulkisesti ilmaisseet.

hullu rapa
Tokihan Israel on tehnyt myös mokia. Suurin moka mielestäni ovat siirtokunnat palestiinalaisten alueella. Onneksi Israelissa entistä useammat ihmettelevät näitä kummajaisia.

Mielestäni siirtokunnat eivät ole "mokia", vaan täysin johdonmukaista uudisasuttamista Herrenvolkilta.

On totta, että länsirannalla siirtokuntalaisten määrä on lisääntynyt, ja se ei tunnu hyvältä. Voitaisiin kuitenkin muistaa, että jo ennen nykyistä Israelia ja lähi-idän konfliktiä länsirannalla ja Gazassa eli juutalaisia yhteisöjä aivan samalla tavalla kuin nykyisen Israelin sisällä eli ja elää arabeja. Paluongelmatiikka koskee toki myös niitä palestiinalaisia, jotka asuvat pakolaisina arabimaissa. Ongelma ei siis ole yksinkertainen millään lailla.

Ongelman moni-ilmeisyydestä johtuen on turha kärjistää mielipiteitä ja syyttää yhtä osapuolta jostakin, missä sormet osoittavat moneen suuntaan, ja minkä juuret ovat vahvasti historiassa.

Syytökset " kansanmurhasta " , " hämääjistä " ja " kansallisesta ylimielisyydestä " eivät kestä kuitenkaan mitään objektiivista tarkastamista. Ainakin niiden pitäisi perustua tosiasioihin.

Puudeli
Gazan siirtokuntien tyhjentäminen oli hämäys, Sharonille hyvin tyypillinen. Gazasta raahattiin muutama tuhat siirtokuntalaista samaan aikaan kun länsirannan asutuksia laajennetaan vastoin 1993 Oslon sopimusta.Mikä helvetin hämäys? Palestiinalaiset saivat omakseen alueen, joka ei ole heille aiemmin kuulunut. Sharon toimi määrätietoisesti vastoin jopa oman puolueensa rivien tahtoa, jonka seurauksena mies sitten perustikin Kadiman.

Se on kuitenkin tavoite jonka Israelin johtajat ovat lukuisia kertoja puolijulkisesti ilmaisseet.Eivät enää vuosikymmeniin.

Mielestäni siirtokunnat eivät ole "mokia", vaan täysin johdonmukaista uudisasuttamista Herrenvolkilta.

Osittain totta. Osittain kyse on puhtaasti strategisesta ratkaisusta.

Jos nyt haluat natsihenkisillä termeillä leikkiä: "Herrenvolk" muuten kohtelee maansa "Üntermensch" populaatiota huomattavasti paremmin kuin monet "Üntermencheistä" omiaan.

Israelilaiset tekee samaa ku natsit 30-40 luvulla teki niille. Ja "läntinen" maailma seuraa rauhas sivusta. Luuleeko ihmiset et islaminuskoiset jaksavat kattoa tota meno kauaa.. Afganistan, Irak, Iran ja Palestiina..

Chair
Seuraa 
Viestejä2833
Puudeli
Gazan siirtokuntien tyhjentäminen oli hämäys, Sharonille hyvin tyypillinen. Gazasta raahattiin muutama tuhat siirtokuntalaista samaan aikaan kun länsirannan asutuksia laajennetaan vastoin 1993 Oslon sopimusta.

Vastoin Oslon sopimusta palestiinalaishallinto ei ole riisunut terroristijärjestöjä aseista eikä lopettanut Israelin vastaista vihakiihotusta mediassaan, moskeijoissa ja kouluopetuksessa.

Myös YK:n, EU:n, USA:n ja Venäjän laatima Tiekartta edellyttää toimia myös palestiinalaisislta eikä yksipuolisesti vain Israelilta. Kolmivaiheisen rauhansuunnitelman ensimmäinen vaihe edellyttää, että palestiinalaisten on vahvistettava Israelin valtion oikeus elää rauhassa ja julistettava välitön ja ehdoton tulitauko sekä pidätettävä Israelin vastaisiin väkivaltaisuuksiin osallistuneet, tuhottava terrorin toimintaedellytykset ja rakenteet, lopetettava Israelin vastainen vihanlietsonta, asetettava turvallisuusorganisaatiot sisäministeriön alaisuuteen sekä järjestettävä vapaat, avoimet ja rehelliset vaalit.

Israelilta ensimmäinen vaihe vaatii sitoutumista kahden valtion malliin, jossa Israelin rinnalla on itsenäinen, elinkelpoinen ja suvereeni Palestiinan valtio. Lisäksi Israelin on jäädytettävä kaikki rakennustyöt siirtokunnissa, purettava maaliskuun 2001 jälkeen perustetut siirtokunnat, lopetettava palestiinalaisaktivistien kotien tuhoamiset sekä vedettävä sotilaat asteittain palestiinalaisten itsehallintoalueilta, jotka Israel on miehittänyt syksyllä 2000 alkaneen palestiinalaisten kansannousun jälkeen.

Toisessa vaiheessa Israelin on lisättävä palestiinalaisten alueiden itsenäisyyttä ja palestiinalaisten vahvistettava oma perustuslakinsa. Lisäksi järjestetään kansainvälinen konferenssi, jossa aloitetaan Palestiinan valtion perustaminen väliaikaisin rajoin, ja kvartetti (YK, EU, USA, Venäjä) ryhtyy edistämään Palestiinan valtion kansainvälistä tunnustamista.

Kolmannessa vaiheessa on määrä järjestää toinen kansainvälinen konferenssi viimeistelemään Palestiinan valtion lopullista asemaa vuoden 2005 aikana. Konferenssissa päätettäisiin valtion rajoista, Jerusalemin asemasta, pakolaisista ja siirtokunnista sekä Israelin ja arabimaiden suhteista.

Camocar
Israelilaiset tekee samaa ku natsit 30-40 luvulla teki niille.

Eli mitä? Kerää palestiinalaisia keskitysleireihin ja tuhoaa heitä siellä miljoonan toisensa perään? Älä viitsi.

"Die Theorie bestimmt was wir beobachten können."(Albert Einstein)

Joo joo.

http://en.wikipedia.org/wiki/Amin_al-Husseini

http://www.firstthings.com/ftissues/ft0508/opinion/dalin.html

In 1943 al-Husseini traveled several times to Bosnia, where he helped recruit a Bosnian Muslim S.S. company, the notorious “Hanjar troopers,” who slaughtered 90 percent of Bosnia’s Jews and burned “countless Serbian churches and villages.” Throughout World War II, al-Husseini preached regularly on radio broadcasts to the Middle East. On November 2, 1943, less than three weeks after the initial Nazi roundup of Roman Jews and the beginning of the Nazi occupation of the Italian capital, he used German radio to broadcast one of his most virulently anti-Semitic messages: “The overwhelming egoism which lies in the character of Jews, their unworthy belief that they are God’s chosen nation and their assertion that all was created for them and that other people are animals” makes them “incapable of being trusted. They cannot mix with any other nation but live as parasites among the nations, suck out their blood, embezzle their property, corrupt their morals.” “Kill the Jews wherever you find them,” the Mufti told his growing Arab radio audience in 1944. “This pleases God, history, and religion.”

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Himmler_to_Mufti_telegram_1943.png

November 2, 1943 Himmler's telegram to Mufti:

"To the Grand Mufti: The National Socialist movement of Greater Germany has, since its inception, inscribed upon its flag the fight against the world Jewry. It has therefore followed with particular sympathy the struggle of freedom-loving Arabs, especially in Palestine, against Jewish interlopers. In the recognition of this enemy and of the common struggle against it lies the firm foundation of the natural alliance that exists between the National Socialist Greater Germany and the freedom-loving Muslims of the whole world. In this spirit I am sending you on the anniversary of the infamous Balfour declaration my hearty greetings and wishes for the successful pursuit of your struggle until the final victory.

Signed: Reichsfuehrer S.S. Heinrich Himmler"

Hyvin ovat muhamettilaiset esikuviensa oppeja noudattaneet.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031

Tuo mufti on tosiaan palestiinalaisten sankari edelleen.

[list:2l74wa9l]Yasser Arafat: "... Were they able to replace our hero Hajj Amin al-Husseini?... There were a number of attempts to get rid of Hajj Amin, whom they considered an ally of the Nazis. But even so, he lived in Cairo, and participated in the 1948 war, and I was one of his troops."

Adolf Eichmann`s deputy Dieter Wisliceny testified during his war crimes trial in 1946 that ... "The Mufti was one of the initiators of the systematic extermination of European Jewry and had been a collaborator and adviser of Eichmann and Himmler in the execution of this plan... He was one of Eichmann’s best friends and had constantly incited him to accelerate the extermination measures. I heard him say, accompanied by Eichmann, he had visited incognito the gas chambers of Auschwitz."

-Wikipediasta[/list:u:2l74wa9l]

Offtopic:

Kesäkuun 13. päivänä Israel surmasi 11 palestiinalaista ohjusiskussa taistelijoita ja raketteja kuljettaneeseen autoon. Yhdeksän kuolleista oli siviilejä. Isku oli tuhoisin neljään vuoteen.

lähde

edit: Onko palstalaisten mielestä kyseessä 9 siviiliä?

En oikein usko tuohon kansanmurha tavoitteeseen. Mitä Palestiinalaisilla itseasiassa on valittamista Israelin tekemisistä. Israel on sotansa voittanut ja alueet itselleen valloittanut, eikä ennenkään juuri ole valloitettujen alueiden asukkailta kysytty, että onko mukavaa nyt? Yleensä on potkittu persiille ja ajettu pois omilta mailtaan, jos ei muuten ole ymmärtänyt poistua.

Näinollen eiköhän tuo Gazan siirtokuntien purkaminen ole jonkinmoinen "lahja" palestiinalaisille, toinen vaihtoehto voisi olla poistuminen haluamaansa paikkaan kulkematta lähtöruudun kautta.

ylläolevan kirjoittajan kannan selittää täysin jo allekirjoitustekstinsä. Totta, itsekin olen pitkään suurella vihalla katsonut Israelin toimia; ei tod. hyvä että Hamas-kiihkoilijat johtavat Palestiinaa tällä hetkellä, mutta kun tilanne on mikä on, niin siinä tuppaa kansa kääntymään sen tahon puoleen, joka ei perseitä nuole. Yleensäkin koko käsite Israel on niin Saatanan absurdi ettei mitään rajaa; yhtäkkiä Hitlerin tempausten jälkeen sitä sitten taas maa, jossa elää maailman suurin juutalaisväestö, päätti että "noniin, napataan siitä jutkuille pala maata", aivan sama tilanne jos mustalaisille oltaisiin otettu Intiasta iso pala, täysin samalla oikeutuksella.
Tuskinpa siinä Palestiinan kansa riemusta hyppi, tietenkin tässä on takana aivan naurettavaa uskonnollista pelleilyä,kun samaan jumalaan uskovat ja kilpaa toisiaan tappavan väitellen, mikä on se "oikea" tapa ko. olentoon uskoa..
..Mutta kyllähän tuo juutalaisten ylimielisyys ja häikäilemättömyys osoittautui jo samantien ko. valtion perustamisen jälkeen, sitä tuli yom kippurin sotaa, muutaman päivän sotaa ja ties mitä..Olisivat olleet tyytyväisiä että edes jotain saivat, mutta kun EI..
..Itseasiassa tuo juutalaisten "valittu kansa"-oppi ei millään tavalla eroa Hitlerin ideologiasta, ainoa vain että Hitler meni omien pelleilyjensä kanssa vielä enemmän yli mutta eipä tässä enää tuommoinen kaukana Israelin hallituksen toimistakaan ole.. EUkin on jo ilmaissut kielteisen kantansa uusimmista Gazan toimista,mutta vittuako siitä välittää kun kaiken pahuuden ruumiillistuma, GW Bush kumppaneineen kiihkoisasti seisoo selän takana.
..Eipä tässä ihmiskunnalla muutenkaan enää toivoa ole, mutta tuo paradoksi, että esim. aatteet arjalaiskansasta (naurettavaa paskaa kuten kaikki muukin "valittu kansa" tms. pelleily") tuomitaan samantien, Saksassa pääset valtionhotelliin jos avaat suusi väärässä paikassa, mutta täälläkin edelleen tämä valtiollinen terroristijärjestö nimeltä kirkko, toistuvasti tukee tätä rotusyrjintää, kunhan se tulee juutalaisten suunnalta..
Noam Chomskyn Keisareita ja Merirosvoja-kirja kannattaa lukea, onhan siinäkin asioita liioiteltu, mutta aika hyvin se selvittää näitä tempauksia.
Israel ON terroristivaltio, kuten myös Iran ja USA, mutta miksiköhän vain yksi näistä yleisesti kelpuutetaan tuohon listaan..

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Abdul Az
Israelin Gazan-operaatio oli ennalta suunniteltu ja sen todallinen tarkoitus ei todellakaan ole siepatun sotilaan vapauttaminen. Tavoitteena on etninen puhdistus, kansanmurha ja rasistinen tuhoaminen!

Kopioin tähän toiseen ketjuun kirjoittamani viestin:

Figure 3: Projected Population for Palestinians and Jewish Population in Historic Palestine Selected Years

http://www.palestinemonitor.org/nueva_w ... aspora.htm

Ei näytä siltä että palestiinalaisten kansaa tuhottaisiin. Heidän määränsä Palestiinassa kasvaa valtavaa vauhtia, noin 100 000 per vuosi. Jos kyseessä on kansanmurha, on se maailmanhistorian epäonnistunein kansanmurhan yritys.

Rötöstätör
Yleensäkin koko käsite Israel on niin Saatanan absurdi ettei mitään rajaa; yhtäkkiä Hitlerin tempausten jälkeen sitä sitten taas maa, jossa elää maailman suurin juutalaisväestö, päätti että "noniin, napataan siitä jutkuille pala maata", aivan sama tilanne jos mustalaisille oltaisiin otettu Intiasta iso pala, täysin samalla oikeutuksella.Palestiinan alueella (ei nykyisellä vaan wanhalla brittimandaatilla) tosin asui jo juutalaisia aika paljon II MSn jälkeen. Heitä oli myös asunut siellä, tosin pieniä määriä, yhtäjaksoisesti.

..Mutta kyllähän tuo juutalaisten ylimielisyys ja häikäilemättömyys osoittautui jo samantien ko. valtion perustamisen jälkeen, sitä tuli yom kippurin sotaa, muutaman päivän sotaa ja ties mitä..Olisivat olleet tyytyväisiä että edes jotain saivat, mutta kun EI..Yom Kippur -sodan aloittivat arabivaltiot. Samoin v. 1967 sodassa mm. Syyria oli ammuskellut Israelin raja-alueita jo ennen sotatoimia. Jne. Äläpäs sorru yksisilmäisyyteen.

Noam Chomskyn Keisareita ja Merirosvoja-kirja kannattaa lukea, onhan siinäkin asioita liioiteltu, mutta aika hyvin se selvittää näitä tempauksia.

Chomsky on esittänyt propagandaa, puolitotuuksia ja suoranaisia valheita mm. Israelista niin paljon, että miehen uskottavuus jokaisen Lähi-Idän alueen nykyhistoriaa, poliittisia oloja tms. tuntevan silmissä on nolla. Olettaen että asiaa tarkastelee objektiivisesti, ilman (vaalean)punaisia silmälaseja.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat