Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Annan linkin, mutta lainaan myös koko uutisen, koska milloinkaan ei voi tietää tuon linkin todenpitävyyttä vuoden jälkeen:

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkom ... id=1201211

"Ruotsalaisnainen on allerginen miehelleen
8.7.2006 07:20

Halmstadilaisen Gisela Möcklön, 73, yhteinen taival miehensä Åken, 79, kanssa sai viime syksynä ikävän käänteen, kun Åkelle asennettiin sydämentahdistin. Jo 17 vuotta sähkön aiheuttamista oireista kärsinyt Gisela ei tahdistimen takia voi mennä kahta metriä lähemmäs miestään.

- Huomasin tahdistimen vaikutuksen itseeni heti, kun hän tuli kotiin sairaalasta, kertoi Gisela eilen Aftonbladetille.

Åke pitää nykyisin pari metriä etäisyyttä Giselaan ja kantaa lisäksi kaulassaan säteilysuojaa, jotta vaimon oireet helpottuisivat.

- Kaipaamme fyysistä kontaktia aivan valtavasti. Sen takia kinastelemmekin nykyään enemmän. Aiemmin kun tuli sanomista, pystyimme halaamaan ja puhumaan asiat selviksi, mutta nyt se ei käy, totesi Gisela.

Miehensä lisäksi Giselan on pakko välttää puhelinta ja kodinkoneita. Autollakin hän pystyy ajamaan vain muutamia minuutteja kerrallaan, sillä pienikin sähköisyys aiheuttaa Giselalle heikotusta, pahoinvointia ja huimausta.

55 vuotta yhtä pitänyt pariskunta ei enää voi edes lähteä yhdessä matkoille, sillä he eivät voi istua autossa yhtäaikaa.

- Tämä on kauheaa. Olemme tehneet kaiken aina yhdessä, ja nyt meidän on pakko istuakin erillämme, Åke Möcklö päivitteli.

Pariskunta on jo vuosia yrittänyt saada valtion avustusta asuntonsa remontointiin sähköstä oireilevalle sopivaksi, mutta kaikkialla vastaus on ollut ei - jopa lääninoikeudessa.

Gisela uskoo, että sähköremontti vähentäisi muuta sähkösäteilyä asunnossa niin, että hän kestäisi paremmin miehensä tahdistinta.

- Sähköremontti auttaa useimpia sähköstä oireita saavia, mutta harva kunta myöntää siihen avustusta, totesi sähköyliherkkyyden asiantuntija, lääkäri Ulrika Åberg."

Että tommonen uutinen Ruotsin ihmemaasta. Taitaa tuon sähköyliherkkyyden taustalla olla kuitenkin jotain muuta kuin oikeaa yliherkkyytä sähkön aiheuttamalle säteilylle. Esimerkiksi sähköremontin hinta. Outoa uutisessa on se, että autolla kyllä pystyy liikkumaan, mutta ei yhtä aikaa (vaikka taas hieman ennen oli todettu, että autoilemaan pystyy vain muutamia minuutteja kerrallaan). Autossa taatusti on sähkömagneettista säteilyä kertaluokkaa enemmän kuin mihin yksi pieni sydämentahdistin pystyy.

Tuollainen yliherkkyys on sitäpaitsi erittäin helppo osoittaa joko todeksi tai kuvitelluksi. Kuskataan ihminen kauas sivistyksestä ja sähkömagneettisesta säteilystä ja tuodaan lähistölle eri henkilöitä, joilla joko on tai ei ole tahdistinta. Tupot viissin pitää olla korvissa, sillä ainakin ne tahdistimet joita minä olen "kuunnellut" surisevat huoneen toiselle laidalle asti.

Tämä olisi sopinut monellekin forumille, mutta olkoon nyt täällä

Sivut

Kommentit (44)

En tiedä, mutta hyvin vaikea uskoa tahdistimen luovan sellaisia kenttiä, jotta yliluonnollisinkaan Mulder pystyisi sen havaitsemaan.

Eli taitaa nämä sähköallergikot olla päästään vialla.

LK
Seuraa 
Viestejä138
Liittynyt28.3.2006

Vaikutusmekanismia olen monesti ihmetellyt, hörhöt väittävät sähkökenttien häiritsevän esim. solukalvojen lepopotentiaaleja, mutta solukalvon ollessa 10nm paksu ja kalvopotentiaali on 70mV, niin tosta yksinkertaisilla laskutoimituksilla saa todettua, jotta noita ihmisiä häiritsevät kentät ovat voimakkuuksiltaan solujen potentiaaleja jopa miljooniakin kertoja heikompia.

Muuten kyllä henkilökohtasesti pidän aikamoisena huuhaana.

Kuuluisiko tähän ryhmään myös ukonilmoille herkät henkilöt, joille tulee fyysistä ja henkistä ahdistusta ennen kuin alkaa jyrähdellä ja ukkosen aikana nämä yleensä ovat pimeissä huoneissa peiton alla.

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210
Liittynyt2.6.2005
K. K.
Kuuluisiko tähän ryhmään myös ukonilmoille herkät henkilöt, joille tulee fyysistä ja henkistä ahdistusta ennen kuin alkaa jyrähdellä ja ukkosen aikana nämä yleensä ovat pimeissä huoneissa peiton alla.

Minä aistin ukonilmat lähinnä sen ilmanpaineen muuttumisen takia. Sisäkorvassa poksahtaa, kun paine vaihtuu. Ja tämä voidaan todistaa missä tahansa painekammiossa, keneltä löytyy?

Ei vaan. Osa ihmisiä saattaa olla pimeässä huoneessa peiton alla pelon takia, osa siksi että matalapaine aiheuttaa migreeniä, osa ihan muuten vaan... Sähköallergiaan en kumminkaan usko.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Kyllähän tuo jostakin johtuu. Ei kai nyt kukaan tahallaan käyttäydy noin. Useimmiten kylläkin valitettevasti, moni näistä jotka sanovat olevansa allergisia sähkölle, luokitellaan usein psyykkisesti huonosti voiviksi, luulotautisiksikin.

Toivotaan että asiaan joskus löytyy ratkaisu.

LK
Seuraa 
Viestejä138
Liittynyt28.3.2006
wizard
Ja ne, jotka ilman todisteita väittävät olevansa laktoosi-intolerantikkoja(laktoosi-intoleranssi tosin on oikea sairaus)

Heh, eräs kaveri väitti olevansa niin paha laktoosi-intolerantikko, ettei lainkaan voi edes hylatuotteita käyttää. Oireet eivät kuitenkaan mielestäni täsmänneet, joten tein hänelle laktoosirasituskokeen, jossa selvisi, ettei ole pienintäkään laktaasin puutetta

Laktoosi-intoleranssi tuntuu nykyään olevan yleinen muotisairaus varsinkin nuorten naisten keskuudessa...

Paul M
Seuraa 
Viestejä8634
Liittynyt16.3.2005
LK
wizard
Ja ne, jotka ilman todisteita väittävät olevansa laktoosi-intolerantikkoja(laktoosi-intoleranssi tosin on oikea sairaus)Heh, eräs kaveri väitti olevansa niin paha laktoosi-intolerantikko, ettei lainkaan voi edes hylatuotteita käyttää. Oireet eivät kuitenkaan mielestäni täsmänneet, joten tein hänelle laktoosirasituskokeen, jossa selvisi, ettei ole pienintäkään laktaasin puutetta :lol:

Laktoosi-intoleranssi tuntuu nykyään olevan yleinen muotisairaus varsinkin nuorten naisten keskuudessa...

Olisiko sitten ollut tavallinen maitoallergia kyseessä?

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Ennen vanhaan sitä sentään pelättiin mystistä maasäteilyä Siis silloin kun UFO-miehetkin tuli järjestään Marsista, tontut pyöri töllin alla ja outoja valoja näkyi metsän reunassa.

Taitaa vaan hörhöjen kohteet muuttua kauemmaksi sitä mukaan kun tietoisuus lähialueista ja asioista lisääntyy.

Paha sanoa, miten paljon vikaa päässä ja miten paljon vain fysiologista herkkyyttä. Ainakin sähkön luomiin kenttiin ihmiset reagoivat eri tavalla, toiset herkemmin. Sitä en uskalla arvailla, voiko siitä ihan selkeitä oireita saada, että ihan pahoinvointia yms. Olen tätä kavereiden kanssa testannut pari kertaa, kun eivät uskoneet. Itse pystyn lähes aina sähkökaapelista kiinni pitämällä päättelemään, kulkeeko siinä virtaa vai ei. Erityisen selvä tämä ilmiö on noissa pistokkeiden jakorasioissa, joissa on katkaisin. Jos siihen on kytketty paljon laitteita ja kaveri näkemättä pistää virran päälle tai pois, niin huomaa kyllä välittömästi. Siitä ei ole kyllä hajuakaan, mikä tuo 'värähtelevä' ilmiö on ja mikä osa kropasta siihen reagoi. Kavereilla ei näytä olevan hajuakaan kyseisestä ilmiöstä aka. eivät sitä itse koe. Toinen samantapainen on telkkarin tai monitorin kuvaputken staattinen varaus.. itselläni ei tarvitse kämmentä laittaa kuin 20cm päähän ja tuntuu selvästi, kaverit hoksaavat vasta parin sentin päästä, kun alkaa suurinpiirtein rätinä käymään.

Pitäis varmaan kehittää noita (oletettuja) sähköallergikkoja varten joku oikea (lääke)tieteellinen koe. Notta pystyvätkö todella tuntemaan noita kenttiä/virtoja ja ovatko vaikutukset mitattavissa jollain tavalla.

Laktoosi-intoleranssia ja maitoallergiaa sairastavia ymmärrän ja uskon. Kokeet on tehty ja sairaus todettu. That's it.

Sähköallergiaan en usko. Kuten jo aiemmin mainitsin, koejärjestely on helppo. Miksei sitä sii stoteuteta? Käsittämätöntä.

Herra Tohtori
Seuraa 
Viestejä2613
Liittynyt18.3.2005

Laktoosi-intoleranssi ei ole sairaus.

Laktoositoleranssi on verrattain vastikään yleistynyt mutaatio, joskin laajalti levinnyt varsinkin länsimaissa. Jos taas mennään vaikka Intiaan, siellä suurin osa populaatiosta on laktoosi-intolerantteja - johtuen aika pitkälti siitä, että kun hinduista kukaan ei lehmänmaitoa juo, ei laktoosin sietokyvyllä ole ollut valintaetua.

Euroopassa lehmänmaitoa on juotu, kun kulttuurilliset seikat eivät sitä ole estäneet... ja siksipä ovatkin paremmin pysyneet hengissä ne, jotka ovat aikuisiälläkin kyenneet käyttämään lehmänmaidon tarjoamia proteiineja ja energiaa hyödykseen.

Capito tutto, perchè sono uno
Persona molto, molto intelligente...

-Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

If you stare too long into the Screen, the Screen looks back at you.

Herra Tohtori
Laktoosi-intoleranssi ei ole sairaus.

Tottahan tämä, mutta onko jollakulla jotain sanottavaa itse aiheeseen.

Onko sähköallergiaa olemassa?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat