Seuraa 
Viestejä45973

Kysymys kuuluu siis mitä instrumenttiä soitat? Vai soitatko mitään?

Tarkoitan siis puhelimen ja ovikelon lisäksi.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (31)

Trumpettia.

Jazz painukoon hiiteen, barokkia sen olla pitää. Myös Wagnerilla on komeita vaskikohtia...

Toisinaan pimputtelen myös hieman pianoa.

Jokainen itseään kunnioittava hippi osaa soittaa kitaraa. Omistan näitä kielisoittimia neljä kappaletta: yhden teräskielisen akustisen Yamahan, yhden nailonkielisen pikkukitaran, yhden erikoisen jazzkitaran ja Gibsonin Epiphonen jota käytän sähköskittana. Nykyisin en ole jaksanut hirveästi soitella, bändikin hajosi pari vuotta sitten. Olimme muutenkin kyllä aika surkuhupaisa yhtye. Sydämessäni soi blues taukoamatta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Annasku muistelen

- helistimiä
- kukkopilliä
- pajupilliä
- nokkahuilua
- melodicaa
- huuliharppua
- kitaraa (kompi/basso)
- kosketinsoittimia (sähköurkuja)

jäiköhän jotain pois? ei ainakaan mitään merkittävää.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031

Minä soitin pianoa ja kitaraa kouluaikoina, mutta en enää moniin vuosiin. Pianonsoittoa kannattaa opettaa lapsilleen, sillä siitä oppii sorminäppäryyttä.

1. Kitaraa, jo puolentoista vuosikymmenen ajan.

2. Rumpuja (perusbiittiä ...).

3. Pianoa, Ukko-Nooan ja parin muun yksinkertaisen värssyn verran.

Klassista kitaraa(musiikkiopistossa kohta 9 vuotta), lisäksi jonkin verran sähkökitaraa ja -bassoa. Nokkahuilua ja kanneltakin osasin vielä ala-asteella jonkin verran.

olen yrittänyt viime aikoina opetella soittamaan, kun nekin on tullut hankittua. Nokkahuilua ei kai kannata edes mainita...

Nokkahuilua, viisikielistä kannelta, huuliharppua, kitaraa(lähinnä bassoa), rumpuja sekä harmonikkaa.

Itse osaan vaan bassoa tällä hetkellä omistan warwickin nelikielisen Rockbass sarjan corveten (RB sarja o warwickin halppis sarja, mutta riittävän laadukas).

En ole koskaan harrastanut soittamista enkä ymmärrä mitä hauskaa siinä on mutta muutaman kerran olen joitakin satunnaisia soitimia soittanut pakollisilla musiikin tunneilla.

Jumalten soitinta - pianoa.

Mitäkö hauskaa soittamisessa on? Loputon luovuus ja musiikistanauttiminen.

Tällä hetkellä en soita mitään instrumenttia. Luovuus on loppu, ja minun soittamanani ei musiikista nauti kukaan.

Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu hankkia sähköskitta, tai -basso... mutta ehkä yksi kolmasosaa maapallon väestöstä on kitaristeja tai basisteja. Pitäisi keksiä jotain persoonallisempaa. Ehkäpä sello olisi miehekäs? Ai niin, Apocalyptican pojathan ovat jo varanneet senkin. No, didgeridoo tai oboe olisi varmasti mielenkiintoinen soitin. Tai japanilainen shamisen.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228

Sulaudunpa siis harmaaseen massaan minäkin ja paljastan - lakonisten ja kyllästyneiden fanfaarien ja aneemisen rummunpärinän haipuessa jonnekin epäkiinnostuneen yleisön puheenporinan ja hälinän sekametelipuuroon - soittavani (enimmäkseen sähkö-) kitaraa. Olen toki kokeillut jä vähemmin ja satunnaisemmin pimputellut kaikenlaista muutakin. Varmaan parisenkymmentä soitinta on kokoeiltu, ehkä kymmentä voisi periaatteessa osata soittaakin, ja kolmea-neljää on tullut harjoiteltuakin. Lyömäsoittimia ei sitten lasketa, maailmasta löytyy varmaan miljoona erilaista kilkutinta joita soitetaan jollakin kolmesta vaihtoehtoisesta tavasta. Trumpetti on muuten maailman hirvittävin terroriväline taitamattoman/aloittelijan käsissä.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat